Üç kelime ile BENCİLİM CİMRİYİM VERMEM
Şaka bir yana da mümkün olduğunca iki kaskımı da yanımda taşırım. Artçımın sorumluluğu
bana aittir amaaa ikinci kaskım yanımda değilse de kendi kaskımı kendim takarım
Üç kelime ile BENCİLİM CİMRİYİM VERMEM
Şaka bir yana da mümkün olduğunca iki kaskımı da yanımda taşırım. Artçımın sorumluluğu
bana aittir amaaa ikinci kaskım yanımda değilse de kendi kaskımı kendim takarım
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Benim iki kaskım var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şartlar ne olursa olsun kaskı olmayan artçıyı almak yada kendi kaskını vermek bana mantıklı gelmiyor işin sonunda keşke dememek lazım neticede iki can taşıyosunuz.
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
valla ben ilginç bi yöntem takip ediyorum
artçıyı isteyerek veya istemeyerek kasksız bindiriyorum
ardından sert vites geçişleriyle kafasını kaskıma vurduruyorum
ani hızlanmalaradan kaçınarak(düşer falan başıma bela) yüksek hızlara (150-180km) çıkıyorum
böle yaptıklarımın kimi 1 saat, kimi 1 gün, kimi ise 1 hafta kendine gelemiyor bünyeye göre göz yaşarması, bulanık görme, göz kızarması, saçlarda problem, yüz hatlarında değişik şekiller falan filan
böylece artık arkama binmek isteyen sayısı git gide düşüyor
binen binmeyene söylüyor
Çok zorunda kalmazsam artçı bindirmem zaten motora...Yalnız çok sevdiğim biriyse mutlaka kaskımı ona veririm ve daha da efendi bir şekilde kullanırım motorumu
ikinci kask yoksa artçı almam.
bu kadar basit.
Kaskımı artçıya asla vermem. Çünkü kasksız artçı asla almam. Artçım da kızarkadaşımdır genelde. Onun da kendi kaskı var.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Kasksız arkama kimseyi bindirmedim, bindirmem de. Malzemesini yolcusuna veren arkadaşlar kendilerini sevmiyorlar sanırım
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
valla bende kasksız birilerini bindiririm belki ama 50 yi geçmem.kendi kaskımıda vermem.o binmek istiyosa sorumluluğunuda kendi alcak. tohumuna paramı verdim deeeerrrmiiişşşiiim.
ben bişeyi daha merak ediyorum :
Racing tarzı motorlarda arka koltuğu söküp yerine mono kapak takıyorlar..
Buraya yolcu/artçı oturabilir mi
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
valla çok artçı aldım motora arkadaşlardan akrabalara çok değerliler de vardı içlerinde ama kaskımı veremem. onların kafası patlasın diye değil ama...rüzgar beni çok rahatsız ediyor.. ve alışkanlık oldu.. kasksız garip olur artık..
geçen az daha valiliğe giriyordum kaskla .. rezillik olacaktı ya.. son anda çıkardım...
Kask olmadan motosikletimin üzerine oturmam.
Gerek eşim gerekse çocuklarımın tümünün kaskları vardır ve kullanılır.
Kask yoksa hiç bir koşulda ve asla artçı almam, sorumluluğu çok ağır bence.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
duruma göre değişir abicim arkamda kız varsa kasksız heralde veririrm nede olsa artık ehliyetim var :D ama arkamdaki sap sa vermem :D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Aman verme bari de biriniz sağ kalır inşallah...muhtemelen sen kendin sağ kalırsın artçı'na ne olursa olur artık...ilahi taktir ya
Ne basit bir zihniyet ve düz mantık anlayamıyorum bazen
Bir düşün bakalım.....kaza geçirdiniz ve sana birşey olmadı fakat artçın yaşam mücadelesi veriyor...sadece düşün bunu yapabiliyorsan.
Sonra ana,baba ve kardeşlerine nasıl hesap vereceksin, yüzlerine nasıl bakacaksın? düşün ya da aynı düşünceyi taşıyan herkes düşünsün bunu
MT çatısı altında yanlışları tartışarak doğruları bulmak yerine acaip yorumlar üreterek ortalığı bulandırıyoruz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
arkama oturacak adamın türüne gore değişir kask olayı
eğer bi bayan ise veya korkak bi erkek veririm kaskı , kask takınca yavaş gidiliyo qibi bi düşünceye kapılıo insan ))
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)