Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Üstsüzler YeniZelanda'da Motosikletlerle Resmi geçit Yaptı

REKLAM ALANI
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    La bi de burda bunu eleştirenler fuar zamanı mankenlerin orasını burasını göreceğiz diye cebelleşiyorlar. Bu ne lahana turşusu

http://img1.blogcu.com/images/c/u/b/...atursusu11.jpg
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    La bi de burda bunu eleştirenler fuar zamanı mankenlerin orasını burasını göreceğiz diye cebelleşiyorlar. Bu ne lahana turşusu

http://img1.blogcu.com/images/c/u/b/...atursusu11.jpg
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    huhuuu ben geldiiim

Adamakıllı tartışılan hiçbir başlık kilit gerektirmez.
    Bir anda kanım ısındı sana be, dur silkeleneyim de kendime geleyim, sıcaktan herhal. Gerçi ağır yöneticim, adaşımın katkısı büyük bu düşüncene galiba.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kilit yanlış olur! Ağzını bozan, tehdit eden, ahlak bekçisi kesilenlere mükafat olur!

Şurada ahlak bekçisi kesilenlerin birçoğu özel hayatlarını acaba nasıl yaşıyor? Sen önce kendinden başla, örnek ol topluma (ki bu da doğru olduğunu göstermez ama) sonra başkalarını eleştirme hakkını kazan.

Mevlana ne güzel söylemiş; Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün.

Burası örf, adet, gelenek, görenek yeri mi? Net alemindesin, özgürlüğün beşiği olmuş bir yerdesin. Horoz bu fotoları okula mı asıyor, mahallede kız arkadaşıyla üstsüz motosiklete mi biniyor? Ayrıca forumda 'ne kadar sofu varmış' derken bu kadar olmaması lazım, bunlar lafta sofu demek istemiştim. Sonuna bir ünlem koymalıydım sanırım.
    yanlış şu kararttığım yerde abicim,kimsenin neyi ne kadar yaşadığını bilemessin,adam dört dörtlük dini yaşan biriside olabilir,bir numaralı ataistte olabilir,ama fikirlerini yazmakta her zaman özgürdür,bilmeden tanımadan kişinin yaşayışına çamur atarak,onun yazı yazmaya hakkı olup olmadığına karar vermek yanlış olur,hakkaten yazdıkları ile yaşayışı birbirine uyuyorsa iftira atmış olursun,uyup uymadığını bilmek içinde tanımak gerekir,bişeyi savunmak için illaki yaşamak gerekmez,biliyosan bildiğini aktarırsın,yaşayıp yaşamamak kendi problemidir,2 x 2 = 4 eder ,bunu çarpmayı bilmiyor olabilirsin,ama bilmemen sonuca mualif olman anlamına gelmez
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Şimdi biz madem hadi müslüman çoğunluklu bir ülkeyiz hadi kimsenin özeline bakmıyoruz.Niye açık bi yer görünce bizim o müslüman insanlarımız salyalı birer yaratığa dönüşüyor?Aynı olay Türkiye'de olsa bizim magandalarımız şahinleriyle onların önünü kesip arabadan indirmezler miydi?
    Acaba böyle şeyleri normal gibi kabul etsek kaybettiğimizden fazlasını mı kazanırız
    facebook.com/kaskafa

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ya konunun başlığından ne olacağı belli gaztelerde dergilerde televizyonlarda zaten böyle şeyler çıkıyor yok o üstüz yakalandı bu altsız yakalndı vs. isteyen bakar istemeyen bakmaz sonucta bir forum sitesi böyle şeylerden hoslanmayan kişiler başka konulara ilgilenir hiç icona tıklamaz.Adına yakısmayacak yorumda yapmaz.

Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi biz madem hadi müslüman çoğunluklu bir ülkeyiz hadi kimsenin özeline bakmıyoruz.Niye açık bi yer görünce bizim o müslüman insanlarımız salyalı birer yaratığa dönüşüyor?Aynı olay Türkiye'de olsa bizim magandalarımız şahinleriyle onların önünü kesip arabadan indirmezler miydi?
    Acaba böyle şeyleri normal gibi kabul etsek kaybettiğimizden fazlasını mı kazanırız
    Belli yaşın küçük ilerde anlarsın uygularsın manita çok eskiden yoktu piyasada uff burada kaynıyo yeminle.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

başlık bu şimdi bu başlığa giren kişi az çok burada ne var bilir dimi ... bi kandırmaca yok burada .. ha başlık işte Motor bu olsaydı ... girenler kandırıldıklarını iddaaa edebilirdi ...

