Üstsüzler YeniZelanda'da Motosikletlerle Resmi geçit Yaptı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 12:31
Tequ adlı üyeden alıntı
adamı ezdin resmen be hacı
Hiç önemli degil ezilmem örnek olması gereken davranıs oydu
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 12:38
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Hiç önemli degil ezilmem örnek olması gereken davranıs oydu
senden bahsetmiyorum zaten ezildi diye
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
25 Ağustos 2008, 12:43
Tequ adlı üyeden alıntı
senden bahsetmiyorum zaten ezildi diye
Niye len benim neyim eksik
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
25 Ağustos 2008, 12:56
oktay33 adlı üyeden alıntı
Çıplaklık bizde ayıp sayıldığı için bu tür yorumlar normal.
Aslında bir ülkedeki demokrasiyi veya özgürlüğü kadının giyim ve kuşamına göre belirliyebiliriz.Mesala bu gösteri Iran'da olsaydı,bayanlar, bırakın üstsüz olmayı,kaskın üzerine eşarp bağlarlardı....
Bu forumda eğer bir kaç göğus ucu (ki o da gözükmüyor) birilerini rahatsız ediyorsa,o kişilere şiddetle NetNanny programını kurmalarını öneririm.
Ben bayan artçısız bir motosiklet düşünemiyorum..1980 yıllarında BMW motosikletinin bir reklamı vardı,bulursam buraya eklerim, motorun resmi arkadan çekilmiş,daracık kot pantalon ile oturan artçı bayan ile motorun plakası gözüküyordu BMW 1100 RT ve reklam şunu diyordu "BMW'niz varsa bu görüntü standart donanımdır".bu reklam beni o zaman çok etkilemişti.Yani motora 2 kişi biner bir erkek+1 dişi.
Yalan valla yok öle bişi.....
oktay33 adlı üyeden alıntı
Çıplaklık bizde ayıp sayıldığı için bu tür yorumlar normal.
Aslında bir ülkedeki demokrasiyi veya özgürlüğü kadının giyim ve kuşamına göre belirliyebiliriz.Mesala bu gösteri Iran'da olsaydı,bayanlar, bırakın üstsüz olmayı,kaskın üzerine eşarp bağlarlardı....
Bu forumda eğer bir kaç göğus ucu (ki o da gözükmüyor) birilerini rahatsız ediyorsa,o kişilere şiddetle NetNanny programını kurmalarını öneririm.
Ben bayan artçısız bir motosiklet düşünemiyorum..1980 yıllarında BMW motosikletinin bir reklamı vardı,bulursam buraya eklerim, motorun resmi arkadan çekilmiş,daracık kot pantalon ile oturan artçı bayan ile motorun plakası gözüküyordu BMW 1100 RT ve reklam şunu diyordu "BMW'niz varsa bu görüntü standart donanımdır".bu reklam beni o zaman çok etkilemişti.Yani motora 2 kişi biner bir erkek+1 dişi.
Yalan valla yok öle bişi..... (eşim hamile o yüzden, başka birşey aklınıza gelmesin )
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
25 Ağustos 2008, 13:04
Khutuck adlı üyeden alıntı
Neredeyse....
Nerededeyse düzgün bir tartışmayı başaracaktık....
Çok az kalmıştı....
"dallama" demeden, "ulan" demeden, "şerefsiz" demeden gidiyorduk....
Neredeyse....
Ama 11 sayfada, 212 mesaj boyunca tek bir küfür olmaması mükemmel bir şey.
Adabıyla tartışmayı öğreniyoruz.
Az kaldı....
Nazarım degdi sanırım.211. mesajda üyeleri saygılı konuşmalarından dolayı tebrik ettim 213. mesajda ise olay degişti.
Demekki bizim forum en fazla 213 mesaj saygılı konuşmayı kaldırabiliyor sonrası bizi aşıyor
-
25 Ağustos 2008, 13:08
Süper Moderatör
Bu kadar yeter, hepinize teşekkürler...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler