artvıya kask yoksa kesınlıkle artcı almıyorum...
artvıya kask yoksa kesınlıkle artcı almıyorum...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Bende ailem , kız arkadaşım dışında kimseye vermem.Diğer arkadaşlar kızmasın insan onlara kıyamıyor kendi canını hiç sayıyor çok sevdiğinden
wermem çünkü içime sinmiyor titizlik mi dersiniz ne derseniz diyin,spor salonunda bile kimsenin giydiği eldiveni giymem,kasktada öyle :( geçen arkadaşım yeni kask almış onu bile deneme için takmadım :S başımdanda bi olay geçti bunla ilgili paylaşayım; İzmit merkezde arkamda kız arkadaşımla giderken ikimizde kasksız schooterın arada kask,arakdan yunus cırk cırk öttürüyo aynadan görür görmez bastım gaza kaçtım yunus arkadamdan tabi ben aralardan vız vız geçiyorum yunusun motor çok geniş :D sonra tek yöne girdim baktım ışıklar sağımdada vilayetinm ordaki trafik şube :D kapıdaki polislerden biri geldi kesti önümü sonra arkadan yunus geldi bağardı ne kaçıyosun diye :D wala duymadım abi eksozdan fln dedim :D kaskını niye takmıyosun dedi bende abi sıkışık trafikte sağımı solumu göremiyorum dedim aldım kafama taktım :D çıkar ulan dedi arkanda bayan var ona ver dedi :D verdim sonra kızda ama gözüne bişey kaçar o taksın dedi biz öyle polemik yaparken kapıdaki polis kopmuştu :D yunusta gülmeye başladı we hadi gidin çabuk gözüm görmesin dedi :D
Ahahah komik harbiden xD
Arkama kasksiz birini alirmiyiiiim
Zaten dostlarimdan sayili birkac kisi disinda kimseyi almam. Ondan özel kaskim vardir yada kendininkini kullandiririm eger yanindaysa. Yoksa alsa! ... benim gizisimi arkadan el salliyarak seyreder
ders arasında çok kısa bir gezinti için kasksız artçı almıştım, fakat lambalarda ben aniden kalkınca artçım tutunamamış ve arkamdan kayıp yere düşmüştü. Ve asfaltla ilk temas eden yeri başıydı. Verilmiş sadakamız varmış ki hiçbirşey olmadı.. O günden beri ne kendim kasksız geziyorum ne de artçımı kasksız gezdiriyorum.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
artçımın kaskı ayrı fakat yanıma almayı unuttuğum zamanlar veriyorum tabiki
çünkü benim için ,onun canı benden daha kıymetli. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Arkama sadece nişanlım biner, onunda zaten full koruma her şeyi var. Bu yüzden kaskı kim taksın diye bir sıkıntım da yok
Bende arkama birilerinin oturmasını sevmiyorum, çünkü herkes artçı olamıyor. Motora binmek kullanmak ne kadar cesaret istiyorsa arkada oturmakta bir o kadar cesaret istiyor. En son aldığım artçı virajda motor yatıyor diye düzeltmeye kalktı, o günden bu yana pek artçı almam (bu arada o artçıyı hala ortopedispler düzeltmeye çalışıyor )
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Kaskımı kimselere vermem GİWİ çantamda 2 tane daha var Bellimi olur belki 2 tane artçı alırım motora
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Bazıları takmak istemiyor verebildiğim zamanlarda gözlük kullandığım için çokta sıkıntı yaşamıyorum!!
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Kasksiz artci almak bence cinayete tesebbusle esdegerdir. En ufak kaza anında yolcunun kafası yerde basket topu gibi seker. Sadece tek kask varsa nolacak gibi bir mantik olamaz, hem yolcunun hem de surucunun mutlaka kaski olmali !
yani MT kız arkadaş,nişanlı,eş harici kaskı vermiyor
kasksız artçı almam. arkadaşlar göze sinek kaçması toz toprak kaçması sorun degil yada çok düşük hızlar'la sörmeniz siz değilde allah korusun size çarpan araç acaba yavaşmı olacak?
bir kaza anında size yada artçınıza birşey olursa kask olmadığı için zarar görürseniz yada görürse canınızdan çok değer verdiğiniz insanın omuzlarına yükleyeceğiniz yada omuzlarınıza alacağınız vicdan azabınıda düşünün KASK'a önem verin hem kendiniz hem canınızdan çok sevdikleriniz için tekerleriniz düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
mümkün olduğunca arkama artçı almam. Önceden uyarırım keyfi bilir. Ama tabi arkadaki güzel bi kızsa centilmenliğim kabarıverir hemen kaskı veririm, 50-60 arası seyrederim. Hem zaten chopper dediğin pata pata keyifli oluyo.
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
Artçı için yedek kaskım sisybar da takılı durur herzaman no olur ne olmaz diye. Yani kasksız artçı almıyorum. Kask takmak istemeyen benim motosikletime binemez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)