Geliyorum
Gelmiyorum
Tuğçe mustafayla ben istanbula geldiğimizde verirmisin bize mioyu ?
Cerrahi ben pıstafa biraz şehir turu yapıcaz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Sen bunları dedin ve hatırlattın ya mali kaybettin mio 'yu..
Yazt uyu hadin sen hadii
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ilerleyen saatlerde hazırlıklara başlıyoz
adam kafaya koymuş , hemde FZR ile gelcem diyo , çok istersen Moldovadan geçerken 10-15 gün oyalatırım
yazılanları okurken bir an hiç anlamayacaksın sandım
yok yaw ne alaka , ben tekteker yapamıyomki , avatardaki resimdede dublör kullanmıştım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arkadaşlar bendede mio var lazım olan arkadaşlara verebilirim
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
lem o rus tarzanı istanbuluda birbirine katar şabanın istanbulun yarısını yaktığı gibi..
hoşgelmiş sefalar getirmiş çalışıyor olmama sebebiyle aranızda olamadım ama arkadaşlar ist mt olarak SİNAN arkadaşımızı usule uygun agırlamışlardır bundan hiç şüphem yok.
ama tanışamamak üzdü beni dogrusu topiği yeni gördüm kusura bakmayın
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
İlkbaliyeyi bilmezmiyim 4 senem orada gecti
Sorma valla bir turlu uyunmadı
Smirnouf un ozlemi ve Fırlamalık konusunda MT nin AS'larından bazıları ile birlikte olunca ne agzın kapanıyor nede karnından kramplar eksik oluyor
Sabahın 5 inde uyumayı denedim ama ne fayda
Saga don yok sola don yok uyuyamıyorum bir turlu
Kolaymı 29 sene boyunca kolla kendini coluk cocuk olsun sonra bir kaza kursununa git
Birileri fotografmı istemişti
Bunlar sabah tilki uykusunda daldıgımızda smirnoufun yusuf u gozune kestirmesi ile soyup resimlerini cekmesinin bir oldugu an
Sonrasında da var fotolar ama bilirsiniz coluk cocuk acısından sakıncalı
Eliyle artık ne tutuyorsa sımsıkı tutmus
Gece cekilen =)
Sabaha karsı cekilen
e tabi herkes kendince kıymetli bolgeleri elinden geldigince korumaya calısmadan uyuyamıyor
Artık ne kadar kıymetliyse iki eli ile birden sarılmıs
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ooo adamlara ne yapmışlar ne içirmişlerse kendilerinden geçmişler
vaaayyyy yok bu meretten bende isterim o halde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)