Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sıfır Sürücülük...!

REKLAM ALANI

Bütün arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.
    Ben biraz daha araştırıyımda öle karar veriyim hemen olıcak iş depğil anlaşılan daha bilmediğim bir çok şey çıkacak tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşım 4 silindir ss (race) diyosun peki bu 4 silindirin ürettiği gücün yanında ürettiği ısıyı tahmin edebiliyormusun ben sana söyliyim en az 80 C

peki sen yavaş gidersen (60 km) ne olacak bu motor kendini soğutamamaya başlayacak motor açısından sorun mu hayır sıkıştığı yerde fan açıp kendini soğutacak bu arada sen bi güzel bacak haşlama olacaksın

peki bu iş nasıl sonlanacak ya sen ısınıp dayanamayacak hale geleceksin ve motoru stop edip soğumasını bekliceksin

yada yüksek hızlara çıkıp motorun soğumasını kolaylaştıracaksın zaten motor fan açma derecesine geldiyse 100 km gibi hızlar artık motorun soğuması için bi anlam ifade etmicek veee bu daha işin en kolay kısmı ne maddi kayıp var ne manevi(senin ısınıp sinirlenmen dışında)

nerden mi biliyorum kendimden...

not: bu benim ilk motorum değildir

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Al bi Hyosung GT250R, ama illa "sesi çıksın şekil olsun herkes bana baksın meşhur olayım" diyorsan hiç motor almasan da olur.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı b4bilon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bu ybr 125 ile honda cbf150 egzos sesleri nasıldır?
    valla bu motorlarımızın seslerini kendilerince geliştirenler var performans ekzozu takanlar var bursada bi işletmede ama öle aahım şaahım bi kawa ya da honda sesi bekleme bunlardan 50mm tek silindirle o kadar olur

Arkadaşlar Honda cbr 125 nasıl olur acaba??
    iyi olur ama biraz zayıf motordur ama 6 viteslidir

Bütün arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.
    Ben biraz daha araştırıyımda öle karar veriyim hemen olıcak iş depğil anlaşılan daha bilmediğim bir çok şey çıkacak tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar..!
    rica ederiz maksadımız sana yardımcı olmak bazı arkadaşlarımız sert tepki gösterdiler. nedeni ise senin gibi hiç motosiklet kullanmamış arkadaşlarımızın parası olup ta direk 600cc ile başlamak istedikleri başlıklar daha önceden de açılmıştı yani senle alakası yok

motor alırken yakıtını da düşünmelisin mesela ybr 125 ya da cbf 150. bunlar az yakar çok kaçarlar şehir içinde hatta ybr biraz daha pratiktir hızlanmada

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    cbr 125 büyükmü gelir acaba.Benm kafamda en başda model dış görünüm önemli (hani zevkler ve renkler farklı olur ya) cbf 150 ybr 125 felan kullanıcam tarzda bi motor değil hiç almam daha iyi:S:S
    Yardımlarınız için tşkrler arkadaşlar
    cbr küçük yeni başlayanlar için eğlenceli,ama şimdi yine kızan adam olacam ben,b4bilon sen motor alacan bu sevda gelmiş ama bi git gör ne nedir nsl çalışır ne yapar,nsl gider..sen hiçmi görmedn duymadın bu motrları..bence git canlı gör bi bak bu iş olurmu diye,sonra karar verelim

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    abilerimin dediklerinin yanında 600 lük bi makineyi kontrol etmek 100 atın üstünde koşmakla aynı şeydir.Sadece gücü değil aletin boyu,ağırlığı,ivmelenmesi...vs.vs. bence hyosung gt250r (veya s&t-kanuni her neyse) düşünebilirsin.Orta güçte güzel görünüşlü bir motor.Ben de senin gibi düşünüyorum ve ondan alcam.
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Ewt GT250r al en ii si ama o bile büyük gelir hic sürmeyi bilmeyene allah göstermesin ama motor hurdaliga sen hastaneye gidersin ii düsün hic motor kullanmadıysan birden büyük vitesli motor almak tehlikeli olur maxi-scooter in 600 lugunu alsan belki olur
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250
    derbi gpr 125r diye bir motosiklet var. 125cclik ve istediğin gibi racing bir alet. sana en uygunu bu bence. hyo gt250r nin bile büyük geleceğini düşünüyorum. 30 beygirlik alet çok seri birde, az değil.

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Alıntı Jedaykin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derbi gpr 125r diye bir motosiklet var. 125cclik ve istediğin gibi racing bir alet. sana en uygunu bu bence. hyo gt250r nin bile büyük geleceğini düşünüyorum. 30 beygirlik alet çok seri birde, az değil.
    Derbi 125 lik ama 2. zamanlı cok yakar kullananlar daha ii bilir
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    bence biri zarf atıyor ya neyse

Güçsüz zayıf birisiysen ybr 125 güçlü biriysen cbf150yi tercih etmelisin.
    [B]Today is a good day To Die...[/B]

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    ya sen bosver almısken kawa zzr1400 al bıdaha degıstırmessın hemde seneyede binersin
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Alıntı 2Day2Die adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güçsüz zayıf birisiysen ybr 125 güçlü biriysen cbf150yi tercih etmelisin.
    adam bu lafın üzerine güçsüzüm dermi gider inadına cbf alır

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)