gecen hafta persembe gunu aldım motoru,
goztepeden tuzlaya gidip gelmek için, ilk anda biraz zorlandım, vitesliye alısık oldugum için, arka frene alısmak gerekti, 300 km yol yaptım, şimdi ilk bakımına giricek, rodajda oldugu için cok zorlamadım, ama motor beklediğimden de iyi çıktı, duz yolda on arka frenle cok iyi duruyor, buyuk tekerler virajlarda epey yatabiliyor, kasis kaldırım vs cok rahat cıkıyor, motor biraz yuksek oldugu için bircok arabanın dikiz aynası gidonun altında kalıyor, sıkısık trafikte cok rahat cok eylenceli
bagajı ufak sayılır ama kılit branda vs sıgıyor, torpido gozunde 12v cıkısı var. motorun sesi az sayılır.
ama kotu yanlarından birisi, ayaklığı, açıp motoru yatırıyosun, sonra diğer tarafa yatırıp ayakla yer teması kesildiğinde ayak kendini topluyo, ruzgarda kendiliğinden dusebilir, veya otoparkta birisi bakarken farkında olmadan yatırabilir.
Onun dısında cok seri motor, kolayca 70-80 km ye cıkıyor, daha zorlamadım.
Yakıtına gelince aldıgım gun doldurdum depoyu, 150. km de tekrar doldurdum 15 ytl aldı, km de 10 ykr yapıyor, daha da azalacağını dusunuyorum ilk bakımdan sonra.
Turkiyede şimdilik mavi rengi var, ilk başta bir tane beyaz gelmiş test için, diğer renkler ne zaman gelir diye sordum, yeni yılda dediler ama belli olmaz.
Valla bir anda karar verip aldım, iyiki de yapmışım istanbulda çok pratik, keyifli kullanımı olan yakışıklı bir motor, tekerlerinin buyukluğu baska motorlarla yanyana gelince daha da belli oluyor.
Daha da kullandıkca yazarım.