Arkadaş,
Pahalı demen, motosiklet mantığını tam anlamı ile yorumlamış-kabullenmemiş olmanla alakalı olabilir dostum. Bir örnek: Amerikalı motorcular: ''Önce Korumalarını Al, Paran kaldığı Kadarı İle Bir Motor Al'' derlermiş
Biz ise önce hevesimiz isteğimiz Motoru alırız ardından: '' buna nasıl pineceğiz'' diye araştırdığımızda karşımıza korumalar çıkar.
Evet, pahalı, hiç ucuz değil, haklısın. Motorlarda ucuz değiller ama düşüp Allah Korusun Mefta olduğumuzda birileri az masraf edip motorlarımızı kullanmaya devam edebilir, Mefta olan biz, üzerine kim ne verirse versin bir daha bişey kullanamayız. (abartmak için böyle dedim
İlk aldığım motorum 301 MZ ile ölen yeğenimi ve kız arkadaşını döndürebilsem de motorumu altlarından çekip alabilsem
)
ucuz korumalar bulabiliriz, yani hem kaliteli hem ucuzi ben alayını toptan aldığımdan zati ucuza gelmişti
2 Mont, 2 Kask,2 eldiven (Hanımınki çok büyük geliyordu...), 2 dizlik, rüzgar kesen başlık (wind stopper), 2 termal dizlik, sağlam Botlar ( o zamandan beri alışkanlık oldu hala bu yaz sıcaanda bot giyiyom
)
korumalar pahalı ve birileri bizi kullanıyor biliyoruz, ama onlarsız da olmaz
herkese kazasız belasız ve buna rağmen tam korumalı sürüşler