CANDOSTUM - Oğlumveben nicli üyemiz Gürkan’a…..
-
24 Ağustos 2008, 11:22
Beni henüz tanımazken; ulaşılmaz, erişilmez gördüğünü ama tanıdıkça hiçte öyle olmadığımı sen söyledin bana… İyi ki de ulaşılmaz değilmişim, yoksa nasıl tanırdım seni..
Senle paylaştığım her sorunumu çözdün yada yol gösterdin. En keyifli anımı da en zor anımı da senle paylaştım… Hep açıktı yüreğinin kapıları sonuna kadar bana… Ve bunu bilmek benim için ne kadar önemliydi bilemezsin. Kendimi güçlü hissettim.
Kayıtsız şartsız sevdin beni, dostluğunu verdin. Bende sana açtım içimi, hep önce seninle paylaştım içimdekileri döktüğüm dizelerimi.. Açık, net ve samimi olmaya gayret ettik birbirimize. Tabii bazen gizlediğim şeylerde olmadı değil. Ama mecburdum buna, inan ki kendim için değildi… Olması gerektiği , şartlar öyle gerektirdiği ve korunması gereken birileri içindi… Hoşgörüne sığınıyorum.
Elinden nefis bir börek yedim daha tadı damağımda… Çayını içtim ocağında.. Ve biliyor musun; tuzsuz sarı leblebiyi sevdiğimi bir tek sen bildin bu dünyada..
Hayat upuzun, bir o kadar da kısa bir yolculuk… Bizlerde yolcuları.. Bu sefer senle aynı kompartımana düştük. Sohbetinle kısalıyor yol, kısalıyor gece…
Hep yakınlarım da ol e mi? Çünkü bazen “sık ulan kafana” diyen yüreğim desteğinle “BAK ULAN DALGANA” diyor.
Beraber güldük bazen hayata, bazen de beraber ağladık MURAT’A.
Geçen Salacak ta “Senin yazın geldi gene, gözlerinden belli.. Git eve de yaz” diye gönderdiğin de yazdığım yazı da burada http://www.motosiklet.net/forum/konu...kmus-gibi.html , ilk senle paylaşıyorum yine ….
Son olarak ; Fırtınaların kasıp kavurduğu o hırçın okyanuslarda, sislerin arasında ki güneşi tutup bana getirdiğin ve dostluğunun verdiği huzuru, sıcaklığı, mutluluğu benimle paylaştığın için sonsuz teşekkür……
HAKKINI HELAL ET DOSTUM, HAKKINI HELAL ET……
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
24 Ağustos 2008, 11:32
nasılyani birdaha görüşmicenizmi,veda yazısı gibi olmuş ya.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
24 Ağustos 2008, 11:33
Aline Sağlık Abi Süper bir yazı. bu dostluk büyük olmasaydı abimiz bunları boşuna yazmazdı.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
24 Ağustos 2008, 11:37
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
nasılyani birdaha görüşmicenizmi,veda yazısı gibi olmuş ya.
yok ya nasıl görmem... başımın tacı o benim , öle içimden geldi yazdı .. eee ölümün de ne zaman geleceği belli değil.. arada fırsatı da yakalamışken helallikte istedik
emomen adlı üyeden alıntı
Aline Sağlık Abi Süper bir yazı.
bu dostluk büyük olmasaydı abimiz bunları boşuna yazmazdı.
eyvallah
aslında bu yazıyı moto sohbete koymamın bir sebebi var. Ben Gürkanı Mt de tanıdım.
Yani burda sanalın gölgesinde başlayan büyük dostluklar var bilmeyenlerde görsün istedim... Bilenlerle de paylaşmak..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
24 Ağustos 2008, 11:42
Way be ne güzel arkadaşlıkmış bu yoksa kardeşlikmi demeliyim Keşke tüm dostluklar bu kadar sağlam olsa.. İnş. gönlünüze göre olur abi . .
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
-
24 Ağustos 2008, 11:42
[QUOTE=delipoyraz;1220848]yok ya nasıl görmem... başımın tacı o benim , öle içimden geldi yazdı .. eee ölümün de ne zaman geleceği belli değil.. arada fırsatı da yakalamışken helallikte istedik
he tamam ozaman aman öle olsun,alıştık sizi biarada gömeye abicim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
24 Ağustos 2008, 11:46
R.a.c.e.R adlı üyeden alıntı
Way be ne güzel arkadaşlıkmış bu yoksa kardeşlikmi demeliyim
Keşke tüm dostluklar bu kadar sağlam olsa.. İnş. gönlünüze göre olur abi . .
amin... hepimize nasip etsin..
-
24 Ağustos 2008, 11:47
-
24 Ağustos 2008, 11:53
-
24 Ağustos 2008, 12:42
delipoyraz adlı üyeden alıntı
yok ya nasıl görmem... başımın tacı o benim , öle içimden geldi yazdı .. eee ölümün de ne zaman geleceği belli değil.. arada fırsatı da yakalamışken helallikte istedik
Ben korktum simdi buna ölecegi haber verilmis gibi konusuyor...
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
24 Ağustos 2008, 12:54
poyraz bu taraflarda otoruyorsan gel senle şöyle sahıle karşı ıkı teklık atalım cok dertlı oldugun yazılarında belı oluyor
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
24 Ağustos 2008, 13:00
Güzel yazı tebrik ederim..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
24 Ağustos 2008, 13:34
vay be arkadaşlığa bak bütün arakdaslıklar böle olsa keşke kardeş gibiler.
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
24 Ağustos 2008, 13:37
kişiye özel başlık açmak yassah arkadaşım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
24 Ağustos 2008, 21:34
-
24 Ağustos 2008, 21:38
Allah dostluğunuzu sonsuza kadar daim kılsın
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
24 Ağustos 2008, 21:39
mhyen adlı üyeden alıntı
Allah dostluğunuzu sonsuza kadar daim kılsın
size daha iyilerini nasip etsin... iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum.
-
26 Ağustos 2008, 10:51
Sen neymişsin be Abi...
-
26 Ağustos 2008, 11:05
bu nasıl bir yazı tüylerim diken diken oldu böyle arkadaşlıklar sonsuza kadar sürmeli
allah bir ömür ayırmasın sizii burda böle arkadaşlıklar kurmamız gerçekten sevindiriyor benii
ama ben böle yazmaam heraldeee
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
26 Ağustos 2008, 11:27
MIZRAK adlı üyeden alıntı
Sen neymişsin be Abi...
bir kafa bulma seziyorum, getirme beni amasya ya bak..
erdincpolat adlı üyeden alıntı
bu nasıl bir yazı tüylerim diken diken oldu böyle arkadaşlıklar sonsuza kadar sürmeli
allah bir ömür ayırmasın sizii burda böle arkadaşlıklar kurmamız gerçekten sevindiriyor benii
ama ben böle yazmaam heraldeee
ilgine teşekkür ederim... kahvaltıya bekleriz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler