Tam Korumalı oldum (Resimli)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 12:18
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 12:25
eldivenlerini keşke korumalı alsaydın..hayırlı olsun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
25 Ağustos 2008, 12:26
Mont kask dizlik ve eldiven icin ortalama ne kadar odedigini'de paylasirsan satin almak istiyen arkadaslar icin fikir olur.
Tebrikler.
-
25 Ağustos 2008, 12:27
-
25 Ağustos 2008, 12:28
Güle Güle Kullan Arkadaşım Kazasız Sürüşler
-
25 Ağustos 2008, 12:30
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bunların hepsi toplam 800 ytl.tuttu 4 taksit yaptırdım.
Tequ, Eldivenlerde korumalıklı ama sanırım senin bahsettiğin plastik korumalıklar. Haklısın belki o eldivenlerden de alabilirdim ama bunlar çok hoşuma gitti. Zaten hız merakım yok bir cruiser kullanıcısı için yeterlidir diye düşünerek aldım.
-
25 Ağustos 2008, 12:30
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin artık 2. güsel haberinde evlilik ve yeni motor haberin olur..
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
25 Ağustos 2008, 12:31
Umarım hiç birine ihtiyaç duymazsın iki teker üstündeyken... Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
25 Ağustos 2008, 12:32
emomen adlı üyeden alıntı
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin artık 2. güsel haberinde evlilik ve yeni motor haberin olur..
İnşallah arkadaşım, önce motor haberim olacak kısmetse, seneye de düğün haberimi paylaşırım sizlerle...
Korumalıkları aldım acayip mutlu oldum motoru alınca ne kadar sevinicem acaba
-
25 Ağustos 2008, 12:36
Tequ adlı üyeden alıntı
eldivenlerini keşke korumalı alsaydın..hayırlı olsun
EVET BENCEDE ..... YİNEDE HEPSİNİ ALMIISIN TEBRİKLER EDERİM :cat
keşke herkes senin gibi binse motora kazasız belasız cezasız sürüşler..
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
25 Ağustos 2008, 12:38
Güzel çok güzel.
Hep Koruma Tam Koruma...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
25 Ağustos 2008, 12:52
atlantic adlı üyeden alıntı
Umarım hiç birine ihtiyaç duymazsın iki teker üstündeyken... Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan.
Teşekkürler atlantic, inşallah dediğin gibi hiç ihtiyaç duymam.
-
25 Ağustos 2008, 12:59
hayırlı olsun , çok yakışmış
-
25 Ağustos 2008, 13:07
eftelya, çok teşekkür ederim.
Yakında motorumun üstünde de resimlerimi paylaşacağım arkadaşlar
-
25 Ağustos 2008, 13:20
Iste bilincli bor motor surucusu olmaya dogru aday bir arkadasimiz. Dostum sende bu bilinc ve profesiyonel ruh olduktan sonra bu motor zevkini uzun uzun yasarsin. Tebrik ederim seni hepsi cok guzel gercekten
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
25 Ağustos 2008, 14:10
Çok sağol zeda3000, bu konu gerçekten çok önemli. Dün bi scooter kullanıcısıyla konuşuyordum. Kask hak getire t-shirt le biniyodu. Hiç kaza yaptın mı dedim. Bir keresinde yokuş aşşağı 90-100 le giderken düşmüş 13 gün hastanede yattım felan diyordu ama halen hiç bir koruma tedbiri yoktu çocukta.
Önce kendi canım motor sonrada olur.
-
25 Ağustos 2008, 14:34
ıyı gunlerde kullan buları bastan almıs olman bence yenı baslayacak arkadaslar guzel bır örnek olsun..
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
-
25 Ağustos 2008, 15:01
Paylaşımın için teşekkürler...Dogru bir karar vermişşin. Umarım actıgınız bu başlık motora yeni başlayacak olan birçok arkadaş için örnek olur da onlarda senin gibi önce korumalıklarını alır ve kullanırlar. Alıpda kullanılmayan korumalıklar da var... Dilegim en kısa zamanda aldıgın motorunda başlıgını acarsın ve fotolarını atarsın....Nişanlınla ömür boyu mutlluklar....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
25 Ağustos 2008, 15:27
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Paylaşımın için teşekkürler...Dogru bir karar vermişşin. Umarım actıgınız bu başlık motora yeni başlayacak olan birçok arkadaş için örnek olur da onlarda senin gibi önce korumalıklarını alır ve kullanırlar. Alıpda kullanılmayan korumalıklar da var... Dilegim en kısa zamanda aldıgın motorunda başlıgını acarsın ve fotolarını atarsın....Nişanlınla ömür boyu mutlluklar....
İyi dileklerin için teşekkürler dostum
-
25 Ağustos 2008, 15:59
ya valla senı tebrik ediyorumm.!! motosiklet almadan korumanı almıısınn. bu dikkatinin devami dileğiyle..!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler