Üstsüzler YeniZelanda'da Motosikletlerle Resmi geçit Yaptı
-
23 Ağustos 2008, 15:55
CERRAHI, bu ülkede izin ver(e)meme konusunda haklısın.
İso, sana katılmıyorum Sevgilini sokak ortasında öpmene kim ne karışabilir? Sokakta seks yapılması bana da ters geliyor, ancak sevgiini öpmene, sevgini göstermene laf edecek adam sevgiden anlamıyordur
Reklamlar
-
23 Ağustos 2008, 15:58
Khutuck adlı üyeden alıntı
İso, sana katılmıyorum
Sevgilini sokak ortasında öpmene kim ne karışabilir? Sokakta seks yapılması bana da ters geliyor, ancak sevgiini öpmene, sevgini göstermene laf edecek adam sevgiden anlamıyordur
ya aslanım ,öpmek başka sevişme başka şey,hasta etme beni,hem ben seni bu tartışmanın dışında tutuyorum,sen ne halin varsa görr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
23 Ağustos 2008, 15:59
Khutuck adlı üyeden alıntı
İso, sana katılmıyorum
Sevgilini sokak ortasında öpmene kim ne karışabilir? Sokakta seks yapılması bana da ters geliyor, ancak sevgiini öpmene, sevgini göstermene laf edecek adam sevgiden anlamıyordur
Once opusme ile baslıyor hersey
Sonra bir parkta kızı kucagına almıs resimleride goruyuoruz. Bilirsin biz millet olarak pey uckurumuza sahip cıkamayız..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
23 Ağustos 2008, 16:03
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Sonra bir parkta kızı kucagına almıs resimleride goruyuoruz. Bilirsin biz millet olarak pey uckurumuza sahip cıkamayız..
İşte o ayarı tuttursak da hayat bayram olsa
-
23 Ağustos 2008, 16:03
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Ya adamın yeri yoksa...
-
23 Ağustos 2008, 16:07
Süper Moderatör
Hadi bakalım, kilite gerek kalmadan seviyeyi korumaya devam ederek ne kadar tartışabileceğiz. Merakla bekliyorum..
Yahu 1-2 sene önce olsa bu başlıktan en az 3-4 ban çıkartırdım be. Ben mi yaşlandım yoksa öğreniyor muyuz tartışmayı
Lafımı geri aldım, galiba ilk adayı buldum ben, du bakalım nolcak
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
23 Ağustos 2008, 16:09
-
23 Ağustos 2008, 16:10
Eyong adlı üyeden alıntı
Lafımı geri aldım, galiba ilk adayı buldum ben, du bakalım nolcak
yer arıyo şu anda,hele bi yer bulsun
-
23 Ağustos 2008, 16:14
-
23 Ağustos 2008, 16:22
Öncelikle bir kaç şeyi aydınlatmak istiyorum yani okurken bu yazıları böyle bir bakışla bakmanızı istiyorum. Dünya aslında dışarıda var olan birşey değil, dünya nesnelere çarpıp size gelen imajları(görüntüleri) nasıl yorumladığınıza bağlı olarak değişen birşey yani dışarıda değil kafanızın içinde... Aynı şekilde sadece görüntüler için değil bütün fikirler, duyumlar, dokunuşlar, tatlar bireysel farklar yaratır. Bu kadar bireysel farkın içinde ortak birşeyler bulmaksa kültürü oluşturur, aslında kültür, örf ve adetler öğretiler; bu bakış açılarını yani dünyamızı nasıl algılayacağımızı büyük ölçüde etkiler, aslında ölçüyü oluşturur. Yumurta tavuk hikayesi gibidir. Şimdi yazacaklarıma böyle bakın...
Öncelikle ben bir bireyim, sonra Türk'üz daha sonra da Müslüman'ım. Kendime göre açıklayacağım. Birey olarak yanlış bulmuyorum, Türk olarak düşündürücü buluyorum, Müslüman olaraksa bu görüntüyü yanlış buluyorum. Şimdi ben ne demek istiyorum. içimde çelişki mi yaşıyorum harman mı yapıyorum? Birey olarak yanlış bulmazken Türk olarak neyi düşünüyorum? Kişiliğimi oluşturan asıl etmenler ne?
Şimdi sizde en çok neye önem verdiğinizi buraya yazın, kendinize sorun sizi gerçekten korkutanın ne olduğunu. Dünya'nızı bir daha sorgulayın. Devam edeceğim ama önce yemek yemem lazım bir de düşünceleri toparlamam.
ShowDown adlı üyeden alıntı
bu mu ciddi
şimdi oturmuşsunuz yeni zellandadaki ablaların soyunmasını eleştiriyosunuz ve bu ciddi oluyor öyle mi
bence o resimlere bakmak için arada bişeyler yazıyosunuz
Şimdi yakaladım; işte bakış açısı, zannedersem ergen bir birey, şaka da olsa içinde mutlaka bakış açısını yansıtan şeyler bulursunuz. Ben ve diğer arkadaşlar halbuki ne kadar ciddi yaklaşıyoruz değil mi? Bu arkadaş ise meme olarak bakmış. Baksın tabi tam yaşı...
-
23 Ağustos 2008, 16:29
Süper Moderatör (BBRR)
çıplaklık görsel güzellik olarak her çağda işlenmiştir .. osmanlıda bile hamam ve harem i tasvir eden boyamalarda bu tema sıklıkla kullanılmıştır..
Talep olmadığı sürece arz olmaz .. bide ben şuna karşıyım resme bakan 1000 kişiden 10 u rahatsız oluyo diğer 990 hayatından memnun ise demokrasi işte o 990 hatta 501 e söz hakkı tanır ..10 klişi rahatsız diye 990 kişi es geçilmez.. bu tür yönetime dikta yönetimi denir .. yani yaptım oldu varmı itirazı olan mantığıdır bu ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
23 Ağustos 2008, 16:35
Arkadaşlar çıplaklığın çocukları etkilemesinden söz etmişsiniz benim çocukluğumda internet yoktu tvde sadece trtnin 4 veya 5 kanalı vardı ancak biz yinede mahrum kalmazdık bu görüntülerden kartlar vardı kartların üzerinde çıplak kadınlar vardı onları cebimizde taşırdık bazen okul arkadaşları ile değiştokuş ederdik şimdikiler çok şanslılar.
-
23 Ağustos 2008, 17:03
Amma sofu varmış bizim forumda.
Bu görüntülerin daha beterleri televizyonlarda, gazetelerde, dergilerde, güney illerimizin plajlarında, net aleminin her yerinde mevcut.
Horoz sansürlemiş fotoları, daha ne olsun! Tabi şu şekilde sansürleseydi daha uygun olurdu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
23 Ağustos 2008, 17:08
Kilit Geliyorrrrrrrrrrrrrrrr Gibim:p
-
23 Ağustos 2008, 17:13
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Amma sofu varmış bizim forumda.
Bakış açısı böyle olunca,örf adet gelenek görenek ve dini terim kullanan herkes sofu,bu tür durumları kabul eden normal gören herkes dinsiz dimi,ne garipiz yaa
-
23 Ağustos 2008, 17:14
Kilit yanlış olur! Ağzını bozan, tehdit eden, ahlak bekçisi kesilenlere mükafat olur!
Şurada ahlak bekçisi kesilenlerin birçoğu özel hayatlarını acaba nasıl yaşıyor? Sen önce kendinden başla, örnek ol topluma (ki bu da doğru olduğunu göstermez ama) sonra başkalarını eleştirme hakkını kazan.
Mevlana ne güzel söylemiş; Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün.
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Bakış açısı böyle olunca,örf adet gelenek görenek ve dini terim kullanan herkes sofu,bu tür durumları kabul eden normal gören herkes dinsiz dimi,ne garipiz yaa
Burası örf, adet, gelenek, görenek yeri mi? Net alemindesin, özgürlüğün beşiği olmuş bir yerdesin. Horoz bu fotoları okula mı asıyor, mahallede kız arkadaşıyla üstsüz motosiklete mi biniyor? Ayrıca forumda 'ne kadar sofu varmış' derken bu kadar olmaması lazım, bunlar lafta sofu demek istemiştim. Sonuna bir ünlem koymalıydım sanırım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
23 Ağustos 2008, 17:17
Hehe..
Okuldayken kilotlu çoraplı bacaklarımıza bakan abaza erkekler geldi aklıma. Boşversene sen abi, hiç takma denilenleri. İnsanların ahlak dediklerinde akıllarına hemen iki bacak arası geliyor. Sitede çevirdikleri muhabbetleri ben okurken utanıyorum. Bunların içinde evli olup, iki lafından biri Allah olanlarda var tabiii. Şimdi gelip ahlak-namus diyorlar.. Sinirlerim bozuldu yine. Zaten son zamanlar da sitede ki cıvık tipler sinirlerimi bir hayli bozuyor.
Barış abi pro mu kilitleyecek bu topiği. Hiç güleceğim yoktu..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
23 Ağustos 2008, 17:20
huhuuu ben geldiiim
Adamakıllı tartışılan hiçbir başlık kilit gerektirmez.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
23 Ağustos 2008, 17:20
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
23 Ağustos 2008, 17:21
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler