Taksicinin Bilerek ezdi video
Reklamlar
-
19 Ağustos 2008, 10:29
arkadaşlar youtubede bir video izledim nasıl insanların arasında yaşadığımızı daha iyi anladım buyrun video. youtubeye giremeyenler için linki bu adrese kopyalayın www.youtubegir.com
bu da link buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=r7ofuc03f-I
linki düzelttim
Reklamlar
-
19 Ağustos 2008, 10:48
Bunu yapan insan olamaz. Videoyu izlerken gerçekten çok sinirlendim. Bu taksiciyi bilerek adam öldürmeye çalışmış bence adam öldürmeye çalışmaktan yargılamaları gerekir bu insanlık dışı canlıyı.
-
19 Ağustos 2008, 10:50
Video yayindan kaldirilmis
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
19 Ağustos 2008, 10:51
ben izledim silinmemiş video talimatlara youtubeye gir izlersin
birde adi taksici herif yaptığı iyi birşeymiş gibi kendini savunuyor hayvan
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
19 Ağustos 2008, 11:01
-
19 Ağustos 2008, 11:03
Geçen gece hastaneye gittim. Hastane çıkışında tipini beğenmediğim bir taksici bekliyordu. Ona binmemek için karşı sıradakine gidip sordum boş musun diye. Yok abi yolcum var diyerek ötekini işaret etti. Mecbur bindik. Adam doğuştan sarhoş ama içmeden. Giderken karşıdan karşıya geçen bir bayana yol verdi, bayan ağır adımlarla ilerledi. Taksici de sinirlendi tabi. Neymiş efendim böylelerini ezmek lazımmış. Ona acımaz kendine acırmış. Hiç kimse babasının oğlu değil, herkes kendi babasının oğluymuş. Bir gram acımazmış, bir gün birilerini sırf bu sebepten ezecekmiş. Ya insan hayatı ne kadar ucuz!!! Taksicinin birini öldürmesi için kendince sebebine bakar mısınız? Bu videodaki de o tiplerden biri işte. İnsanlık zıvanadan çıkmış yeminle...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
19 Ağustos 2008, 11:06
adamlar 2 tekerli taşıtları gereksiz bir varlık olarak görüyorlar..
-
19 Ağustos 2008, 11:08
Taksici olup da normal insan pek yok ki zaten.Çok samimi olduğum eski taksicilerden bir abim diyordu ki: "İstanbul'daki taksicilerin büyük kısmı hap türü şeyler alıyor ya da kafayı çekiyor." İlkin inanmamıştım ama davranışları da gösteriyor adi kişiliklerin
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
19 Ağustos 2008, 11:19
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
19 Ağustos 2008, 11:22
iyi bi dövmeleri lazımdı o adamı orda bi daha araba kullanamayacak kadar
bizim milletvekilleri de taksici zihniyetli oldukça imkansız bir yasa gelmez bunlara...
-
19 Ağustos 2008, 11:27
videoyu seyretmedim ama tahmin edebiliyorum nası adice bişey yaptığını şerefizin. gerçekten gün geçmiyor ki trafikte bi kaza tehlikesi atlatmayım.Artık resmen kaza ne zaman olacak onu bekliyorum. Böle adamların arasında motor kullanmak gerçekten zor. Arkadan küçük bi dıokunuşun bile bi kaç kırık belki ölüm demek olduğunu eğitimlisi de eğitimsizi de anlayamıyor.
-
19 Ağustos 2008, 12:10
ben Marmariste yaşıyorum 2 kere motorla trafikte problem yaşadım 2 side taksiciydi..2 side beni göre göre yolda hiçe sayıp üzerime gelerek refüje sıkıştırmasıydı..bencede taksiciler insan filan değiller..trafikte sadece kendileri var sanıyorlar..
-
19 Ağustos 2008, 13:09
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
19 Ağustos 2008, 13:31
daha da gmtürsem götürürdüm diyo köpek
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
19 Ağustos 2008, 13:41
Her yere arabam veya motorumla giderim..Çok nadir taksiye binerim..Binmek istemiyorum çünkü binersin taksiye trafik sıkışıktır başlarlar küfür etmeye arabada bayan mı var önemli değildir..biri önüne geçer ezmeye çalışırlar hee içlerinde düzgünleri yok mu var tabi ama azınlık..
Bu video'yu az önce izledim ve donup kaldım söylenecek çok şey var ama burası yeri değil..Bu adamın ehliyeti iptal edilmeli ayrıca adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı çünkü kasıt var ortada..Ama bizim adaletimiz ne yazık ki çok yavaş işliyor..Videonun altında ki bir yorumda olayı yaşayan bir arkadaş olay bir sene önce oldu ama hala mahkemeye çıkamadık demiş demek ki hala bu ...... aramızda...
-
19 Ağustos 2008, 13:45
O videoya yorum yapanlardan birisi olayı yaşamış ve söylediğine göre taksiciyi ceza almamış adam ayrıca muhabire dahada sürüklerdim diyor tabi yaralının arkadaşları müdahale etmese öldürecekti adam öldürmediği için pişmanlık yaşıyor.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
19 Ağustos 2008, 14:01
Video yu acamadım. Ama allah hepimizi kazalardan belalardan korusunn... diyorum..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
19 Ağustos 2008, 14:07
Bu yüzden kaza yapmış her motorcuya durup, gereken durumlarda levye ve sopa desteği sağlamak görevimiz
-
19 Ağustos 2008, 14:16
izleyemedim engelenmiş diyo
-
19 Ağustos 2008, 14:24
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)