FAZER'in farları çok mu parlak???
Reklamlar
-
18 Ağustos 2008, 00:00
arkadaşlar az önce bandırma-gönen arası yaklaşık 40km yol geldim ve karşı yönden gelen araçların yüzde sekseni selektör yaptı.
kimi dengesizler selektörle kısalarımın yandıgını belli etmeme rağmen ısrarla uzunlarını yakarak geçtiler. bu sırada sanki gözlerimi kapamış gibi bikaç saniye birşey görmek mümkün olmadı.
resmen canıma kastedilmiş gibi hissettim. şu anda çok kızgınım bikaçtanesini dövsem rahatlardım.
acaba benim farlarımda mı bir problem var anlayamadım. daha önce başıma gelmemişti. farlar orjinal haliyle duruyor hiç bir oynama yapılmadı.
sizin de başınıza geliyor mu böyle şeyler?
nasıl oluyor anlamıyorum ya acaba bu insancıklar yıllardır yarasa gibi yaşayıp da ışığa ilk kez mi çıktılar da gözleri kamaştı zavallıların.
bir de xenon ya da halojen far taksak ne olacak o zaman eriyip gidecekler mi??
Reklamlar
-
18 Ağustos 2008, 00:03
iki tekerli hareket eden bi alet gördüler ya uzaylı mısın diye selektör yapışlardır
-
18 Ağustos 2008, 00:05
keşke öyle olsa abi
resmen iki teker avına çıkmış yarasa adamlardı
-
18 Ağustos 2008, 00:06
ShowDown adlı üyeden alıntı
iki tekerli hareket eden bi alet gördüler ya uzaylı mısın diye selektör yapışlardır
Bak bu olabilir işte
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
18 Ağustos 2008, 00:06
ben cbr de de aynı sorunu yaşıorum.ya kısalar yanıyoken bile sellektör yapıolar.anlayamadım bi türlü
Orgazma Dudak Büktürür
-
18 Ağustos 2008, 00:12
Farlarınız ayarsız olabilir, kısalar bile doğrudan göze gidiyordur.
-
18 Ağustos 2008, 00:14
farları değiştirmiş olsam hak verecem ama bu aletler sonuçta trafikten ya da biyerlerden onay alınıp piyasaya sunulmuyor mu
bikaç kere daha yaşarsam böyle bişi geri dönüp uzunları yakan adamı dövebilirim cidden
bir ustaya gidip kontrol ettireyim bari yoksa karakolluk olacam
-
18 Ağustos 2008, 00:14
Bu farlarda aşağı ya da yukarıya ayarlama olayı yok mu?Hani biraz aşağıya indirirseniz sorun çözülür bana kalırsa.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
18 Ağustos 2008, 00:21
Vallaha böyle birşeyi ilk senden duyuyorum dostum. Şimdiye kadar hiç benim başıma böyle bir olay gelmedi. Hatta bazen farkedilmediğim anlarda uzunlarla gittiğim zamanlarda bile kimse bir kıllık yapmadı bana.
Hatta ben farların uzunla birlikte bile olsa yeterli aydınlatmadığını düşünüyorum.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Sende uzunları yakıp geç. Madem öyle işte böyle
-
yolda radar var ise dikkat et diyede sellektör yapıyorlar.eğer radar olan bir bölgeyse
-
18 Ağustos 2008, 00:22
Müsait bir zamanda gece vakti bir arabanın tam arkasına geçin. Kısaları yakın ve farlarınızın arabanın dikiz aynasına gelmediğine emin olun. Geliyorsa rahatsız ediyordur. Bir de yan taraftan arkasına geçin ve yine bu sefer yan aynalara gelmediğine emin olun. Eğer kısa farlarınız aracın tam arkasındayken bu aynalara direk gelmiyorsa size selektör atanlara siz de karşılık verirsiniz. Yok geliyorsa o zaman gerçekten rahatsız edicidir ve ayar yapmanız/yatırmanız gerekir.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
18 Ağustos 2008, 00:28
BANADA OLDU Bİ KAÇ KEZ BANA UZUNLARI YAKIORLARDI BENDE YAKANLARA AYNISEYİ YAPIORUM O KAPATANA KADAR YİYORSA OZAMN KAPATMASIN
-
18 Ağustos 2008, 00:32
bilader o kapatana kadar sen sarompole ucma ama
-
18 Ağustos 2008, 00:39
rafık adlı üyeden alıntı
bilader o kapatana kadar sen sarompole ucma ama
ehehe evet zaten problem burada yoksa uzunu yakana biz de dayamasını biliriz ama yolu göremiyosun ki neye yarar
konuya başka bir forumdan arkadaş açıklık getirmiş
far ayar vidaları varmış
ben iki kişiydim sanırım arka çökünce farlar yukarı bakıyor
iki kişiye göre ayarlama yapacam bakalım
radar bölgesinden dolayı olmadıgına eminim çünkü küfür eder gibi uzunları dayıyorlardı gözüme gözüme
-
18 Ağustos 2008, 02:12
Valla bızde de oldu ben aynı motora arkaya artcı olunca on bıraz kalktı sanırım bızede selektor falan yaptılar arabaların arkasından gıderken adamlar dortlu falan yakmaya basladırlar bızde durduk yanda vıdası var oradan ayarladık asagı ındırdık bıraz ama o tek far FZ6 sende nasıldır bılmem...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
18 Ağustos 2008, 02:49
selektör yapana ateş etseydin
-
18 Ağustos 2008, 04:58
Arkan yüklü ise farların seviyesinin yükselmesi normaldir. yani arka amaortisör fazla ezilirse ön amortisör yukarı kalkar ve far ayarın bozulabilir. Otomobillerde bunun için elektronik ayar var, mesela bagaj yüklüyken,0 konumundaki farı 3 konumuna getirerek ayar yapabiliyorsun, motosiklette de benzeri bir ayar vardır mutlaka. %90 sorun bundan kaynaklanmıştır...
-
18 Ağustos 2008, 08:51
TWG adlı üyeden alıntı
arkadaşlar az önce bandırma-gönen arası yaklaşık 40km yol geldim ve karşı yönden gelen araçların yüzde sekseni selektör yaptı.
kimi dengesizler selektörle kısalarımın yandıgını belli etmeme rağmen ısrarla uzunlarını yakarak geçtiler. bu sırada sanki gözlerimi kapamış gibi bikaç saniye birşey görmek mümkün olmadı.
resmen canıma kastedilmiş gibi hissettim. şu anda çok kızgınım bikaçtanesini dövsem rahatlardım.
acaba benim farlarımda mı bir problem var anlayamadım. daha önce başıma gelmemişti. farlar orjinal haliyle duruyor hiç bir oynama yapılmadı.
sizin de başınıza geliyor mu böyle şeyler?
nasıl oluyor anlamıyorum ya acaba bu insancıklar yıllardır yarasa gibi yaşayıp da ışığa ilk kez mi çıktılar da gözleri kamaştı zavallıların.
bir de xenon ya da halojen far taksak ne olacak o zaman eriyip gidecekler mi??
Benim başıma da çok geliyordu... Özellikle enduro tarzı yüksek motosikletlerin farları arabaların dikiz aynası izhasında olduğundan öndeki sürücünün gözüne denk geliyor.. Ben farın ayarını olabildiğince aşağıya yaptım, şu anda kimse sellektör yapmıyor veya öndeki araba rahatsız olmuyor...
senin motorunda da mutlaka farın yukarı-aşağıya, sağa-sola ayarı vardır.
-
18 Ağustos 2008, 10:44
alacan 10000w lık bi spot ışığı verecen artcının eline tutturacan selektör yapana...Bak bi daha selektör yapabiliyo mu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)