Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CANDOSTUM - Oğlumveben nicli üyemiz Gürkan’a…..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Dost her yerde dosttur, Allah aranızı bozmasın Ben de önce en iyi arkadaşımı sonra dostumu şimdi de eşimi MT vasıtasıyla tanıdım dolaylı da olsa Buradaki insanların samimiyeti gerçek, samimi olmayanlar da zaten silinip gidiyor Heryerde bu geçerli, insan olan insanı buluyor
    Abicim yazmışsın wallahi ne diyeyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dost her yerde dosttur, Allah aranızı bozmasın Ben de önce en iyi arkadaşımı sonra dostumu şimdi de eşimi MT vasıtasıyla tanıdım dolaylı da olsa Buradaki insanların samimiyeti gerçek, samimi olmayanlar da zaten silinip gidiyor Heryerde bu geçerli, insan olan insanı buluyor
    Abicim yazmışsın wallahi ne diyeyim
    kahvaltıda görüşürüz diyebilirsin mesela... ilgine teşekkürler yeşim.. size de bir ömür boyu mutluluk dilerim....
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kahvaltıda görüşürüz diyebilirsin mesela... ilgine teşekkürler yeşim.. size de bir ömür boyu mutluluk dilerim....
    Emre işten çıkacak sabah çok uykusu olmazsa kesin gelicez özleştik keza Teşekkür ederim ni dimek

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Geçen gün kaybettiğimiz güzel insan Rahmetli murat'ın cenazesine giderken yolda konvoyumuzdan biri ışıklarda delipoyrazın selamı var dedi önce anlamadım allah allah dedim bir selamı bu kadar çabuk iletmek isteyen kim olabilirdi ve camiye geldiğimizde hemen yanına gittim' özür dilerim anlamadım kimin selamıydı dedim funda dedi selamı var size dedi teşekkür ettim bizim funday'dı o öksüzlein yanında olan sevgisini çocuklara kimsesizlere insanlara adamış bizim delipoyraz'dı o selamı yollayanda oğlumveben nicli ilk defa gördüğüm yüz yüze geldiğim insandı.
    Demekki değer vermek dostluğu yaşamak dikkatten sorumluluktan geçiyor ne diyeyim tüm dostlukların motosiklet kardeşliğinin dahada pekişmesi adına gönderende getirende sağ olsun tüm kardeşlerime selam olsun......
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Motosikleti
    Alıntı desperadost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün kaybettiğimiz güzel insan Rahmetli murat'ın cenazesine giderken yolda konvoyumuzdan biri ışıklarda delipoyrazın selamı var dedi önce anlamadım allah allah dedim bir selamı bu kadar çabuk iletmek isteyen kim olabilirdi ve camiye geldiğimizde hemen yanına gittim' özür dilerim anlamadım kimin selamıydı dedim funda dedi selamı var size dedi teşekkür ettim bizim funday'dı o öksüzlein yanında olan sevgisini çocuklara kimsesizlere insanlara adamış bizim delipoyraz'dı o selamı yollayanda oğlumveben nicli ilk defa gördüğüm yüz yüze geldiğim insandı.
    Demekki değer vermek dostluğu yaşamak dikkatten sorumluluktan geçiyor ne diyeyim tüm dostlukların motosiklet kardeşliğinin dahada pekişmesi adına gönderende getirende sağ olsun tüm kardeşlerime selam olsun......
    senin yerinde başkadır bu yürekte OGÜN... sana da selam olsun...

Bizim dostluğumuz oluşumunda da Gürkan çok emek harcadı zaten ne yalan sölim... Bugün bişeyleri paylaşıyosak en büyük pay onun..
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aline Sağlık Abi Süper bir yazı. bu dostluk büyük olmasaydı abimiz bunları boşuna yazmazdı.
    burdan yazmak istiyorum artık ,delipoyraz dünyalar iyisi ve çok hoş muhabbet bir ablamız , bunu akşam öğrendim bizzat şaşırarak
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdan yazmak istiyorum artık ,delipoyraz dünyalar iyisi ve çok hoş muhabbet bir ablamız , bunu akşam öğrendim bizzat şaşırarak
    aaa iftiraya bak... ablada olduk ayak üstü... bi de efendi çocuk diyoruz..

