Kaskınızı artçınıza veriyor musunuz ?
Reklamlar
-
22 Ağustos 2008, 19:37
Merhaba arkadaşlar, bikaç kez aklıma takılan bi konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
çoğu kez şahit olduğum bi konudur, hatta yaşadığım..
Bazı sürücüler kasklarını, kendilerine belkide canlarını emanet ettikleri için artçılarına verebiliyor ( Tabi bu konu sadece 1 kask varsa geçerli ) .
***Peki sizce bu durum tehlike yaratabilir mi?*** ; bence yaratabilir. Normal hızda seyrederken sürücünün yüzüne gözüne sinek böcek vb. kaçabilir, Hız arttıkça rüzgar gözü rahatsız etmeye başlayabilir hatta göz yaşardığı için görüntüde bulanıklaşma vb. yaşanabilir...
böyle olası kötü durumlarda kasksız sürücünün motorun hakimiyetini kaybetmesi söz konusu olabilir. ve korumak istediği artçısının hayatını daha çok riske atabilir...
sizlerin bu konudaki düşüncesi nedir.
Kaskınızı artçınıza veriyor musunuz ?
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Reklamlar
-
22 Ağustos 2008, 19:39
Hem de çok tehlikeli.Ben de bir aralar veriyordum ama öyle ki hızın 80-90'ı geçtiğinde gözünden nasıl yaşlar akıyor böyle
Ama ben çözümü bulmuştum.En mantıklısını yapıp artçı almıyordum daha
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
22 Ağustos 2008, 19:40
kız arkadaşım ve kardeşim dışında kaskımı artçıya vermem.kesinlikle
Orgazma Dudak Büktürür
-
22 Ağustos 2008, 19:43
gider arkadaslardan kask alırım bulamassam bende takmam o ıstersen werırım tabi wermemek olmaz yani
-
22 Ağustos 2008, 19:49
Arkamdaki bayan değecek biriyse kaskımı mutlaka veririm.Erkeklerde zaten böyle bir şey söz konusu olmaz bende
Ayrıca gözler kısık sürülür,sinek kaçma durumunda tek göz kapanır diğeri ile devam edilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
22 Ağustos 2008, 19:56
başıma geldi birkere kız arkadaşımı bindirdim ve diğer kask evde kaldığından ona verdim dizliklerimi vsde ona verdim ben full koruma mont vede gözlüğümü taktım eve kadar 70km hızla geldik
-
22 Ağustos 2008, 19:58
slmlar.bu artçıda kimya ben ne anlama geldigini bilmiyorum ne oldugunu açıklarmısınız??
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
22 Ağustos 2008, 20:21
genç kaptan adlı üyeden alıntı
slmlar.bu artçıda kimya ben ne anlama geldigini bilmiyorum ne oldugunu açıklarmısınız??
artçı demek arkanda oturana denir...!
ben asla vermem..isteyenede git kendine kask al len derim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
22 Ağustos 2008, 20:41
ben sadece bi tek kişiye veririrm kaskımı onun dışındada kimseyi kasksız bindirmem şayet bindirecek olursam kendisinden yazılı kağıt alırım,kendimi sağlama alırım.
-
22 Ağustos 2008, 20:43
eğer bir artcım varsa ve tek kask varsa tereddüt etmeden kaskımı veririm ve ilk önce onu güvenceye alırım kaskım olmadığı içinde hız yapmam kimsenin vebalini taşmak ölümüne sebep olmak istemem bu veballe yaşamak bana göre değil
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
-
22 Ağustos 2008, 21:13
huceyn adlı üyeden alıntı
kız arkadaşım ve kardeşim dışında kaskımı artçıya vermem.kesinlikle
kafa sağlığı içinde onemli ztn vermek çok doğru değil.
On camı kaldırınca yetecewk hızlarda veriyorum veya yawaş gidiyorum.
Ama dediin gibi vermemek en dogrusu sanırım
-
22 Ağustos 2008, 22:23
-
22 Ağustos 2008, 22:28
artçıdan huylanıyorum, almam kimseyi.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Ağustos 2008, 22:31
-
22 Ağustos 2008, 22:32
Kasksız hiçbir şekilde binmiyorum. Artçı olarak sadece eşimi alıyorum, onun da kendi kaliteli kaskı ve diğer korumaları da her zaman üstünde oluyor. Arasıra 12 yaşındaki oğlumu aldığımda annesinin kaskını ve montunu giydiriyorum.
Üç boyoz bir kola
-
22 Ağustos 2008, 22:33
murat gürgen adlı üyeden alıntı
arkada sigara filan içerler, döşemeyi yakarlar. almam ben kimseyi. başka bi sıkıntımız yok elhamdülillah
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Ağustos 2008, 22:35
-
22 Ağustos 2008, 22:39
yazılanların tamamını okumadım ama benim durumum, birinin beni eve bırak falan diyecegine inanıyosam giderken nolur nolmaz koluma 2. bi kask takar giderim... zaten 2 kaskım 2 çift eldivenim var eldivenler hep yanımdadır 2. kaskta cogu zaman...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
22 Ağustos 2008, 22:43
Arkama genelde kimseyi oturtmam.
Oturmak isteyen birisini de (kardesim, annem olabiliyor) kasksiz asla almam.
Kask haricinde arkamda oturan kisinin oturmasini bilmesi de benim icin son derece onemli. Kask alip gelse de oturmasini bilmedigi surece yine almam.
-
22 Ağustos 2008, 22:52
Kask yoksa articida yok olsun abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler