Anket: Kawasaki ER-6n Başlangıç Motoru Olur Mu ?
- Katılımcı sayısı
- 68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Başlangıç Motosikleti ER-6N Olur Mu ?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 21:40
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. herkesin kandilini kutlarım.
biliyorum bu tür soruları cevaplamaktan bıkmışsınızdır hepiniz ama bir defacık da benim için cevaplayın. birde motosiklet tecrübesi olmayan bıcır tayfasından kardeşlerime sesleniyorum ,canlarım lütfen topiğimi katletmeyin.
arkadaslar eylül sonunda ehliyetimi alıyorum ve ehliyeti almadan motosiklet aramaya başladım. babamın arkadaşlarını da araya koyarak güzel motosikletler buluyorum. bulduğum motosikletler içinde en çok kawasaki er-6n ' ler dikkatimi çekiyor.forumdan bir arkadasın da dediğine göre yedek parça sorunu varmıs galiba ama ben size sadece şunu sormak istiyorum.sizce bu motosiklet başlangıç motoru olabilir mi ? olur mu demiyorum dikkatinizi çekerim. çünkü hemen hemen hepinizin olmaz diyeceğini biliyorum. olabilir mi ?yoksa çok abartılı bir seçim mi olur ?
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 21:42
eftelya adlı üyeden alıntı
Başlangıç Motosikleti ER-6N Olur Mu ?
Olmaz
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
16 Ağustos 2008, 21:44
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Olmaz
bencede olmaz
ilk başlangıç için 150 cc ve 250 cc ideal derim ben
-
16 Ağustos 2008, 21:47
menderes özel diyorki ; İstanbul’da bir vaha
Geçen hafta sonu İTÜ’nün Maslak Kampüsü’ndeydim. İki arkadaşım Vasfi ve Hakan Bozkurt kardeşler, bir süredir öğrencilere ve dışarıdan isteyen herkese kendilerine ayrılan alanda motosiklet eğitimi veriyor. Geçen hafta sonu da ileri sürüş teknikleri eğitimi vardı; beni de davet ettiler.
Eğitime katılan 25-45 yaş grubundaki motorcuların büyük bölümü bir yıldan az bir süredir motosiklet kullanıyordu. Eğitim sonundaysa, motosikletleriyle tango yapabilecek konuma gelmişlerdi. Nitekim az ihtiraslı bir şekilde, göz temasından kaçınarak, sakınarak yaptılar da..
yani eğitimini alırsan başlarsın diyor.. netice itibari ile 2 silindirli bir makina torku yüksek.
ama bencede başlama uçurur seni =)
-
16 Ağustos 2008, 21:48
R6 gibi bir motorla başlaman hen sağlığın için hemde bütcen için gereksiz bir şey olur bencede olmaz önce emeklemeyi öğren daha sonra koşmaya başlarsın
-
16 Ağustos 2008, 21:49
Eftelya, eğer tahmin ettiğim boyutlardaysan (ince yapılı bir dişi varlık) özellikle ilk başlarda Er-6n'e hakimiyet kurmakta zorlanabilirsin. 2. motor olarak düşünmen daha iyi olur sanki.
-
16 Ağustos 2008, 21:51
Khutuck adlı üyeden alıntı
Eftelya, eğer tahmin ettiğim boyutlardaysan (ince yapılı bir dişi varlık) özellikle ilk başlarda Er-6n'e hakimiyet kurmakta zorlanabilirsin. 2. motor olarak düşünmen daha iyi olur sanki.
bencede ikinci motor olur derim ben er 6n
ben bile cbf 150 yi ilk aldıgımda zor tutuyordum, hatta bazen düşürdügüm bile oluyordu durup duruken,
hiç düşünemiyorum er 6n ile ilk motor kullanmayı.
-
16 Ağustos 2008, 22:11
bence yeteneğine bağlı..olabilir.olur değil olablir
Orgazma Dudak Büktürür
-
16 Ağustos 2008, 22:24
bence bal gibi olur
yorum yapan arkadaşlar er-6 kullanmıslarmı acaba olmaz diolar
tmm cc yuksek torklu bi motor ama cok kolay kontrol saglanan hafif 2 silindr hatayı cbk kabullenip senden once toparlamaya calışsan bi motor
yedek parcada sorun sanmıorum sadece butun kawasakilerde oldugu gibi zmoto nedir sende anlarsın okdr
eger brz kabiliyetin varsa daha dogrusu scooter kullanabiliosan brz cabayla cok guzel alışabilirsin er-6ya
true love..
Drift Religion
-
16 Ağustos 2008, 22:31
murocum yapma makinayı grenajsız bırakıcak kız sonra=) zaten parça yok japonyadan 3 ay grenaj beklemesin :D
-
16 Ağustos 2008, 22:35
true love..
Drift Religion
-
16 Ağustos 2008, 22:37
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
bence bal gibi olur
tmm cc yuksek torklu bi motor ama cok kolay kontrol saglanan hafif 2 silindr hatayı cbk kabullenip senden once toparlamaya calışsan bi motor
yedek parcada sorun sanmıorum sadece butun kawasakilerde oldugu gibi zmoto nedir sende anlarsın okdr
eger brz kabiliyetin varsa daha dogrusu scooter kullanabiliosan brz cabayla cok guzel alışabilirsin er-6ya
kaç kilo er 6n ??
-
16 Ağustos 2008, 22:39
CİHAN adlı üyeden alıntı
kaç kilo er 6n ??
valla ustune oturdugunda bnm 150cc scooterdan dha hafif
true love..
Drift Religion
-
16 Ağustos 2008, 22:40
olur.biraz dikkatli kullanım birazda işin ehli kişilerin yardımlarıyla çok güzel olur.eğitim alabilirsen daha süper olur.bu motoru uzun zamandır kullanan biri olarak eğer kendine güveniyorsan bu motorla başlangıç yapabilirsin.
-
16 Ağustos 2008, 22:46
bence de yeteneğe bağlı ama risk artırmış olursun.Hiç otomobil kullanmadan bir tır sürebilirsin ama nasıl süreceğin...
bence motoru almadan önce 1-2 tur at baktın olmaz cebelleşiyorsun alma.Çünkü küçük motoru olası bir riskte başlangıçta kontrol etmen kolaydır.Hafiftir bir kere ama o öküz gibi aleti sağa sola yatırmak pek kolay bir iş değil.Ablam seçim senin aynı anda ehliyet alcaz motor alınca yarışırız bi
-
16 Ağustos 2008, 22:47
ya bence dikkatli ve cok düşün bu konu hakkında cunku ben her ne kadar kendine guveninin tam oldugunu düşünsemde yalnış geliyor acıkcası...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
16 Ağustos 2008, 22:48
yahu hiçmi grenaj yok makinada seninde dediğin laf ha =) tamam o zaman farı kırıldı hadi napcak bu kız =)
-
16 Ağustos 2008, 22:48
valla ustune oturdugunda bnm 150cc scooterdan dha hafif
üstüne oturdugunda gs 1200 de hafif ama az bi yan yatmada motor yerde.
-
16 Ağustos 2008, 22:58
650cc 72hp bir makinenin başlangıç motorunu olmayacağını bilmek için kullanmaya gerek yok arkadaşım. İçin rahat etsin diye yinede söyleyeyim; evet kullandım.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
16 Ağustos 2008, 23:03
oo erkek sandım bastan olur işaretledim ama bayansan olmaz arkadasım. gücün yetmez tecrübende olmadıgı icin kurtaramazsın . hakim olamazsın yani motora.
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
650cc 72hp bir makinenin başlangıç motorunu olmayacağını bilmek için kullanmaya gerek yok arkadaşım. İçin rahat etsin diye yinede söyleyeyim; evet kullandım.
boyle genel konularda yorum yapmak icin kullanmana gerek yokki arkadasım. 600lük motormu motor bitti. her markanın her modelini kim kullanmıs dünyada ? ben kullanmadım er6n mesela ama gsx600 , bmwf650 vs kullandım. sen zahmet edip yorumunla yardımcı olmaya calısmıssın birde sorguya cekiliyorsan salla gitsin
Now the world is gone. Im just one.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)