Bütün arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.
Ben biraz daha araştırıyımda öle karar veriyim hemen olıcak iş depğil anlaşılan daha bilmediğim bir çok şey çıkacak tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar..!
Bütün arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.
Ben biraz daha araştırıyımda öle karar veriyim hemen olıcak iş depğil anlaşılan daha bilmediğim bir çok şey çıkacak tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar..!
arkadaşım 4 silindir ss (race) diyosun peki bu 4 silindirin ürettiği gücün yanında ürettiği ısıyı tahmin edebiliyormusun ben sana söyliyim en az 80 C
peki sen yavaş gidersen (60 km) ne olacak bu motor kendini soğutamamaya başlayacak motor açısından sorun mu hayır sıkıştığı yerde fan açıp kendini soğutacak bu arada sen bi güzel bacak haşlama olacaksın
peki bu iş nasıl sonlanacak ya sen ısınıp dayanamayacak hale geleceksin ve motoru stop edip soğumasını bekliceksin
yada yüksek hızlara çıkıp motorun soğumasını kolaylaştıracaksın zaten motor fan açma derecesine geldiyse 100 km gibi hızlar artık motorun soğuması için bi anlam ifade etmicek veee bu daha işin en kolay kısmı ne maddi kayıp var ne manevi(senin ısınıp sinirlenmen dışında)
nerden mi biliyorum kendimden...
not: bu benim ilk motorum değildir
Al bi Hyosung GT250R, ama illa "sesi çıksın şekil olsun herkes bana baksın meşhur olayım" diyorsan hiç motor almasan da olur.
valla bu motorlarımızın seslerini kendilerince geliştirenler var performans ekzozu takanlar var bursada bi işletmede ama öle aahım şaahım bi kawa ya da honda sesi bekleme bunlardan 50mm tek silindirle o kadar olur
iyi olur ama biraz zayıf motordur ama 6 viteslidir
rica ederiz maksadımız sana yardımcı olmak bazı arkadaşlarımız sert tepki gösterdiler. nedeni ise senin gibi hiç motosiklet kullanmamış arkadaşlarımızın parası olup ta direk 600cc ile başlamak istedikleri başlıklar daha önceden de açılmıştı yani senle alakası yok
motor alırken yakıtını da düşünmelisin mesela ybr 125 ya da cbf 150. bunlar az yakar çok kaçarlar şehir içinde hatta ybr biraz daha pratiktir hızlanmada
cbr küçük yeni başlayanlar için eğlenceli,ama şimdi yine kızan adam olacam ben,b4bilon sen motor alacan bu sevda gelmiş ama bi git gör ne nedir nsl çalışır ne yapar,nsl gider..sen hiçmi görmedn duymadın bu motrları..bence git canlı gör bi bak bu iş olurmu diye,sonra karar verelim
abilerimin dediklerinin yanında 600 lük bi makineyi kontrol etmek 100 atın üstünde koşmakla aynı şeydir.Sadece gücü değil aletin boyu,ağırlığı,ivmelenmesi...vs.vs. bence hyosung gt250r (veya s&t-kanuni her neyse) düşünebilirsin.Orta güçte güzel görünüşlü bir motor.Ben de senin gibi düşünüyorum ve ondan alcam.
facebook.com/kaskafa
Ewt GT250r al en ii si ama o bile büyük gelir hic sürmeyi bilmeyene allah göstermesin ama motor hurdaliga sen hastaneye gidersin ii düsün hic motor kullanmadıysan birden büyük vitesli motor almak tehlikeli olur maxi-scooter in 600 lugunu alsan belki olur
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
derbi gpr 125r diye bir motosiklet var. 125cclik ve istediğin gibi racing bir alet. sana en uygunu bu bence. hyo gt250r nin bile büyük geleceğini düşünüyorum. 30 beygirlik alet çok seri birde, az değil.
Güçsüz zayıf birisiysen ybr 125 güçlü biriysen cbf150yi tercih etmelisin.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
ya sen bosver almısken kawa zzr1400 al bıdaha degıstırmessın hemde seneyede binersin
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)