aslında forum genelinde bir anket yapılıp bu tür bi resim konarak bu resimden rahatsız olanlar ve olmayanlar şeklinde bir anket yapılabilir.. gerçek rakamları alabiliriz ..bu tür resimlerin olduğu her forumda kargaşa çıkıyo ...böylece sorunu kökten çözeriz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış şu kararttığım yerde abicim,kimsenin neyi ne kadar yaşadığını bilemessin,adam dört dörtlük dini yaşan biriside olabilir,bir numaralı ataistte olabilir,ama fikirlerini yazmakta her zaman özgürdür,bilmeden tanımadan kişinin yaşayışına çamur atarak,onun yazı yazmaya hakkı olup olmadığına karar vermek yanlış olur,hakkaten yazdıkları ile yaşayışı birbirine uyuyorsa iftira atmış olursun,uyup uymadığını bilmek içinde tanımak gerekir,bişeyi savunmak için illaki yaşamak gerekmez,biliyosan bildiğini aktarırsın,yaşayıp yaşamamak kendi problemidir,2 x 2 = 4 eder ,bunu çarpmayı bilmiyor olabilirsin,ama bilmemen sonuca mualif olman anlamına gelmez
    Yanlış yok, bazılarının yaşam tarzları sözlerine, davranışlarına vurur, bunu hissedersin, hissettirirler daha doğrusu. Dön bak bakalım itiraz edenlere, eski mesajlarını oku, bu sitede sofu diyebileceğimiz kim var bana da söyle.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Yok
    ne alakası var anlamadım
    yaşım da küçük değil 17 yaşındayım.
    facebook.com/kaskafa

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

başlık bu şimdi bu başlığa giren kişi az çok burada ne var bilir dimi ... bi kandırmaca yok burada .. ha başlık işte Motor bu olsaydı ... girenler kandırıldıklarını iddaaa edebilirdi ...

aslında forum genelinde bir anket yapılıp bu tür bi resim konarak bu resimden rahatsız olanlar ve olmayanlar şeklinde bir anket yapılabilir.. gerçek rakamları alabiliriz ..bu tür resimlerin olduğu her forumda kargaşa çıkıyo ...böylece sorunu kökten çözeriz
    Süpriz değil yani.

Demokratik bir seçim yapalım ve bu tür fotolar resmiyet kazansın mı diyorsun? Süper fikir, oylama fotoğrafı için bir öneride bulunuyorum. Sitede olmasına karşın adresini koyayım da oranı belli olmayan ahlaklı arkadaşlarımız rahatsız olmasın.

DİKKAT!!!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Yok
    10 puan verdim gitti helalinden
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    R1_8
    Yanlış yok, bazılarının yaşam tarzları sözlerine, davranışlarına vurur, bunu hissedersin, hissettirirler daha doğrusu. Dön bak bakalım itiraz edenlere, eski mesajlarını oku, bu sitede sofu diyebileceğimiz kim var bana da söyle.
    Şöyle bi örnek vereyim,bir adam düşün,süper sport motosikletlerle ilgili ,çok bilgili,fakat kendisi hiç kullanmamış,ama bütün teknik verilerini takip ediyo,özelliklerini biliyo,ve bilgisiyle insanlara yardımcı oluyo,şimdi diyebilirmisinizki,güzel yazıyon ama sen hiç sürmedinki,senin yorumun geçersiz ,bence olmaz,şurda bi ferrari topiği açsanız,ilgili araçla ilgili hiç duymadığımız bi sürü özellik yazılır,ilgilenen arkadaşlar anlatır,ama hiç biri binmemiştir...doğru anlattığımı umuyorum...

gelelim kendime,hani sofulardanım ya

abdesinde namazında bi ailenin çocuğuyum,imam hatip mezunuyum ilahiyet mezunuyum,bu teorikte bildiklerim,pratiğe gelirsek,namaz kılmıyorum,orucu yarım yamalak tutarım ( ciddiyim ) cumalara giderim,yani dini tam anlamıyla yaşamıyorum elbet bigün yaşayacağım,fakat bunları yapmıyor olmam ,bunları kabul etmiyor olduğum anlamına gelmez,ben doğru bildiklerimi söylerim,yapılır yada yapılmaz o kişinin sorunu,bana sen neden yapmıyorsun dersen,oda benim sorunum....

Şöyle bi örnek vereyim,bir adam düşün,süper sport motosikletlerle ilgili ,çok bilgili,fakat kendisi hiç kullanmamış,ama bütün teknik verilerini takip ediyo,özelliklerini biliyo,ve bilgisiyle insanlara yardımcı oluyo,şimdi diyebilirmisinizki,güzel yazıyon ama sen hiç sürmedinki,senin yorumun geçersiz ,bence olmaz,şurda bi ferrari topiği açsanız,ilgili araçla ilgili hiç duymadığımız bi sürü özellik yazılır,ilgilenen arkadaşlar anlatır,ama hiç biri binmemiştir...doğru anlattığımı umuyorum...

gelelim kendime,hani sofulardanım ya

abdesinde namazında bi ailenin çocuğuyum,imam hatip mezunuyum ilahiyet mezunuyum,bu teorikte bildiklerim,pratiğe gelirsek,namaz kılmıyorum,orucu yarım yamalak tutarım ( ciddiyim ) cumalara giderim,yani dini tam anlamıyla yaşamıyorum elbet bigün yaşayacağım,fakat bunları yapmıyor olmam ,bunları kabul etmiyor olduğum anlamına gelmez,ben doğru bildiklerimi söylerim,yapılır yada yapılmaz o kişinin sorunu,bana sen neden yapmıyorsun dersen,oda benim sorunum....
    Demek istiyorsun ki dört dörtlük insan sayısı az, olsa bile bu sitede işi ne?

Yolda güzel, açık giyinmiş bir kızı gördüğünde kafanı mı çeviriyorsun? Plaja gittiğinde üstsüz turistleri gördüğünde 'bre zındıklar ülkemizde işiniz ne' mi diyorsun? Anlatmak istediğim kısaca şudur; etrafımızda şu tartışılan fotolardaki görüntülerden fazlası mevcutken kimse özgürlüğün beşiği olmuş net aleminde ahlakçılık taslayamaz. Ha taslıyorsa da tasladığı gibi yaşamalıdır ki, oda pek mümkün değil.

Kısaca kendi üzerine alınıp kendini tarif ettiğin gibi, günahkar iken kimsenin günahına, tercihine karışmaya hakkımız yok.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    R1_8
    Demek istiyorsun ki dört dörtlük insan sayısı az, olsa bile bu sitede işi ne?

Yolda güzel, açık giyinmiş bir kızı gördüğünde kafanı mı çeviriyorsun? Plaja gittiğinde üstsüz turistleri gördüğünde 'bre zındıklar ülkemizde işiniz ne' mi diyorsun? Anlatmak istediğim kısaca şudur; etrafımızda şu tartışılan fotolardaki görüntülerden fazlası mevcutken kimse özgürlüğün beşiği olmuş net aleminde ahlakçılık taslayamaz. Ha taslıyorsa da tasladığı gibi yaşamalıdır ki, oda pek mümkün değil.

Kısaca kendi üzerine alınıp kendini tarif ettiğin gibi, günahkar iken kimsenin günahına, tercihine karışmaya hakkımız yok.

Ne alakası var öyle bişey demek istemedim,diyememde zaten,kimin neyi ne kadar samimi yaşadığını sadece Allah bilir...

Günah işlemek farklı bişey,günahı meşrulaştırmak farklı bişey,biz günaha karışmıyoruzki günahı meşrulaştırmaya karışıyoruz,sigara içmek sağlığa zararlıdır ,biliyoruz ve içiyoruz,ama hiç bi zaman sigara içmek gayet normal ve doğal bişeydir demiyoruz,aslında anlatamadığım çok ince bi çizgi var,örneklerim yeterli gelmiyo anladığım kadarıyla,yoksa aynı dili konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz,elbette hoş görünümlü ilgi çekici bi bayana herkes bakar,ama güzele bakmak sevaptır demek yanlış olur neyse patron benden bu kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Ben Laiklik Derim Herkes Inancında özgürdür,isteyen Girer Bakar Istemeyen Bakmaz,sonuçta Bu Resimleri Google Dan Arattır 10 Mislisini Hatta Sadece Tanga Ile Binenler Bile Bulabilirsin Hemde Normal Bir Vatantaş çarşıda Altta Büyük Motor,arkada Hanım Tanga Ile üstte Hiç Bişey Yok.yani Nebilim Bana Göre çok Yanlış Ama Adamlar Yapıyor Işte

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lan bu zibidiler üşümyormu
    dayılarda ha öldu ölecekler ne peşindeler
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Ne alakası var öyle bişey demek istemedim,diyememde zaten,kimin neyi ne kadar samimi yaşadığını sadece Allah bilir...

Günah işlemek farklı bişey,günahı meşrulaştırmak farklı bişey,biz günaha karışmıyoruzki günahı meşrulaştırmaya karışıyoruz,sigara içmek sağlığa zararlıdır ,biliyoruz ve içiyoruz,ama hiç bi zaman sigara içmek gayet normal ve doğal bişeydir demiyoruz,aslında anlatamadığım çok ince bi çizgi var,örneklerim yeterli gelmiyo anladığım kadarıyla,yoksa aynı dili konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz,elbette hoş görünümlü ilgi çekici bi bayana herkes bakar,ama güzele bakmak sevaptır demek yanlış olur neyse patron benden bu kadar
    İyi de tartışılan fotolar Horoz tarafından meşrulaştırılmamış ki!

Konunun başlığına üstsüzler yazmış, adreslerini koymuş fotolarını değil, üstüne birde sansürleyip tercihi forum ahalisine bırakmış.

Örneklemek gerekirse sigara satıyor ama üstüne de yazmış sağlığa zararlıdır diye. Özellikle 40 yaşından sonra, olmadı bu örnek pek ama.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    R1_8
    İyi de tartışılan fotolar Horoz tarafından meşrulaştırılmamış ki!

Konunun başlığına üstsüzler yazmış, adreslerini koymuş fotolarını değil, üstüne birde sansürleyip tercihi forum ahalisine bırakmış.

Örneklemek gerekirse sigara satıyor ama üstüne de yazmış sağlığa zararlıdır diye. Özellikle 40 yaşından sonra, olmadı bu örnek pek ama.
    bu örnek hiç şık oldumu şimdi

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Resimleri link haline sonrada getirildi direk aıktaydı bıyıklı !
    Sanırım sonrada geldin sen ?
    Yani bu demekki sigarayı agzına tutuyor ve birde ustune ustluk yakıyor ;)
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler