Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Kawasaki ER-6n Başlangıç Motoru Olur Mu ?

Katılımcı sayısı
68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • olur

12 17.65%
  • olur ama biraz uğraştırır

10 14.71%
  • yeteneğine bağlı

18 26.47%
  • olmaz

11 16.18%
  • kesinlikle olmaz

6 8.82%
  • kaybol gözüm görmesin

11 16.18%
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Başlangıç Motosikleti ER-6N Olur Mu ?

REKLAM ALANI

Yamaha XJR 1300'ü tavsiye ederim..Hafiftir,yavaştır,torku düşüktür,başlangıç için idealdir...

[COLOR="Red"][B][I] DoN'T ArGuE WiTH Me...JuST MaKe LoVe...![/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    arkadaşlar başlıgı açan arkadaşın bayan oldugunu unutmayın yada bilmeyen olmasın.
    98 Beygir.....

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bıcır tayfası yaklaşımına uyuz oldum, ayıptır be, babanın seçkin arkadaşları sana yardımcı olur zaten. ah! afedersin. katloldu topikin.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı garacava adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yamaha XJR 1300'ü tavsiye ederim..Hafiftir,yavaştır,torku düşüktür,başlangıç için idealdir...

bu başlık geyiğe dönecek gibi geldi bana
    abi bu ne yaaa
    boş hali 230 kilodur bu alet ben bile zor tutarım bunu, hele bide düşünce tamam cemaati toplamak lazım
    98 Beygir.....

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    eauheua o alet 90 derece dururken 85 derece olsa tutamam onu bırakır atlarım bi tarafa
    facebook.com/kaskafa

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olurmu dersen olmaz derdim tabii ama olabilirmi demişsin
    OLABİLİR tabii,

bidaha okudum topiği de nüfus cüzdanın mavi değilmiş, sana olmaz.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bunca zamandır forumdasın gördüğüm kadarıyla.600 cc 2 silindir bir makine ile başlanır mı diyorsan pes diyorumŞimdiye kadar forumu hiç okumamışsın...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Öncesinde cbf 150-250 tarz bir makine ile en az 3000 km yapmanızı tavsiye ederim.
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç kilo er 6n ??
    174 kilo

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Bak ben sana 17 bın km skuter 100 km kadar da EN500 ve az bırazda YBR tecrubesınden sonra 1 hafta kullandıgım hatta kalkıp Düzce den Kuşadasına gıttıgımız motoru anltayım.. 2007 FZ6 98bg lik bı makına..

Vitesli motor konusunda tecrubem var Allah var yetenek bırazda oda var çok şükür ama motor kaldırmak ısın en basıt tarafı ıs gıderken bıtıyor..

Buyuk makına soyle bısı ( Er-6N 2 silindir daha uslu bı makına ama yınede 70 kusur beygır emın ol gaz actıgında hıssedeceksın bunu ) kaldırdıktan sonra bıraz gaz acmaya basladıgında gucu hıssedıyorsun inanılmaz bır guc ve bu guce yenık dusmeyecek pek az ınsan vardır ( Alınca ben basmam ya dıyenlere ) harıka bır duygu..2.Viteste bile gazı sert cekmeye baslarsa kıçı sag sol yapmaya patı cekmeye gelıyor.. 30 dk 600cc tecrubesınden sonra duzlugu buldugumda kendımı 187 km / h gıbı bır hızda buldum !! Pekı durması ?? nasıl duracaksın Frenaj nasıl yapılır ?? arka fren ısı yaramaz buna emın ol On fren nasıl sıkılır ?? Bunları egıtımını almanı tavsıye ederımm...Pekı yan rüzgarda koca makınayı nasıl yolda duz tutacaksın ??? Ben cok zorlandım gercekten ozellıkle yan ruzgarda...Pekı vırajlar ?? Vırajda nasıl yatar bu makınee ?? vırajda gaz bırakarak yada "frenle" donuyor mu ?? Oda hayır !! Pekı nasıl doner bu makına vucudunla mı ?? Oda bellı bı hıza kadar hayır..Bu bır haftada arkadasımın bana ogrettıgı belkıde en buyuk kazancım "KONTRA" teknıgı oldu..Bence bunu ogrenmeden buyuk makınaya bınme...Benım gorusum yapın cılızsa zorlanabılırsın..Ben yetenegıne baglı dedım ama illa alacaksan bence egıtım almalısın..Cunku hıc hata affetmeyen makınalar bunlar..Cok dıkkatlı ol..
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bayanları ne die bukdr kucumsuyosunuz anlamıorum bn burda 1.60 buyunda en fazla 50kg bi kızın 1300shadow kullandıgını bile gordum ki 600f 600rr hatta hayabusa kullannları saymıyorum bile
    true love..

Drift Religion

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    mhrrmkpnr abi bayanları küçümsemek değil.Bu toplumda bulunduğu yerlere göredir.Bayanlar güç gerektiren işlerde erkeklere göre zayıftır.Erkekler de sabırda ayrıntıda zayıftır.Yani amele işlerini genelde erkek yaptığı içinErkekler biraz daha kolay kavrayabilir diyorlar...
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    kendıne guven meselesı ama . boyle bır davranıs yapman yanlıs olacaktır
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    İlk sayfadaki yorumum "bayanlar beceremez" anlamında değil, "narin fiziğe sahip biri için zor olur" anlamındadır.

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Kendimden örnek verirsem cbf kullanmaya başladığımda (130 kg ham ağırlık) sabahları üst vücut olarak tabir edebileceğimiz bölgede önceki gün egzersiz yapmışım gibi ağrılar ile uyanıyordum. Daha önce dövüş sporları ile de uğraşmış , çok kısa süre de olsa bodybuilding yapmış biri olan benim üst vücudumda ağrı oldu. ( Motor kullanırken yüklendiğimiz kasları normalde kullanmıyo oluşum ve tecrübesiz oluşumdan kendimi gerekenden fazla kasmamamdır sebepleri herhalde)

Şuan cbf ile er6f kullanıyorum. Er6 kullanmaya başladığımdan beri ağrı olmasa da kendimi daha yorgun hissediyorum trafikte geçen saatler sonrası.
    Yokuşta dönerken bile motora hakim olmak için bayağı efor sarf ediyorum. Anlatmak istediğim motorun sadece bayanlar için değil alışık olmayan baylar için de zor olabileceği.

Ağırlık vs vs konularını geçtim. ER6f ile N bildiğim kadarı ile aynı motora sahip tek farkları grenaj. Er6 ile gazı kapattığımda gidona hakim olmak ciddi anlamda zorlaşıyor. Motor altımdan fırlayacak kadar ivmeleniyor.

Örnekler bayağı uzatılabilir. Özetlemem gerekirse er6n bir başlangıç motoru olabilir ama riske atmaya ve kendini zorlamaya gerek yok. Daha ufak birşey ile başlamak hem tecrübeyi arttırır hem özgüven kazanılmasını sağlar.
    Bir de altımda ne kadar güçlü motor olursa olsun ben yavaş yavaş giderim diye düşünen varsa o büyük yalan ben o kadar söyleyeyim =)
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bir de yapılan ankette neredeyse yarısı yeteneğine bağlı demiş.Arkadaşlar yetenek olsa bile altındaki 2 silindir,600 cc, 72 hp bir makinede ne olursa olsun en ufak bir hata çok kötü sonuçlanabilir.Nedir bu büyük cc merakı?cbf 150 ile başla cbr 125r ile başla hadi cbf250 ile başla.Büyük makine olmayınca şanınız mı yürümüyor?Her gün yazılan çizilen onca şeyden soru hala da böyle topikler görmek acı verici
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    mhrrmkpnr hadise fiziksel bişey, psikolojik değil. haybeye gaza getirme adamı. er-6n dediğin makine hatun kişiye başlangıç motoru olmaz yanına bi 3.teker bağlamadığın sürece. bıcır tayfasıymış. peh. katlolsun topikin.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mhrrmkpnr abi bayanları küçümsemek değil.Bu toplumda bulunduğu yerlere göredir.Bayanlar güç gerektiren işlerde erkeklere göre zayıftır.Erkekler de sabırda ayrıntıda zayıftır.Yani amele işlerini genelde erkek yaptığı içinErkekler biraz daha kolay kavrayabilir diyorlar...
    anlatamadım galiba varadero kullanan bayanlar var odamı sence amelelik yaptı kaldırımdan biniolar ama kullanıyolar bu iş yetenek işidir kas diil hangi motor olursa olsun 2tekerde hareket ettgi zaman o iş agırlık falan diildir dimi
    true love..

Drift Religion

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayanları ne die bukdr kucumsuyosunuz anlamıorum bn burda 1.60 buyunda en fazla 50kg bi kızın 1300shadow kullandıgını bile gordum ki 600f 600rr hatta hayabusa kullannları saymıyorum bile
    küçümsemiyoz ama boyutları daha küçük ,
    topik sahibi senin benim taşıyabileceğim açılarda taşıyamaz makinayı ve makina yerde,
    174 kg lık bir makinayı yerden kaldıramaz eminim,

yukardaki cvbını okudum, ama bu ilk kullanan birisi olduğundan yavaş gidişlerde, yarım debriyaj ile trafikte ilerlerken ve 90 derece sokak aralarında dönüşlerde falan zorlanarak güce ihtiyaç duyacağı kesin

sole anlatıyım ozmn hiç bi bayanı motor kullanırken gordunuzmu??

yada ogretmeye calıştınızmı ben kız arkadasımı verdim banditi gayet guzel yuruttu gitti durdu ve daha once bisiklet kullanmayı bile bilmio ki tanıyanlar yazsın kız arkadasımın kdr kaslı guclu oldugunu 45 kilo sadece banditin bos agarlıgı 205kilo
    true love..

Drift Religion

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    anlamak çokmu zor hayatında motor kullanmamıs kız agır motor kullanamaz bitti. o agır makinalara binen kızlar o aletlerle baslamıyorlar motora. kızın eti ne budu ne. ybr kulanmış bi kız bile bmwye oturdumu kalıbından korkar.
    Now the world is gone. Im just one.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)