Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet ve Rüyalar

REKLAM ALANI

Merhaba Arkadaşlar,ben 5 aydır motosiklet kullanıyorum ikinci el bir motosikletle başladım iki ay kullandıktan sonra cbf 150 aldım şuanda bu motoru kullanmaktayım. Benim bu konuyu açmamdaki sebep bir çok gece rüyyamda kaza yaptığımı allah korusun bir yerimin koptuğunu beni arabada hastaneye götürdüklerini ve ağladığımı görüyorum. Bu rüyyalar motorumun daha 200km de olmasına rağmen motoru satmayı düşündürmeye başladı bana. acaba gelecekte olacak birşeyi rüyyalarımdamı görüyorum,yoksa bunlar şeytani rüyyalar olup beni korkutmaktan başka bir anlamı olmayan rüyyalarmı.Sizler 4 5 aylık motosikletci olduğunuz zamanlarda böyle rüyyalar görüyormuydunuz.tabi herkez benim gibi olmayabilir, ama benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarımız varmı yada siz böyle rüyyalar görseniz motor sürermiydiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Umarım daha güzel rüyalar görürsün ama rüyadaki herşey olsaydı ben şimdi neler neler yapmıştım cogumuzda öyle.

Ben genelde aynı rüyayı görüyorum ilk motorsiklet kullanan biriymişim gibi abinin biri nasıl motor kullanacagımı gösteriyor bazen kızıyor.Yani rüyamda egitim alıyorum..İyide oluyor..
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

tahminim rüyalar bilinç altında gizlediğin düşüncelerin uyku sırasında gün ışığına çıkması. çok fazla kaza yapacağını düşünerek tedirgin kullandığın motor rüya zamanı geldiğinde yerini kaza yaptığın hissine bırakıyor sanki. yine de bi psikoloğa görünmende fayda var.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Allah bilir.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Ben bazen ne kadar gazi acsam da, motorun gitmedigini goruyorum Bazen de kendimi Jedi olmus, isin kiliciyla dan dun elalemi keserken goruyorum
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    rüya tek y ile yazılır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bende rüyamda hep süper bisiklet yada motosiklet kullanırım ama ne zaman bisikletle gezecek olsam yada ne zaman arkadasın motorunu birazcık sürecek olsam mutlaka ama mutlaka garanti bi sakatlık olur bence sen korkma ben korkayım

bu arada mesajı 6.30 da yazmışsın. yoksa yine o kötü rüyalardan biri mi ?

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Rüyada gördüğün herşey gerçek olsa ooooooooooooooo.......
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Rüya yı ne olursa olun Hayıra yorun bence hıc bı zaman olumsuza yormayın..Ayrıca dedıklerı gıbı sureklı acaba kaza yapar mıyım gıbısınden bısıler dusunuyorsan o senın ruyalarına gırer... HAyır olsun bısı olmaz..
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    *SHELBY* 125_KT
    yatarken dua et rahat uyu

bende bazen mustang bazen 350z kullanıyorum ama ne yazıkki kalkıyorum rüya keşke olsa rüyalar ters çıkar bazen

sen motorda kaza yapan birini gördünmü veya birileri sürekli kazalarımı anlatıyor senin bilinç altına hep kaza yapacağım die bi korku yerlesmis. bende bazen motora binerken içimde bi korku oluyor besmelemi çekip binerim kaderde motor üzerinde ölmek varsa yapacak birsey yok 2 Teker tutkudur üzerinde ölmek vardır yinede dönmek yoktur
    yanlıs anlamayın bu yazdıklarım benim kendi düsüncelerimdir.
    Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    http://www.ruyabilim.com/ruyada-kaza...alari-3248.htm

annem de 1 sene önce (o zamanlar motor almak istiyodum) rüyasında kaza yaptığımı ve öldüğümü görmüşonun için hala bana motor aldırmamaya çalışıyo
    baktım da rüyada öldüğünü görmek uzun ömürlülükmüş
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ruyabilim.com/ruyada-kaza...alari-3248.htm

annem de 1 sene önce (o zamanlar motor almak istiyodum) rüyasında kaza yaptığımı ve öldüğümü görmüşonun için hala bana motor aldırmamaya çalışıyo
    baktım da rüyada öldüğünü görmek uzun ömürlülükmüş
    evet bende bi kere bizim binanın bahçesinde böyle bütün tanıdıklarım toplanmıs etrafıma bende tabut içerisindeyim kefene sarmıslar beni sonra kafamı kaldırdım bi baktım(rüyadatabi) herkes ağlıyo sonra bende ağlamaya başladım sonra sabah kalktım anneme rüyamı anlattım annem ömrün uzamış dedi içim rahatladı.
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı super adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bende bi kere bizim binanın bahçesinde böyle bütün tanıdıklarım toplanmıs etrafıma bende tabut içerisindeyim kefene sarmıslar beni sonra kafamı kaldırdım bi baktım(rüyadatabi) herkes ağlıyo sonra bende ağlamaya başladım sonra sabah kalktım anneme rüyamı anlattım annem ömrün uzamış dedi içim rahatladı.
    kaç yıl uzamış bari
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    yamaha ybr 125

ruyalar gercekmiiiiiiiiiiii

kardesim ruyalarda gordugunun tersi olur derler sende sanırsam dusme korkusu baslamıs bilinc altın onu göstermekte motoruna ıyı sahıp ol boyle ruyalar gormessin ınsallah kazasız suruşler dılegıylehep yuzun gulsun

KADERDE MOTORDA ÖLMEK VARSA KANIM ALLAHA VE ARKAMDA BIRAKTIGIMLARA HELAL OLSUN

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Dikkat et de rüyaların gerçek olmasın.

North_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto CLX-700 sport
    odadaki hawa sirkülasyonuna we yatarken yorganına/çarşafına dikkat etmeni öneriririm!!!

açıkta hiç bi yerin klamasın emin ol böle rüyalar görmezsin !

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    eĞeR bu tip konuları uzunca konusursanız ; Gece rüyanıza girmesine sebep olabiLir..
    Ayrıca Rüyalar bazı gerceklerin habercisi de olabilir... Kalbin ne kadar temizse o kadar gercekleri görürsün

DİKKATLİ OL
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    honda cbr 125r
    ben reelde hep büyük ss bir racing hayali kuruyorum rüyalarımda da racing e biniyorum hayallerine korkularına dikkat et gercek olabilir arkadaşım tedbirini al dikkatli kullan.
    gerçi henüz rüyalarımda bindiğim racing gerçekleşmedi ama gercek olacağına inanıyorum.
    sana tatlı rüyalar kazasız sürüşler diliyorum arkadaşım
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler