Gerçekten çok güzel bir yazı ve anlatım olmuş teşekürler
Bunların üstüne bende bir kelime söylemek istiyorum
Motor sürmek AKIL+YÜREK+BİLEK işidir. Bunlardan birisi eksik olursa olmaz
Görüldüğü kadarıylada bu donanım sende var
Gerçekten çok güzel bir yazı ve anlatım olmuş teşekürler
Bunların üstüne bende bir kelime söylemek istiyorum
Motor sürmek AKIL+YÜREK+BİLEK işidir. Bunlardan birisi eksik olursa olmaz
Görüldüğü kadarıylada bu donanım sende var
hakkaten güzel bi yazı ama seninkide biraz uç olmuş be abicim ben bu kadar düşmemiştim mesela
600 lükle başlanmaz muhabbetinden uzak, çok güzel bir yazı ve anı dizisi.
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
çok güzel bi paylaşım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Motosiklet hayatında mutluluklar ve kazasız, sorunsuz sürüşler dilerim.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
yüreğine sağlık içinden gecenleri aktardığın bellı
senı yazından ve samımıyetınde dolayı kutlarım ,
kazasız belası sürüşler yolunda farında hep açık olsun Allah a ement ol
Bence motorunu biraz fazla övmüşsün bir çok motordan daha güvenli değil bence.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
Sevgili Arkadaşım,
Yazını bazı yerlerde kahkahalarla (asfaltla tanışma muhabbeti falan) ve pek çok yerde de kendi yaşadıklarımı hatırlayarak okudum.
Ben (senden belki de daha bilinçsiz olarak) ilk motorum olarak Hyosung GV 650 (cruiser)'yi seçtim ve Allah'a şükür şu ana dek herhangi bir kaza olayı yaşamadım, inşallah jiçbirimiz de yaşamayız.
Burada biraz önce yazmış olan bir arkadaşa katılıyorum, öncesinde biraz ders lıp (boş arsalarda biraz vakit geçirip), sonrasında da sağ elini ve hızlanma arzunu kontrol edebildiğin müddetçe tehlike yaşama olasılığını minimize edersin bence. (Ancak yine de burası İstanbul ve ben 100 m mesafeye bile kask, ceket ve eldivensiz gitmem).
Eline diline sağlık,
Kazasız günler
[B]“Gerçekçi insanlar sınırlarını bilirler ve dünyaya uyum sağlarlar, oysa hayalperestler sınırlarını bilmezler, onlar dünyayı kendilerine uydururlar ."[/B] (Bernard Shaw)::sefereee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)