Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motosiklet Kazası-Polis araba kullanmayı bilmez mi??

REKLAM ALANI
    alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    abi ne uzun uzun tartışmalara giriyorsunuz, sevgiyi saygıyı elden bırakmayıp
    karşıdakini anlattıklarındaki özü anlamaya çalışsak bütün bu tartışmalar yaşanmayacak.
    Hangi birimiz birbirimizin kötülüğünü isteyelim,fakat herkesin bi hitap şekli var buna da saygı duyalım.
    ben bu siteye yardım almak,yardımcı olmak,sevinçleri ve acıları paylaşmak için üye oldum. bu tartışmaları görmek beni şahsen üzüyor.

kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun.
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EA-Bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-1000
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleni biçimde Türk Polisi hakkında yazdığınız bu yazılar bilişim suçları kapsamında suç unsurudur. Harbi biri bir ihbar etse evinizden gelip alırlar

Polise mukavemetten mahkemem hala devam ediyor ben fıyayım

yahu bu arada bu kadar uzun yazı yazmaktan sıkılmıyormuyuz ? eskiden bende yazardım ama artık çok bayıyo
    dostum mesajlar herhangi bir suç içermiyor. fikir özgürlüğü var. bunlar benim fikrim. kimse gelip evden alamaz dağ başımı bura. kanun diye bişey var.

benim bildiğim kadarı ile

1- bilişim suçu: bilişim tabanli suclara topluca verilen isim..

bilişim suçları türk ceza kanunu'nda bilişim suçları başlığı altında dört ayrı madde ile düzenlenmiştir: 525a, 525b, 525c ve 525b.

madde 525/b - (ek : 6/6/1991 - 3756/22 md.)

başkasına zarar vermek veya kendisine veya başkasına yarar sağlamak maksadıyla, bilgileri otomatik işleme tabi tutmuş bir sistemi veya verileri veya diğer herhangi bir unsuru kısmen veya tamamen tahrip eden veya değiştiren veya silen veya sistemin işlemesine engel olan veya yanlış biçimde işlemesini sağlayan kimseye iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşmilyon liradan ellimilyon liraya kadar ağır para cezası verilir.

bilgileri otomatik işleme tabi tutmuş bir sistemi kullanarak kendisi veya başkası lehine hukuka aykırı yarar sağlayan kimseye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve ikimilyon liradan yirmimilyon liraya kadar ağır para cezası verilir.

2- mukavemet anlamı dayanmak, sağlamlık göstermek demektir. polise mukavemet ise polisin görevini yapmasını engelleyici fiziki tepki göstermektir.

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Foruma 1 gün girmedim yine meydan boş kalmış..Babayiğitlik toprağından
    alıp üstünü bulamış ve ortaya çıkılmış..
    Yanlız unuttukları birşey varki meydana çıkarken yağlanmak gerekir iyi kıvırmak için..

Şimdi yazacaklarım da bu siteye 3-5 aydır üye olupta mesaj sayısını tavan yapma çabasına girenlere..

Bir konuya vukuf olmadan önce konuyu iyi okuyun ,anlayın ve seviyeniz dahilinde gerek duyulunca cevap yazmaya çalışın..
    Burası delikanlılık, babayiğitlik sitesi değil, laf sokup çıkılan sivridilliler sitesi değil,
    devletin kurumlarına ve memurlarına küfür edilecek site hiç değil..
    Seviyenizi bilin, kimseye ahlak dersi vermeye çalışmayın..
    Ahlak ve kültür
    bilginizi kendinize ve ailenize saklayın..
    Olaki içinizden birine gerekebilir o an elinizin altında bulunsun..

Şimdi yazacaklarım da hem eski hemde yeni üyelere..(Eski üyedir fakat yeni yeni ısınmaya çalışanlar da dahildir.)

Sanal dünyada yazdığınız her kelimenin ölçüsünü ve değerini bilmeden yazmayın..
    Çünki Kanunlar tek kalemdir..Aşiret, mafya, doğu, batı kültürüne göre işlemez..
    Kullandığınız kelimeler gün gelir mermi gibi döner size değer..
    Değmekle de kalmaz delip geçer..
    Geçmekle de kalmaz arkanızda duranlarıda hedefi içine alır..
    Yani kısacası bir konu üstünde yorum yaparken karşınızdakinin seviyesine
    göre davranıp mesaj yazın veya yazmayın..Kimsenin avukatlığını veya
    tetikleyiciliğini yapmayın..
    Yapmaya devam edeceksenizde aleni olarak yapın..
    Uyduruk nicklerin arkasına saklanıp sıkmayın..Hedef bulmada zorlanırsınız..

Lafı fazla sok-çıkar yapmadan bitireyim..

Çünki bana verilen sok-çıkar yetkisi bu kadar..Yetkimi aşmayayım.

Konu gerekli (YETKİLİ) kişiler tarafından şuan okunuyor zaten..
    Bu ne demektir ; karanlık bir tünele girdik herkes farını yaksın.Kaza geliyorum demez.DEMEKTİR..

.
    Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    muratgergerli
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler