arkadaşlar, site yöneticisi konuyu kilitledikten sonra kendisine aşağıdaki mesajı yazdım ve cevap alamadım. yorumlarınıza açık. herkesten vakitlerini harcadğım için özür dilerim.
Saygılarımla
sevgili arkadaşım. konuyu açan benim. dediğim gibi ben bir doktorum ve bu işi yapacak vaktim yok. motoru benden alacak arkadaş gelecek ve benim muayenehanemde beni görecek ve benden ruhsatı alacak. motoru arkadaşımdan satın aldım, noter satışı elimde, ama ruhsatı değişmedi, eski sahibinin ismi var. alacak arkadasa bunları tek tek anlatmamak için arkadaşımın dedim, cidden de arkadaşımdan satın aldım. sonuçta bu işi yaptırmak için servisi de aradım, ama onlar da sonuçta bir adam yollayacaklar, siteden gelecek birinden farklı değil ki bu. muhtemelen onlar da sigortasız çalışan bir çocuk gönderecek ve hiç bir sorumluluk almayacak. Ben sadece bu siteyi samimi bulduğum için böyle bir şey istedim. Riske giren benim, başkası değil ki. motor şu anda Süleyman memnunda, isterseniz gidin görün. Ben motorumu verip üzerine para istemiyorum ki. Anladım ki bu sitede bana yer yok. Lütfen bu mesajı konunun sonuna ekleyin ve üyeliğimi iptal edin. Eğer isterseniz, sitede açık açık yazmamak koşuluyla telefonumu adımı vereyim, arayın teyid edin. Zaten adımı verdiğimde google da arayınca herşeyi görürsünüz.
Saygılarımla