Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Taksicinin Bilerek ezdi video

REKLAM ALANI

arkadaşlar youtubede bir video izledim nasıl insanların arasında yaşadığımızı daha iyi anladım buyrun video. youtubeye giremeyenler için linki bu adrese kopyalayın www.youtubegir.com
    bu da link buyrun
    http://www.youtube.com/watch?v=r7ofuc03f-I

linki düzelttim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Bunu yapan insan olamaz. Videoyu izlerken gerçekten çok sinirlendim. Bu taksiciyi bilerek adam öldürmeye çalışmış bence adam öldürmeye çalışmaktan yargılamaları gerekir bu insanlık dışı canlıyı.
    Tekirdağ-Çorlu

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Video yayindan kaldirilmis
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

ben izledim silinmemiş video talimatlara youtubeye gir izlersin
    birde adi taksici herif yaptığı iyi birşeymiş gibi kendini savunuyor hayvan
    [B]Today is a good day To Die...[/B]

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    O değil de bana yol vermediler o yüzden yaptım diyo şerefsize bakar mısınızAyrıca kasıtlı adam öldürmekten bu zürriyetsiz, haysiyetsiz adamı polis gözaltına neden almıyor?İlla o arkadaşın ölmesi mi lazımdı
    Hepsinin Allah belasını versin.Kanun yok ki yaptırım yok ki.Adam bunu Amerika'da yapacaktı.Ceza olarak bir aylığına bile hapse atsalar katillere meze olurdu ama bizim burda yoık hiçbirşey
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Geçen gece hastaneye gittim. Hastane çıkışında tipini beğenmediğim bir taksici bekliyordu. Ona binmemek için karşı sıradakine gidip sordum boş musun diye. Yok abi yolcum var diyerek ötekini işaret etti. Mecbur bindik. Adam doğuştan sarhoş ama içmeden. Giderken karşıdan karşıya geçen bir bayana yol verdi, bayan ağır adımlarla ilerledi. Taksici de sinirlendi tabi. Neymiş efendim böylelerini ezmek lazımmış. Ona acımaz kendine acırmış. Hiç kimse babasının oğlu değil, herkes kendi babasının oğluymuş. Bir gram acımazmış, bir gün birilerini sırf bu sebepten ezecekmiş. Ya insan hayatı ne kadar ucuz!!! Taksicinin birini öldürmesi için kendince sebebine bakar mısınız? Bu videodaki de o tiplerden biri işte. İnsanlık zıvanadan çıkmış yeminle...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    adamlar 2 tekerli taşıtları gereksiz bir varlık olarak görüyorlar..

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Taksici olup da normal insan pek yok ki zaten.Çok samimi olduğum eski taksicilerden bir abim diyordu ki: "İstanbul'daki taksicilerin büyük kısmı hap türü şeyler alıyor ya da kafayı çekiyor." İlkin inanmamıştım ama davranışları da gösteriyor adi kişiliklerin
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Kardeşimize geçmiş olsun
    Türk insanının %95'i malesef önce yapar sonra düşünür olduğu için bu gibi acı tecrübeleri daha çoook yaşayacağız.......
    Daha sakin bir semt olmuş olsaydı sanırım bisiklet sürücüleri o şoförü hastanelik ederlerdi....

Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O değil de bana yol vermediler o yüzden yaptım diyo şerefsize bakar mısınızAyrıca kasıtlı adam öldürmekten bu zürriyetsiz, haysiyetsiz adamı polis gözaltına neden almıyor?İlla o arkadaşın ölmesi mi lazımdı
    Hepsinin Allah belasını versin.Kanun yok ki yaptırım yok ki.Adam bunu Amerika'da yapacaktı.Ceza olarak bir aylığına bile hapse atsalar katillere meze olurdu ama bizim burda yoık hiçbirşey
    Sonuna kadar katılıyorum
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    iyi bi dövmeleri lazımdı o adamı orda bi daha araba kullanamayacak kadar
    bizim milletvekilleri de taksici zihniyetli oldukça imkansız bir yasa gelmez bunlara...
    facebook.com/kaskafa

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    videoyu seyretmedim ama tahmin edebiliyorum nası adice bişey yaptığını şerefizin. gerçekten gün geçmiyor ki trafikte bi kaza tehlikesi atlatmayım.Artık resmen kaza ne zaman olacak onu bekliyorum. Böle adamların arasında motor kullanmak gerçekten zor. Arkadan küçük bi dıokunuşun bile bi kaç kırık belki ölüm demek olduğunu eğitimlisi de eğitimsizi de anlayamıyor.

nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    ben Marmariste yaşıyorum 2 kere motorla trafikte problem yaşadım 2 side taksiciydi..2 side beni göre göre yolda hiçe sayıp üzerime gelerek refüje sıkıştırmasıydı..bencede taksiciler insan filan değiller..trafikte sadece kendileri var sanıyorlar..

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş Türk Polisi Bu kazalardada böyle Biri ölmeden hemen gelmez ..........

Aslında Bu Taksiler kaldırılsa ya bence nasılsa Dolmuşla otobüsler Var Boşdan yere trafiği işgal ve meşgul ediyolar........
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    daha da gmtürsem götürürdüm diyo köpek
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

bell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dünyadaki en pahalı benzinin satıldığı yer
    Her yere arabam veya motorumla giderim..Çok nadir taksiye binerim..Binmek istemiyorum çünkü binersin taksiye trafik sıkışıktır başlarlar küfür etmeye arabada bayan mı var önemli değildir..biri önüne geçer ezmeye çalışırlar hee içlerinde düzgünleri yok mu var tabi ama azınlık..
    Bu video'yu az önce izledim ve donup kaldım söylenecek çok şey var ama burası yeri değil..Bu adamın ehliyeti iptal edilmeli ayrıca adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı çünkü kasıt var ortada..Ama bizim adaletimiz ne yazık ki çok yavaş işliyor..Videonun altında ki bir yorumda olayı yaşayan bir arkadaş olay bir sene önce oldu ama hala mahkemeye çıkamadık demiş demek ki hala bu ...... aramızda...

O videoya yorum yapanlardan birisi olayı yaşamış ve söylediğine göre taksiciyi ceza almamış adam ayrıca muhabire dahada sürüklerdim diyor tabi yaralının arkadaşları müdahale etmese öldürecekti adam öldürmediği için pişmanlık yaşıyor.
    [B]Today is a good day To Die...[/B]

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Video yu acamadım. Ama allah hepimizi kazalardan belalardan korusunn... diyorum..
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bu yüzden kaza yapmış her motorcuya durup, gereken durumlarda levye ve sopa desteği sağlamak görevimiz

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    izleyemedim engelenmiş diyo

bende_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yüzden kaza yapmış her motorcuya durup, gereken durumlarda levye ve sopa desteği sağlamak görevimiz
    Günümüzde aslında bu dediinizi uygulamak gerek,o zaman adam olur bu taksiciler dolmuşçular kamyoncular vs. ama bizler hala akıntıya karşı kürek çekiyoruz bir umutla...umudumuzun gerçekleşmesi dileiyle
    isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)