patronum sayesınde motosiklet sevdam başladı ve sizintutkunuz nasıl basladı??
Reklamlar
-
18 Ağustos 2008, 13:40
Burdan musa2aktas cok tsk ederımm kndsı patromnum olurrr ve burasının üyelerınden bırı gercekten süperbi tutkusu var ... sayesınde bendede başladı ve süper arabaa almak yerine motosiklet almayı gercekten tercıh ederım süper bi tutku arkadaşlar gerçekten anlatılmaz yaşanır..
Ve sızınde motosiklet tutkunuz nasıl başladı ögrenmek ıstıyorum?? benle sımdıden paylasırsanız cok tsk ederım..
Reklamlar
-
18 Ağustos 2008, 13:41
-
18 Ağustos 2008, 13:46
Hep söylüyorum kusura bakmayın ama mecbur hissediyorum.Türkçemizi kullanma hususunda da patronun musa2aktas beyi örnek alsan ne güzel olurdu...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
18 Ağustos 2008, 14:08
byn_manyax adlı üyeden alıntı
Burdan musa2aktas cok tsk ederımm kndsı patromnum olurrr ve burasının üyelerınden bırı gercekten süperbi tutkusu var ... sayesınde bendede başladı ve süper arabaa almak yerine motosiklet almayı gercekten tercıh ederım süper bi tutku arkadaşlar gerçekten anlatılmaz yaşanır..
Ve sızınde motosiklet tutkunuz nasıl başladı ögrenmek ıstıyorum?? benle sımdıden paylasırsanız cok tsk ederım..
aramıza hoşgeeldiniz kalıcı katılımcı olmanız dileği ile tekeriniz düz bassın..
bende motosikletimi patronumdan borç para alarak aldım çok mutluyum..
-
18 Ağustos 2008, 14:15
motor alıp ehliyetsizmi gezeceksin arkadaşım önce ehliyet sonra motor.
ehliyet almak içinde yaşın tutması gerek senin daha 1,5 senen var.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
18 Ağustos 2008, 14:16
zaten kalındır kafam, öyle yazıyosunki anlamakta zorlanıyorum byn_manyax. bigün bi mobilete bindim ufakken, 10 dakka dolaştım, virüsü kaptım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
18 Ağustos 2008, 14:52
-
18 Ağustos 2008, 15:15
mhyen adlı üyeden alıntı
Hep söylüyorum kusura bakmayın ama mecbur hissediyorum.Türkçemizi kullanma hususunda da patronun musa2aktas beyi örnek alsan ne güzel olurdu...
msn kullandıgım ıcın bu yazı tıplerını alıskanlık olmuss kusra bakmayın patronum 10 numara ınsandırr. Allah(cc) ona ailesliyle huzurlu ve mutlubi hayat diliyorum...
emomen adlı üyeden alıntı
motor alıp ehliyetsizmi gezeceksin arkadaşım önce ehliyet sonra motor.
ehliyet almak içinde yaşın tutması gerek senin daha 1,5 senen var.
mah. aralarında yada sakın yerlerde sürücemm şimdilik e-5 cıkmam ama alıırım yoksa 1,5 sene bekleyemem
Khutuck adlı üyeden alıntı
Vardı sanki bu konu?
yha ben daha yeni oldugum ıcın bılmıyoorum ama sızzlerın abilermın arkadaşlarımın tutkusu nasıl başladı merq edıyorum ...
-
18 Ağustos 2008, 15:24
valla abim bu motor aldı baştan almaması için ısrar ettim tehlikelidir filan dedim ama o kafasına koymus motoru aldı. binmem ona dedim sonra 1 hafta hiç binmedim markete gitcem yürümek zor geldi sonra abim anahtarları verdi bana 5-10 dk da motoru çalıstırmayı başardım baştan gazı filan acayip geldi korktum 30 la giderken bile donra biraz ilerleyince marketten dönüşte motordan inmek istemedim.ve vitesli motor kullanmaya başlayınca sabah akşam araba düşünürken birden aklım motora kaydı beni gören şaşırıyor artık sen arabadan nasıl vazgeçtin diye
-
18 Ağustos 2008, 15:29
tebrikler doğru yoldasın... tabii ki çok dikkatli kullanman gerek, pişman olmaman için.
benim tutkuma gelince... hep içimde vardı ama ne zaman kendi paramı kazanmaya başladım, o zaman alabildim...
ailemdekilerin nasıl tepki vereceğini bilemiyordum, önce kaskı aldım kömürlüğe sakladım.
başlarda çoğunluk karşı çıkmasına rağmen, daha sonraları herkes destek çıktı. sonraları hatta annem; param olsun sana iyi bi motor alacağım derdi
-
18 Ağustos 2008, 15:34
benmki melankolilerden oluşmuş bi hobiydi.sonra tutkuya dönüştü.şimdi tutkunun da ötesinde.
Orgazma Dudak Büktürür
-
18 Ağustos 2008, 15:56
no_name adlı üyeden alıntı
valla abim bu motor aldı baştan almaması için ısrar ettim tehlikelidir filan dedim ama o kafasına koymus motoru aldı. binmem ona dedim sonra 1 hafta hiç binmedim markete gitcem yürümek zor geldi sonra abim anahtarları verdi bana 5-10 dk da motoru çalıstırmayı başardım baştan gazı filan acayip geldi korktum 30 la giderken bile donra biraz ilerleyince marketten dönüşte motordan inmek istemedim.ve vitesli motor kullanmaya başlayınca sabah akşam araba düşünürken birden aklım motora kaydı beni gören şaşırıyor artık sen arabadan nasıl vazgeçtin diye
yha ıste bende varyha hıcc sevmezdım ama onun sesı durusu hızı tutkuolmaya basladı ınss devamda edıcemmm..
EnduroDeniz adlı üyeden alıntı
tebrikler doğru yoldasın... tabii ki çok dikkatli kullanman gerek, pişman olmaman için.
benim tutkuma gelince... hep içimde vardı ama ne zaman kendi paramı kazanmaya başladım, o zaman alabildim...
ailemdekilerin nasıl tepki vereceğini bilemiyordum, önce kaskı aldım kömürlüğe sakladım.
başlarda çoğunluk karşı çıkmasına rağmen, daha sonraları herkes destek çıktı. sonraları hatta annem; param olsun sana iyi bi motor alacağım derdi
benım de aıle sorunu var galıba onlarda ıstemıo bırde arkadasım kaza gecırdı suan yogum bakımda ondan dolayı cok korkuyorlar ..
huceyn adlı üyeden alıntı
benmki melankolilerden oluşmuş bi hobiydi.sonra tutkuya dönüştü.şimdi tutkunun da ötesinde.
en guzelııı bu tutkuyu bırakmamak gerq nesılden nesıle aaraba degılde motorun gundeme gelmesı gerq
-
18 Ağustos 2008, 15:57
ben bu zevke geç başladım :(
keşke keşke keşkeeee...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
18 Ağustos 2008, 15:59
@byn_manyax "Suzuki 600F" aldın mı sonunda ? :D
-
18 Ağustos 2008, 16:05
http://www.motosiklet.net/forum/moto...l-basladi.html
1. Başlık açmadan önce arama yapın
2. MSN diliyle yazmayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)