La bi de burda bunu eleştirenler fuar zamanı mankenlerin orasını burasını göreceğiz diye cebelleşiyorlar. Bu ne lahana turşusu
http://img1.blogcu.com/images/c/u/b/...atursusu11.jpg
La bi de burda bunu eleştirenler fuar zamanı mankenlerin orasını burasını göreceğiz diye cebelleşiyorlar. Bu ne lahana turşusu
http://img1.blogcu.com/images/c/u/b/...atursusu11.jpg
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
yanlış şu kararttığım yerde abicim,kimsenin neyi ne kadar yaşadığını bilemessin,adam dört dörtlük dini yaşan biriside olabilir,bir numaralı ataistte olabilir,ama fikirlerini yazmakta her zaman özgürdür,bilmeden tanımadan kişinin yaşayışına çamur atarak,onun yazı yazmaya hakkı olup olmadığına karar vermek yanlış olur,hakkaten yazdıkları ile yaşayışı birbirine uyuyorsa iftira atmış olursun,uyup uymadığını bilmek içinde tanımak gerekir,bişeyi savunmak için illaki yaşamak gerekmez,biliyosan bildiğini aktarırsın,yaşayıp yaşamamak kendi problemidir,2 x 2 = 4 eder ,bunu çarpmayı bilmiyor olabilirsin,ama bilmemen sonuca mualif olman anlamına gelmez
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şimdi biz madem hadi müslüman çoğunluklu bir ülkeyiz hadi kimsenin özeline bakmıyoruz.Niye açık bi yer görünce bizim o müslüman insanlarımız salyalı birer yaratığa dönüşüyor?Aynı olay Türkiye'de olsa bizim magandalarımız şahinleriyle onların önünü kesip arabadan indirmezler miydi?
Acaba böyle şeyleri normal gibi kabul etsek kaybettiğimizden fazlasını mı kazanırız
facebook.com/kaskafa
ya konunun başlığından ne olacağı belli gaztelerde dergilerde televizyonlarda zaten böyle şeyler çıkıyor yok o üstüz yakalandı bu altsız yakalndı vs. isteyen bakar istemeyen bakmaz sonucta bir forum sitesi böyle şeylerden hoslanmayan kişiler başka konulara ilgilenir hiç icona tıklamaz.Adına yakısmayacak yorumda yapmaz.
Üstsüzler YeniZelanda'da Motosikletlerle Resmi geçit Yaptı
başlık bu şimdi bu başlığa giren kişi az çok burada ne var bilir dimi ... bi kandırmaca yok burada .. ha başlık işte Motor bu olsaydı ... girenler kandırıldıklarını iddaaa edebilirdi ...
aslında forum genelinde bir anket yapılıp bu tür bi resim konarak bu resimden rahatsız olanlar ve olmayanlar şeklinde bir anket yapılabilir.. gerçek rakamları alabiliriz ..bu tür resimlerin olduğu her forumda kargaşa çıkıyo ...böylece sorunu kökten çözeriz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ne alakası var anlamadım
yaşım da küçük değil 17 yaşındayım.
facebook.com/kaskafa
Süpriz değil yani.
Demokratik bir seçim yapalım ve bu tür fotolar resmiyet kazansın mı diyorsun? Süper fikir, oylama fotoğrafı için bir öneride bulunuyorum. Sitede olmasına karşın adresini koyayım da oranı belli olmayan ahlaklı arkadaşlarımız rahatsız olmasın.