bööööööö : yalnız beni görünce suratın aynı şöyleydi demeden geçemicem, dışarıdan belli etmesemde içimden çok güldümm haline

Motosikleti
    *SHELBY* 125_KT
    bulamadık öle kanka ya oldu uzaklara gitti hep kalan ben oldum olanalrda zaten herkes ayrı menfaat....hayat işte

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bööööööö : yalnız beni görünce suratın aynı şöyleydi demeden geçemicem, dışarıdan belli etmesemde içimden çok güldümm haline
    gerçeği niye saklayayımki hatta o ifadeler şaşkınlığımı göstermek için az bile
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah dostluğunuzu sonsuza kadar daim kılsın
    amin demek geldi içimden
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı super adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be arkadaşlığa bak bütün arakdaslıklar böle olsa keşke kardeş gibiler.
    Helal...
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    ARTIK YOK ÇOK ÜZGÜNÜM....

Selam,

Uzun zamandır dostluğun ne olduğunu, nasıl olduğunu neler olması gerektiğini düşünüp duruyordum kendi dünyamda. Tesadüfen bu foruma rastladım. İyikide rastlamışım.. İnternetten sorularımın cevabını bulacağımı düşünmezdim hiç,aklıma gelmezdi bu hassas konunun burda çözümünün olduğu. Sizleri tebrik ederim. Gerçek dostluğu sade ve tertemiz bir kaç satırla oldukça yürekli anlatmışsınız. Allah dostluğunu daim etsin.
    Burak

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    nazar değmesin dostluğunuza ve sitemize.. iyiki varsın MT..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    poyraz abi,
    harbi tüylerim tüylerim diken oldu rahatsızmısın abi sen yaaaaa...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    poyraz abi,
    harbi tüylerim tüylerim diken oldu rahatsızmısın abi sen yaaaaa...
    çok akıllı bişi olduğum sölenemez... Son zamanların en akıllı hareketi zaten Gürkan ı bulmam ve yakından tanınmamdır... Hepiniz arkadaşımsınız ama o dostum, candostum.. İyiki varsın GÜRKAN

Alıntı burakcan65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır dostluğun ne olduğunu, nasıl olduğunu neler olması gerektiğini düşünüp duruyordum kendi dünyamda. Tesadüfen bu foruma rastladım. İyikide rastlamışım.. İnternetten sorularımın cevabını bulacağımı düşünmezdim hiç,aklıma gelmezdi bu hassas konunun burda çözümünün olduğu. Sizleri tebrik ederim. Gerçek dostluğu sade ve tertemiz bir kaç satırla oldukça yürekli anlatmışsınız. Allah dostluğunu daim etsin.
    Burak
    ben MT ye üye olalı 3 sene oluyor... ve bu dostluğu 1 yıldır yaşıyorum... sanırım dostluk için acele etmemek gerek, bi de denk gelebilmek ))))

Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nazar değmesin dostluğunuza ve sitemize.. iyiki varsın MT..
    aminnnnnnnn

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    çok akıllı bişi olduğum sölenemez... Son zamanların en akıllı hareketi zaten Gürkan ı bulmam ve yakından tanınmamdır... Hepiniz arkadaşımsınız ama o dostum, candostum.. İyiki varsın GÜRKAN

ben MT ye üye olalı 3 sene oluyor... ve bu dostluğu 1 yıldır yaşıyorum... sanırım dostluk için acele etmemek gerek, bi de denk gelebilmek ))))

aminnnnnnnn
    saol dostum CAN DOSTUM SENDE İYİKİ VARSIN

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    abi one öyle yahu benzetmek gibi olmasın sanki ölüme gider gibi töbe töbee ALLAH bozmasın ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    ne o yaa sitenin dedesine birşeymi oluyorda adamın arkasından konuşuyorsunuz
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı yt_servan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne o yaa sitenin dedesine birşeymi oluyorda adamın arkasından konuşuyorsunuz
    aslan gibi burdayım

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslan gibi burdayım
    dede helal olsun sana bir mesaja ancak bu kadar sürede cevap verilir
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler