Bu arada motoru alırken dün bana ehliyet sordular.
Noterde çalışan kız işlemler yapılırken "Kaç yaşındasınız?Ehliyetiniz var mı?Aldığınız motor ne marka?Kaç basıyo?" gibi bir sürü soru sorup duruyordu.Başımın etini yedi desem yeridir
Bu arada motoru alırken dün bana ehliyet sordular.
Noterde çalışan kız işlemler yapılırken "Kaç yaşındasınız?Ehliyetiniz var mı?Aldığınız motor ne marka?Kaç basıyo?" gibi bir sürü soru sorup duruyordu.Başımın etini yedi desem yeridir
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
osman kötü çocuk dimi annesi ağzına biber sürücek dimi
facebook.com/kaskafa
Orgazma Dudak Büktürür
dedem alir o zaman ben secerim o alir bu kadar basit
Aslında yok, 18 yasını geçmiş olman ve paranın olması yetiyor, hertürlü 2 teker senin olabilir, aslında olmalımı diye düşünüyorum bence olsa daha iyi olur ehliyetli sayısı artar
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Herkes sormaz adamın derdi motoru satmak..
Ama milyarlar versen satmayanıda var bende inanamamıştım gözümümn önünde vermedi motoru..
Şimdi kim olduğunu söylesem reklam dersiniz hiç alakam olmadığı halde
o yüzden sölemiciiim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
18den büyüklere satarlar umarım, bizde böyle bi atraksyona girişmeyi düşünüyoruz çünkü
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Motosiklet satın almak için ehliyet sahibi olmaya gerek yok. İstersen kendi arazinde özel pist yaptırır ehliyetsiz binersin istediğin kadar. Ehliyet trafiğe çıkabilmek için gereklidir. Aynı şekilde uçak almak için pilot olamaya gemi almak için de kaptan olmaya gerek yoktur. Astronotlarda kendi uzay mekiklerini almayıp hep devletinkiyle idare ederler zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)