ya ben buraya anket açmıştım anket nerde
ya ben buraya anket açmıştım anket nerde
kafana en iyi oturan.. İçinde kendini en güvenilir hissettiğin..
wallai ne desek boş
bu konular maddi güç + hayatına werdiin önemle alakalı
Shoei <-> Agv
Aslında bu soruyu cevaplamak için bence tüm kaskları kafada kullanıp bide kafa üstü yere uçmak lazım :D
Bu arada bu başlığın aynısı anketli şekilde vardı die hatırlıyorum
find yourself
Lazer Fiber Pro Carbon diye bir kask var adından da anlaşılacağı gibi tamamen kevlar dan üretilmiş fiyat 600 ytl civarı.Bildiğim kadarı ile bu fiyata tamamen kevlar yok.
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
Arai , shoei
evlimisin canım sen ?
ARAİ yi tek geçerim
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
20 si benden de, 1 ini kimden peydahladın onu annamadım
GKN MOTORS
Givi Arai Shoei ve benzeri varsa tabi , hakkaten anket nerede?
First Day Of My Life
tüh tüh tüh vah vah vah napiciz şimdi.. ben grex kullanıyorum ama bence en iyisi arai
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
marka olarak doğru
schubert, shoei, arai, shark, bye, uvex,nolan, x-lite malzeme olarak kaliteli ve güvenillir kasklardır, sağlamlığı pek tatrışılmamalı..
ama; (kullandığım modellere istinaden..
arai de görüş alanı kısıtlıdır, çok ses ve rüzgar alır genel olarak kullanıcı şikayeti rüzgardır..
shoei, ses ebgelleyici gitiyle beraber, en az ses, alan kasktır.. kaplaması narindir çabuk çizilir..
shark, rüzgar almaz, ama rüzgar sesiyle yaşatır buğı yapmaz ama renkli vizörlerinde antifog özelliği yok..
schubert, alman markası olmasına rağmen olması gerektğiğnden pahalı bir kask..
çoğu insan klask bütçesini schubert yerine shoei yada arai den kullanıyo.. (marka)
uvex kullanmadım ama, türkiyede satılan en hafif kask oluunu biliyorum..
nolan ı bi çok kullananınınz vardır zaten, serisi ne göre kask üretiyor..
x lite ın kaskarıda genel olarak kaliteli, yedek parçası en bol kask sanırım, ne arasak bulduk x lite üzerine..
bide safebet var, full karbon iridyum vizör
GKN MOTORS
Son 3 senedir ortalama 140 kask modeli arasında darbe ve sessizlik testleri ve modeller arası karşılaştırmalarda 2 kategoride de birinci olan kask Schuberth S1'dir. Darbe testinde Shoei'nin 7. olması da ayrıca ilgimi çekmişti. Fiyat olarak da Shoei üst modelleri ile aynı fiyattadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)