DİKKAT!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK
10 puan verdim gitti helalinden
facebook.com/kaskafa
Şöyle bi örnek vereyim,bir adam düşün,süper sport motosikletlerle ilgili ,çok bilgili,fakat kendisi hiç kullanmamış,ama bütün teknik verilerini takip ediyo,özelliklerini biliyo,ve bilgisiyle insanlara yardımcı oluyo,şimdi diyebilirmisinizki,güzel yazıyon ama sen hiç sürmedinki,senin yorumun geçersiz ,bence olmaz,şurda bi ferrari topiği açsanız,ilgili araçla ilgili hiç duymadığımız bi sürü özellik yazılır,ilgilenen arkadaşlar anlatır,ama hiç biri binmemiştir...doğru anlattığımı umuyorum...
gelelim kendime,hani sofulardanım ya
abdesinde namazında bi ailenin çocuğuyum,imam hatip mezunuyum ilahiyet mezunuyum,bu teorikte bildiklerim,pratiğe gelirsek,namaz kılmıyorum,orucu yarım yamalak tutarım ( ciddiyim ) cumalara giderim,yani dini tam anlamıyla yaşamıyorum elbet bigün yaşayacağım,fakat bunları yapmıyor olmam ,bunları kabul etmiyor olduğum anlamına gelmez,ben doğru bildiklerimi söylerim,yapılır yada yapılmaz o kişinin sorunu,bana sen neden yapmıyorsun dersen,oda benim sorunum....
Demek istiyorsun ki dört dörtlük insan sayısı az, olsa bile bu sitede işi ne?
Yolda güzel, açık giyinmiş bir kızı gördüğünde kafanı mı çeviriyorsun? Plaja gittiğinde üstsüz turistleri gördüğünde 'bre zındıklar ülkemizde işiniz ne' mi diyorsun? Anlatmak istediğim kısaca şudur; etrafımızda şu tartışılan fotolardaki görüntülerden fazlası mevcutken kimse özgürlüğün beşiği olmuş net aleminde ahlakçılık taslayamaz. Ha taslıyorsa da tasladığı gibi yaşamalıdır ki, oda pek mümkün değil.
Kısaca kendi üzerine alınıp kendini tarif ettiğin gibi, günahkar iken kimsenin günahına, tercihine karışmaya hakkımız yok.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ne alakası var öyle bişey demek istemedim,diyememde zaten,kimin neyi ne kadar samimi yaşadığını sadece Allah bilir...
Günah işlemek farklı bişey,günahı meşrulaştırmak farklı bişey,biz günaha karışmıyoruzki günahı meşrulaştırmaya karışıyoruz,sigara içmek sağlığa zararlıdır ,biliyoruz ve içiyoruz,ama hiç bi zaman sigara içmek gayet normal ve doğal bişeydir demiyoruz,aslında anlatamadığım çok ince bi çizgi var,örneklerim yeterli gelmiyo anladığım kadarıyla,yoksa aynı dili konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz,elbette hoş görünümlü ilgi çekici bi bayana herkes bakar,ama güzele bakmak sevaptır demek yanlış olur neyse patron benden bu kadar
Ben Laiklik Derim Herkes Inancında özgürdür,isteyen Girer Bakar Istemeyen Bakmaz,sonuçta Bu Resimleri Google Dan Arattır 10 Mislisini Hatta Sadece Tanga Ile Binenler Bile Bulabilirsin Hemde Normal Bir Vatantaş çarşıda Altta Büyük Motor,arkada Hanım Tanga Ile üstte Hiç Bişey Yok.yani Nebilim Bana Göre çok Yanlış Ama Adamlar Yapıyor Işte
lan bu zibidiler üşümyormu
dayılarda ha öldu ölecekler ne peşindeler
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
İyi de tartışılan fotolar Horoz tarafından meşrulaştırılmamış ki!
Konunun başlığına üstsüzler yazmış, adreslerini koymuş fotolarını değil, üstüne birde sansürleyip tercihi forum ahalisine bırakmış.
Örneklemek gerekirse sigara satıyor ama üstüne de yazmış sağlığa zararlıdır diye. Özellikle 40 yaşından sonra, olmadı bu örnek pek ama.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Resimleri link haline sonrada getirildi direk aıktaydı bıyıklı !
Sanırım sonrada geldin sen ?
Yani bu demekki sigarayı agzına tutuyor ve birde ustune ustluk yakıyor ;)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)