kask olarak mesela fiyatları uygun ve kalitesi iyi olan ZEUS marka kaskları önerebilirim.. 175 - 250 aralığında değişiyor..
ikinci el alacağın montlar veya diğer ekipmanlar gayet iyi olabilir.. bu tamamiyle araştırmana bağlı... mesela ben yeni mont aldım eski montum yeni gibi duruyor ( ben satmayı düşünmüyorum ) satsam al sıfır gibi giy... o nedenle iyi araştır 10 milyona dizlik bulabilirsin hemde gayet iyi ürünler...
ikinci elde dikkat edeceğin konu aldığında giymeden önce gayet güzel bir şekilde temizlemek...gerisinde sorun yok
kal sallıcakla
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
98 Beygir.....
walla canın kıymetliyse korumaya önem verirsin ki ben öyle yaptım baya para harcadm ama değdi gerçekten şimdi içim rahat;
MARUSHIN HAGURO KASK:240 euro
REVIT H20 ELDIVEN(CARBON KORUMA):100 euro
M-TECH DERİ MONT:420 EURO
bu hafta içide alacağım son iki parça
SIDI VORTEX CORSA BOT:325 EURO
DERI SLIDERLI PANTOLON 200-300 EURO CİVARI
hoş ben bu korumalara bu yazdığım tutarları ödemedim bunlar liste fiyatları ama inan değer dostum en azından gazlamaya çıkarken ardında bıraktığın insanlarında içi bi nebze rahat olur
sirkeciden bak netten alma ucuz güzel kask bulursun feyizoglunun sattıgı 200liralık held montlarda beş para etmez 100lira etmeyecek mont 200lira
Now the world is gone. Im just one.
arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum, gerçekten şimdi sağlık hiç bişeyle değişilmez, en doğrusu en kalitelisi, canımız sağ oldukça kat kat fazlasıyla kazanırız... tekrardan hepinize teşekkür ederim
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
ben lazer wertigo kask
rewit mont kullaniorum
ikisinden de gayet memnunum !!!
tavsiye ederim
helal be reco kardeşim....aynen bende böyle yazıcaktım
ama şuda bi gerçektirki bu tür ekipmanlar çok fazla kar marjıyla satılıyo. çok hareketli bi piyasası olmadığı için ve genelde hobi keyif ne dersen de, özel bi tercih olduğu için bence. canını koruyo, bastır parayı korkma. tamam basalımda bu malın bi maliyeti war, altın kaplamamı marushin kask. darbeyi emen çok özel bi plastik diyelim hammaddesi. kilosu 50 milyonu geçmez kesinlikle o plastiğin. baskısıydı, destekleriydi, montajıydı, toplam maliyeti 50-60 ytl olur en süperinin. haksızsam haksızsın deyin. canını koruyo, bas parayı. ama el insaf. yüzde yüz kar etseler razıyım. yüzde beşyüzde fırsatçılıktır. bitti.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
feyizoğlu ile yüzyüze görüşmeden alışveriş yapma derim. çok iyi indirimler yapabiliyorlar. birde hayatında önemli bir kaza yapmadıgın sürece ömür boyu kullanabilirsin bunları.
Dostum bende yeni başlayan biriyim ve motorumu henüz almadım ama bugün sınavdan çıkıp feyizoğlundan alışverişe gittim. Lazer kask-revit mont-held eldiven ve ufo dizlik aldım. Toplam 800 ytl tuttu 4 taksitli aldım. Maalesef fiyatlar böyle. Aldıklarımın resmini yakında bir topic açıcam belki o zaman görürsün. Bu işler biraz pahalı
teşekkür ederim. esas da konuyu açan arkadaşa teşekkür etmek lazım.
unutmayın 100 USD'yi geçmeyen şeylerden gümrük alınmıyor. sadece kargo ücreti oluyor.
hatta avrupa ve abd-kanada gibi yerlerde -hatta bulgaristan'da bile- tanıdığınız varsa fiyat soruşturun. istanbul'da hiçbir şeyin endazesi yok.
Dünyanın iyi kaliteli korumaları burada toplam 3 000 ytl'yi geçer, 5.000 e dayanır. Dışarda bunun yarısıdır. Ve arkadaş doğru yazmış, 100 km hızla giden hangi marka motordan düşerseniz düşün başınıza aynı şey gelmiştir. Motorun kaç para olduğu bir yerde önemli değil, ama korumaların kaç para olduğu çok çok önemli. Ne kadar fiyat o kadar kalitedir ama bizde değil. Bizde tutturabildiğine...
dışardaki fiyatlar için bir arkadaş konu açmış, link veriyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...fiyatlari.html
ÖTV yüksekliği, KDV yüksekliği ise ayrı dert.. küçük motorlarda 3 YTL'nin 1 YTL'si vergi. büyüklerde yarıya yaklaşıyor.
Unakıtan'a mektup mu yazmalı, ne yapmalı bilmiyorum ama bu kadar vergi insaf ötesi... Hele akaryakıt 5'te 4 vergi...
Bizler bilinçli tüketici" olursak sorunlarımız daha da azalır.
Not:
Motorcycle-Superstore ya da motorcycle store yazarak google'da bir arama yaparsanız çeşit ve fiyat konusunda fikir edinirsiniz.
karşılaştırma imkanı da olur. unutmayın bu ülkeye ithal edilen ürünlerin de çoğu "bon pour orient"tir.
Dostum vereceğin paranın yani almış olduğun kalıtenin seni koruyacağını unutma..
Geçen sene Anadolu yakasında bir arkadaşımız Sirkrci'deki işinden çıkıp Kadıköy istikametine giderken arkasından gelen BMW aracın sürücüsü kalp krızı geçirmiş aracın kontrolünü kaybederek motosiklet sürücüsünü tank gibi aracının altına altına almıştı. Arkadaşımızın kurtuluşu kafasındaki çelik bariyerlı kask sayesinde aracı krıkoda tutmuş ve ölümden dönmüştü.. Bu olay motosiklet sitelerinde ve birçok gazeterde konu olmuştu.
Bu işi yaparken motosıkletın kalitesınden önce senin kullanacağin koruyucu ekipman ön pilandadır. Tabi ki piyasa araştırması yap ve kaliteyi ucuza almaya bak.
kendini seviyorsan kıyacaksın parana . bi tenis birde motorculuk arkadaş pahalı hobiler bunlar
kask, mon, eldiven vs para vermek istemeyip de soba imalathanesinde falan çalışan tanıdığı olanlara tavsiyemdir)
dünyanın en pahalı hobisi fotoğrafçılık :D
profesyonel objektiflere bak bi derim slr makinalar için
120bin ytl'ye bile objektifwar
4 tane 0 busa alırsın full korumayla dahil her motor için
hadi onu geçtim ferrari bile alabilirsin bu fiyata
onuda geçtim ew alırsın....
daha bişe demeye gerek yok sanırım foto çekmeyi çok seviyorum ama giderleri başka bir dert....
babam neden bir armatör değil diyorum şole bi gemiyle gitse gelse tek seferd e200bin ytl nerdeyse :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)