CANDOSTUM - Oğlumveben nicli üyemiz Gürkan’a…..
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 11:58
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 12:04
yeschim adlı üyeden alıntı
Dost her yerde dosttur, Allah aranızı bozmasın
Ben de önce en iyi arkadaşımı sonra dostumu şimdi de eşimi MT vasıtasıyla tanıdım dolaylı da olsa
Buradaki insanların samimiyeti gerçek, samimi olmayanlar da zaten silinip gidiyor
Heryerde bu geçerli, insan olan insanı buluyor
Abicim yazmışsın wallahi ne diyeyim
kahvaltıda görüşürüz diyebilirsin mesela... ilgine teşekkürler yeşim.. size de bir ömür boyu mutluluk dilerim....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
26 Ağustos 2008, 12:09
delipoyraz adlı üyeden alıntı
kahvaltıda görüşürüz diyebilirsin mesela... ilgine teşekkürler yeşim.. size de bir ömür boyu mutluluk dilerim....
Emre işten çıkacak sabah çok uykusu olmazsa kesin gelicez özleştik keza Teşekkür ederim ni dimek
-
26 Ağustos 2008, 12:52
Geçen gün kaybettiğimiz güzel insan Rahmetli murat'ın cenazesine giderken yolda konvoyumuzdan biri ışıklarda delipoyrazın selamı var dedi önce anlamadım allah allah dedim bir selamı bu kadar çabuk iletmek isteyen kim olabilirdi ve camiye geldiğimizde hemen yanına gittim' özür dilerim anlamadım kimin selamıydı dedim funda dedi selamı var size dedi teşekkür ettim bizim funday'dı o öksüzlein yanında olan sevgisini çocuklara kimsesizlere insanlara adamış bizim delipoyraz'dı o selamı yollayanda oğlumveben nicli ilk defa gördüğüm yüz yüze geldiğim insandı.
Demekki değer vermek dostluğu yaşamak dikkatten sorumluluktan geçiyor ne diyeyim tüm dostlukların motosiklet kardeşliğinin dahada pekişmesi adına gönderende getirende sağ olsun tüm kardeşlerime selam olsun......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
26 Ağustos 2008, 12:56
desperadost adlı üyeden alıntı
Geçen gün kaybettiğimiz güzel insan Rahmetli murat'ın cenazesine giderken yolda konvoyumuzdan biri ışıklarda delipoyrazın selamı var dedi önce anlamadım allah allah dedim bir selamı bu kadar çabuk iletmek isteyen kim olabilirdi ve camiye geldiğimizde hemen yanına gittim' özür dilerim anlamadım kimin selamıydı dedim funda dedi selamı var size dedi teşekkür ettim bizim funday'dı o öksüzlein yanında olan sevgisini çocuklara kimsesizlere insanlara adamış bizim delipoyraz'dı o selamı yollayanda oğlumveben nicli ilk defa gördüğüm yüz yüze geldiğim insandı.
Demekki değer vermek dostluğu yaşamak dikkatten sorumluluktan geçiyor ne diyeyim tüm dostlukların motosiklet kardeşliğinin dahada pekişmesi adına gönderende getirende sağ olsun tüm kardeşlerime selam olsun......
senin yerinde başkadır bu yürekte OGÜN... sana da selam olsun...
Bizim dostluğumuz oluşumunda da Gürkan çok emek harcadı zaten ne yalan sölim... Bugün bişeyleri paylaşıyosak en büyük pay onun..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
26 Ağustos 2008, 16:07
emomen adlı üyeden alıntı
Aline Sağlık Abi Süper bir yazı.
bu dostluk büyük olmasaydı abimiz bunları boşuna yazmazdı.
burdan yazmak istiyorum artık ,delipoyraz dünyalar iyisi ve çok hoş muhabbet bir ablamız , bunu akşam öğrendim bizzat şaşırarak
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
26 Ağustos 2008, 17:28
-
26 Ağustos 2008, 18:27
bulamadık öle kanka ya oldu uzaklara gitti hep kalan ben oldum olanalrda zaten herkes ayrı menfaat....hayat işte
-
27 Ağustos 2008, 11:45
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
super adlı üyeden alıntı
vay be arkadaşlığa bak bütün arakdaslıklar böle olsa keşke kardeş gibiler.
Helal...
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Selam,
Uzun zamandır dostluğun ne olduğunu, nasıl olduğunu neler olması gerektiğini düşünüp duruyordum kendi dünyamda. Tesadüfen bu foruma rastladım. İyikide rastlamışım.. İnternetten sorularımın cevabını bulacağımı düşünmezdim hiç,aklıma gelmezdi bu hassas konunun burda çözümünün olduğu. Sizleri tebrik ederim. Gerçek dostluğu sade ve tertemiz bir kaç satırla oldukça yürekli anlatmışsınız. Allah dostluğunu daim etsin.
Burak
-
nazar değmesin dostluğunuza ve sitemize.. iyiki varsın MT..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
poyraz abi,
harbi tüylerim tüylerim diken oldu rahatsızmısın abi sen yaaaaa...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
hell24 adlı üyeden alıntı
poyraz abi,
harbi tüylerim tüylerim diken oldu rahatsızmısın abi sen yaaaaa...
çok akıllı bişi olduğum sölenemez... Son zamanların en akıllı hareketi zaten Gürkan ı bulmam ve yakından tanınmamdır... Hepiniz arkadaşımsınız ama o dostum, candostum.. İyiki varsın GÜRKAN
burakcan65 adlı üyeden alıntı
Uzun zamandır dostluğun ne olduğunu, nasıl olduğunu neler olması gerektiğini düşünüp duruyordum kendi dünyamda. Tesadüfen bu foruma rastladım. İyikide rastlamışım.. İnternetten sorularımın cevabını bulacağımı düşünmezdim hiç,aklıma gelmezdi bu hassas konunun burda çözümünün olduğu. Sizleri tebrik ederim. Gerçek dostluğu sade ve tertemiz bir kaç satırla oldukça yürekli anlatmışsınız. Allah dostluğunu daim etsin.
Burak
ben MT ye üye olalı 3 sene oluyor... ve bu dostluğu 1 yıldır yaşıyorum... sanırım dostluk için acele etmemek gerek, bi de denk gelebilmek ))))
emekkoray adlı üyeden alıntı
nazar değmesin dostluğunuza ve sitemize.. iyiki varsın MT..
aminnnnnnnn
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
çok akıllı bişi olduğum sölenemez... Son zamanların en akıllı hareketi zaten Gürkan ı bulmam ve yakından tanınmamdır... Hepiniz arkadaşımsınız ama o dostum, candostum.. İyiki varsın GÜRKAN
ben MT ye üye olalı 3 sene oluyor... ve bu dostluğu 1 yıldır yaşıyorum... sanırım dostluk için acele etmemek gerek, bi de denk gelebilmek
))))
aminnnnnnnn
saol dostum CAN DOSTUM SENDE İYİKİ VARSIN
:
-
abi one öyle yahu benzetmek gibi olmasın sanki ölüme gider gibi töbe töbee ALLAH bozmasın ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
ne o yaa sitenin dedesine birşeymi oluyorda adamın arkasından konuşuyorsunuz
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
ne o yaa sitenin dedesine birşeymi oluyorda adamın arkasından konuşuyorsunuz
aslan gibi burdayım
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
aslan gibi burdayım
dede helal olsun sana bir mesaja ancak bu kadar sürede cevap verilir
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler