KGS almak bukadar zormu???
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 19:36
ist/maltepe'de yaşıyorum KGS almak istedim internetten araştırdım işbankası,vakıf bank,halk bankası ve ziraat bankasından alınıyormuş.işbankasına gittim danışmaya sordum KGS almak için ne yapmam gerekir diye.müş.hizmetlerinden numara alın dedi.numarayı aldım 1 saat bekledim sıram geldi fakat işbankası kredi kartım yoksa alamayacağımı öğrendim.eywallah dedim çıktım.vakıfbanka gittim bu sefer akıllanmıştım önce güvenliğe sorayım dedim.güvenliğe sordum vakıf kredi kartım yok KGS alabilirmiyim.güvenlik aşağılar gibi yok canım alamassın dedi :( onada eyvallah dedim çıktım..ziraatbankasına girdim sordum.yaşasın alabilirsin cevabı aldım.sıraya girdim bekledim sıra geldi ruhsatı falan verdim senin aracın 3. sınıf dediler ..biz veremiyoruz 3. sınıf araçlara dediler :(... bu nasıl bişey anlamadım hem gişeleri kaldır hemde KGS alınmasın diye elinden geleni yap..şimdi KGS yerine KGS(kartonlu geçiş sistemi)'mi kullanalım yani????
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 19:47
niye bankayla filan ugraşıyorsun? köprüden ilk geçişte köprüdeki gişelerden al işte.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
20 Ağustos 2008, 19:47
Hocam İşbankasından sonra boşuna uğraşmışsın. Sana yanlış bilgi vermişler...
Nakit KGS Kartı
Nakit KGS (NKGS) kartları, üzerlerine para yüklenilerek kullanılan kartlardır. NKGS kartı herhangi bir hesap veya kredi kartı ile ilişkilendirilmez, bu nedenle üzerinde yüklü tutar tükendikçe, karta dolum yapılabilen Şubelerimize gidilerek yükleme yapılması gerekir.
NKGS kartı ile geçiş yapıldığında, geçiş ücreti karta önceden yüklenmiş tutardan düşülür. Ödeme teyidi ve geçiş ücreti, kart okuyucu ekranından görülebilecektir.
NKGS kartlarının satışı, kartlara aynı zamanda dolum yapılabilen belirli sayıdaki şubelerimizden gerçekleştirilmektedir. NKGS kartı alabileceğiniz ve dolum yapabileceğiniz şubelerimizi 444 02 02’den öğrenebilirsiniz.
http://www.isbank.com.tr/bireysel/b-...art-nakit.html
Ayrıca yine İşbankasından aldığım bilgiye göre : motosiklet 6.sınıf sayılıyor.
-
20 Ağustos 2008, 20:06
Gişelerin oradaki Ziraat Bankası'na gideceksiniz, sıra alacaksınız.Sıranız geldiğinde motor için alacağınızı adınızı,soyadınızı, içerisine doldurulacak miktarı söylüyorsunuz hepsi buBu arada motosiklet 6. sınıftır
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
20 Ağustos 2008, 20:10
niye uğraşıyorsun ki ayda 1 kere geliyorum ist'a.plaka okunmuyor zaten.OGS'Den geçip gidiom.en temizi bu.dert yok tasa yok
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
20 Ağustos 2008, 20:10
Dostum bende sordum ilk başta KGS istiyorum diye (o zamanlar arabam vardı) önce işbankası kredi kartın var mı diye sordular ben yok illa olması mı lazım olur mu öyle saçma şey diye biraz sesimi yükseltince bi hesap açtılar ve o hesap üzerinden KGS.mi verdiler.
Aklında bulunsun..
-
20 Ağustos 2008, 20:13
Demek bankalarda teşvik değil, baltalama var...
Arkadaşlar peki bu KGS kartı motosiklete özel mi oluyor? Plaka kaydı fln gerekiyor mu?
Yoksa başka motosiklette kullanılabilir mi?
-
20 Ağustos 2008, 20:18
viper_1 adlı üyeden alıntı
Demek bankalarda teşvik değil, baltalama var...
Arkadaşlar peki bu KGS kartı motosiklete özel mi oluyor? Plaka kaydı fln gerekiyor mu?
Yoksa başka motosiklette kullanılabilir mi?
Ben bundan bir ay önce aldığımda plaka sormadılar.Bırak onu ruhsat türü bir şeye bile gerek görmediler.Adını soyadını söyleyip alıyorsun bu kadar
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
20 Ağustos 2008, 20:29
KGS'yi köprü gişelerinden 10 dak.da alabilirsin. Normalde motosiklet için kullanılan KGS araba için kullanılamıyor. Geçiş ücretleri farklı olduğu için bu uygulam var.. ama arabanın KGS sini motosiklet kullanabiliyor
Ben KGS alırken sadece isim soyisim telefon aldılar.motor için olan KGS den verdi ilk önce arabada da kullanabilmek için dierinden istedim..
-
20 Ağustos 2008, 20:32
insanlara zorla plakayı sokturcekler illa
-
20 Ağustos 2008, 21:08
valla bizim basımıza geldı tam koprunun orda cektık saga hemen yanda kgs satıs ofısı vardı tam tamına tas catlasa 8 dakıka sora adımıza bı kgs kartımız vardı banka manka ugrasma derım
-
20 Ağustos 2008, 21:20
-
20 Ağustos 2008, 22:09
Evet abi gişelerden geçerken alabilirsin.Bende öyle yaptım,gerçi iş için 2 sefer geçtim.Bidaha lazım olmadı.Polise gişelere girmeden,sağda durup dedimki başka yolu yokmu geçmenin,valla ya kgs alıp geçersin,yada d...yiyosa basar geçersin demişti.Ama bu motorla geçersen sen bilirsin demişti.1-2 ay önce bende aldım 30ytl.verdim.İsteyen varsa 15ytl ye vereyim.içinde 25ytl.civarı duruyor.6.sınıf araç yazıyor üstünde.Ön dolumlu kart diyor.Bana bidaha ne zaman lazım olur Allah bilir.Saygılar.İsteyen olursa profilde tel var.
-
20 Ağustos 2008, 22:15
kart parası 4 ytl, karta da ne kadar yüklemek istiyorsan o kadar yüklüyorsun. yani sadece 4 ytl ekstrası var....
-
20 Ağustos 2008, 22:29
Ben 1 ay önce yaklaşık 3 ytl'ye almıştım kartı yanılmıyorsam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler