Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kim 50 ytl ister ?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşlar. bir arkadaşım motosikletini bana emanet ederek yurtdışına gitti. ben de hem iş sıkışıklığından hem de özel nedenlerle motoru ihmal ettim. motorun muayene vakti geldi de geçiyor, ben de işten gücten gidemiyorum. sözün kısası, motorun ruhsatını mecidiyeköyden benden , motoru levent sanayiden alacak ve muayenesini yaptıracak, sonra aynen geri bırakacak bir arkadaşa ihtiyacım var. motor xt 660 yamaha. bu iş için güvenilir ve ehliyeti olan bir arkadaş olursa sevinirim. mal emanet olduğu için alan arkadaşın kimliği ve 'motoru şu vakit aldım, muayene yaptırıp geleceğim' vb tarzı imzalı bir kağıt almam lazım. biliyorsunuz emanet malın canı 'G...dedir' derler ) bu işi yapan arkadaş helalinden 50 ytl alır benden.
    başvurular 1 adet mayolu boy fotoğrafı ile baksu76@yahoo.com ben sizi ararım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    vallahi maşallah sitede daha ilk mesajın ve bizlere bu derece güveniyosun hani eski biri olsan eskilerden birinede yaptırsan eyvallah ta... bu güvenine hayretle bakmaktan başka bişi yapamıyorum
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Forumdan Uzaklaştırıldı

güven

insanlara güvenirim, şimdiye kadar hiç yanılmadım. bu sitede sakat bir adam olduğuna inanmıyorum, uzun süredir takip ediyorum

bu arada işin pazartesi yapılması lazım, yoksa ben kendim yaptıracağım bir şekilde

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    o zaman sende geri alırken kağıt imzala ; geri aldım diye... Sonuçta emanet.. dediğin gibi emanetin canı......
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Motosikleti
    Asya AS 200 GY-2
    ara servisten bi adam yollarlar kardeşim neden kendini harap ediyosun
    [B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı day-kıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanlara güvenirim, şimdiye kadar hiç yanılmadım. bu sitede sakat bir adam olduğuna inanmıyorum, uzun süredir takip ediyorum

bu arada işin pazartesi yapılması lazım, yoksa ben kendim yaptıracağım bir şekilde
    kardeş gerçekten katılıyorum sana.. bende şimdiye kadar bu sitede yanlış insanlarla tanışmadım... keşke istanbulda olsaydım da. o işi ben yapsaydım.. Adanadan selamlar...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Güneşli Oktay Motorla Irtibata Geçebilirsin Onlarda Yardımcı Olur 0212 655 70 70

Forumdan Uzaklaştırıldı
    servislerin işi başından aşkın, pek ilgilenmiyorlar. bir de madem para vereceğim siteden birinin işine yarasın

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Herşey iyi düzelde mayolu foto işi bozdu :D Mayo yerine paçalı donla çekilmiş fotoda olabilirmi acaba
    Tekirdağ-Çorlu

müthiş ya ) vercen adamla motorun bi fotosunu çektir siteye koy bari madem gerçek böyle bişi

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Arkadaşım seni kınıyorum motor senin arkadaşının ve sen o motorun muayenesini yaptırmak için forumdan arkadaşlara sölüyorsun.İşin varsa bırak trafiğede çıkma daha sonra yaptırırsın.O 50 ytl 'ide muayene parasına kaT cezasını ödersin.Dediğin gibi emanet malin canı g... derler bu lafı dedikten sonra daha motoru başkasına vermek için kimlik cart curt o motoruçalmak istiyen adama ne kimlik söker nede noterden imzalı kağıt anlaşma vs
    /\LP

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ben ona binmek için 50 ytl veririm
    motoru test etmek isteyenler için büyük fırsat
    facebook.com/kaskafa

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı alpibox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım seni kınıyorum motor senin arkadaşının ve sen o motorun muayenesini yaptırmak için forumdan arkadaşlara sölüyorsun.İşin varsa bırak trafiğede çıkma daha sonra yaptırırsın.O 50 ytl 'ide muayene parasına kaT cezasını ödersin.Dediğin gibi emanet malin canı g... derler bu lafı dedikten sonra daha motoru başkasına vermek için kimlik cart curt o motoruçalmak istiyen adama ne kimlik söker nede noterden imzalı kağıt anlaşma vs
    kısment katılıyorum ve bu parayada kimsenin o motorla riske gireceğinide zannetmiyorum ne olur ne olmaz ve + motor senin değil sonuçta götürmek isteyenler bile riske giremiyorken sen nasıl arkadaşının motoruyla riske girebiliyorsun hayret doğrusu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Dalga Geçiyor Sizde Yutuyosunuz............ Yönetim Nerde??

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Alıntı KARDAĞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dalga Geçiyor Sizde Yutuyosunuz............ Yönetim Nerde??

böyle 'yutuyorsunuz'felan çocuk gibi laykat konuşabileceğini kim söledi sana biz versin motoru alalım 50 lirayı demiyoruz zaten akıl veriyoruz arkadaşa!
    /\LP

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    Ben Sana 50 Milyon fazLa veriyimde Siteden üyeliğini iptal et, millet uğraştırma böle boş beleş msjlarla..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    zulaya baz morfin gömüp sizi kurye olarak kullanabilir.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Alıntı alpibox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle 'yutuyorsunuz'felan çocuk gibi laykat konuşabileceğini kim söledi sana biz versin motoru alalım 50 lirayı demiyoruz zaten akıl veriyoruz arkadaşa!
    SANAMI SORACAM NASIL KONUŞACAĞIMI AKILLIOL

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Siper alin savas cikiyor !

Halledilmesi gereken isler icin aramizda rakamlarin telaffuz edilmis olmasini sevmedim lakin konuyu acan arkadasimizin art niyetli oldugunu dusunmuyorum.

Sormus yapan varsa iletisime gecsinler o kadar

First Day Of My Life

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Sana 50 Milyon fazLa veriyimde Siteden üyeliğini iptal et, millet uğraştırma böle boş beleş msjlarla..
    arkadaşlar, herkesten özür diliyorum. ben bu siteyi yanlış tanımışım. adım önemli değil, doktorum, daha önceden vermiş olduğum mailden ulaşan olursa gelsin mecidiyeköyde muayenehanemde bir çay ısmarlarım, bana inanmayanın da canı sağolsun. Kusura bakmayın değerli zamanınızı aldım, site yönetimi de lütfen bu konuyu iptal etsin.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler