Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yaş tutmuyor ama motor istiyorumm :S:S:S

REKLAM ALANI

Merhabalar foruma yeni kayıt oldum yaşım 16 foruma kayıt olmamın amacı sizlerden bilgi edinmek. Son 1 yıldır bende acayip bir motor sevdası başladı ve bu sene motor almak istiyorum.( tabi babamın üzerine ) İstediğim ve beğendiğim motor HONDA CBR 125... sizce bana göre iyi bi motor mu ? yoksa başka modeller mi önerirsiniz. Bir de acaba çok mu erken davranıyorum

Şimdiden TŞKLER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    *SHELBY* 125_KT
    yaşında küçük daha ufak bi,şeyle başla istersen scooter al biraz genel kullanıma alış sonra witesiliye çevirirsin

gokhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bencede Scooter al.. en azıdna alısana kadar
    Sen şimdi buna bozulma sakın.. ama dogru olan bu yavas yavas ve sabırla ilerliyeceksen bu yoldaki tecrübe kazanasın.
    Ayrıca bu yasta motora olan bu ilgin için Tebrikler...
    Safety First..!!!!
    Kaza Anında Seni Korur

Öncelikle hoşgeldin.Önceden motosiklet tecrüben varsa CBR 125 uyar. Yoksa bi scooterla başla derim.
    [COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Öncelikle aramıza hoşgeldin sendeki bu hastalık kalıcı olacaktır hele birde motorsiklete bir kere bindinmi tamamdır..
    Bence yaşın uygun ama yinede scoter al derim , koruyucu ekipmanlarını kesinlikle kullan bunlar yoksa alma. dikkatli ol..
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Babamda aynısını diyo ya :( scooter alalım şimdilik onla idare et dio... yaa acaba vitesliyi beceremem mi ki ya !!??

Alıntı 1992eren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Babamda aynısını diyo ya :( scooter alalım şimdilik onla idare et dio... yaa acaba vitesliyi beceremem mi ki ya !!??
    Kardeş benim de yaş 17 . . 4 yıl önce scooterla başlamıştım. Gerçekten de adım adım gitmek daha sağlıklı. Alışana kadar scooter sürersin kendini hazır hissettiğin zaman vitesli motora geçersin . Hem kendini geliştirirsin bu süre içinde .

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125

bende senin gibiydim öncelikle scooterla başlaman daha iyi olur
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

peki scooter aldım dielim ehliyetsiz olmam fazla bi sorun çıkarır mı ? trafiğe faln fazla çıkmam ama... bi sorun çıkar mı?

Motosikleti
    AS 125 T
    öncelikle hoşgeldin=) bende 16 yaşındayım aynen cbr125 hastasıyım ama ehliyetini alana kadar sana as 125 t öneririm...

yaa aslında scooter lar da fena değil dediğiniz gibi ilk kullanıcılar için en idaali ama insan CBR 125 i görünce dayanamıyo yaa

Benim de hedefim de 600 RR var kendimi yeterince geliştirdiğime inanıyorum . Sadece ehliyet ve maddi konuda hazır olmayı bekliyorum Sen de sabret dostum. İnş. hayallerimize kavuşuruz. .

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    Alıntı 1992eren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki scooter aldım dielim ehliyetsiz olmam fazla bi sorun çıkarır mı ? trafiğe faln fazla çıkmam ama... bi sorun çıkar mı?
    ben scooterla tam 4 kez 36. maddeden ceza yedim sorun çıkarır tabi mesela kaza yaptın diyelim ki sen sonuna kadar haklısın ama suç sende
    neden ?
    ehlıyet yok bunu unutma Eren bu işin fazla çıkmamı yok allah korusun kazanın seninle ne zaman yüzyüze geleceğini bilemessin ne kadar dikkatli olsan da o yüzden önce ehliyetini al derim sana sonra benim gibi cbr 125 e binersin
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

inş en kısa zamn da kavuşmak dileğiyele

Alıntı oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben scooterla tam 4 kez 36. maddeden ceza yedim sorun çıkarır tabi mesela kaza yaptın diyelim ki sen sonuna kadar haklısın ama suç sende
    neden ?
    ehlıyet yok bunu unutma Eren bu işin fazla çıkmamı yok allah korusun kazanın seninle ne zaman yüzyüze geleceğini bilemessin ne kadar dikkatli olsan da o yüzden önce ehliyetini al derim sana sonra benim gibi cbr 125 e binersin
    ehliyet şart yani 16 yıl sabretmişim 1 yılcık da sabrediim
    ama burda bnm trafik araba ortamı fazla olmadığından kaza ihtimali de çoook az oluyo ama kaza geliyoum demez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)