Neden Yapsınlar Amaç ? :|
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 12:32
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 12:35
O çevrede seni sevmeyen çekemeyen sana takmış birisi var adam fırsatını beklemiş senin işyerinden geç çıktığın anda harekete geçmiş çevrede güvenlik kamerası falan varmıdır başka şirketlerin dahi olsa araştır belki zarar 50 ytl ama 50 ytl için değil adamın cezasını verdirtmek için araştır inşallah bulursun hırsız işi değil bu.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
16 Ağustos 2008, 12:41
Bana takan kmse yok ya bndan eminim :S Yane ben öle sanıyorum en azından
Kmseye bakmışlııgım kızmışlgm bana kmsenin bakmşlıgı kızmşlıgı yok Güvenlik kamerası falan vardırda yanında bi otopark var orda vardır benm braktıgım yer merkez biyer Kapalı çarşı orda 10 15 motor oluyo ama yeni aklıma gelio Balici serseri tipler Takılıyordu oralarda :S:S Ve harley davidson motorun üstüne Babasının motoru gibi oturuyorlardı bi ara görmüştüm
Allahım bana göstermiyor o tipleri... Kask mont Eldiven ayakkabı varken...
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
16 Ağustos 2008, 13:08
ANNESİNİ SEVMİYORMUŞ O OZAMAN ÇÜNKÜ DEDİĞİN GİBİ ÇALSA GAM YEMEZSİN ÇALMANIN MESLEK OLDUĞU BİR ÜLKEDE BU NORMALDİR,AMA BU HAREKETTE RESMEN SENİ ÜVEY BABASI YAPMIŞ
-
16 Ağustos 2008, 13:15
insanlar o kadar kaptırmış ki artık.O aldığı ayna verdiği zarardan değerli olsa gam yemicem.Ama o magandanın aynayı kullanacağı yer ya evindeki duvardır.2-3 gün sonra atar.Böyle adamları asmak gerek!
-
16 Ağustos 2008, 13:19
Amaç yok adam zevk için yapmış.Eğerki tinerci türü bir şeyse zaten hatırlamıyordur kolay kolay olmaz tekrarı.Ama sana gıcık giden birisi ise dikkatli olmanı öneririm başka zararlar da vermeye çalışabilir.Eldivenin montun kaskın yanından eksik olmasın.Olası bir durumda çekinmeden patlat kafasını
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
16 Ağustos 2008, 13:22
-
16 Ağustos 2008, 14:32
allah razı olsn herkezden şmdi bide orj aynaları alıcam bi daha yaparsa diyorum ama belli saatten sonra iş yerimin arka girişine alıcam orda güvenlik falan var allahtan depoya falan bi zarar vermemiş nyse saglık olsn..
Bi yer buldum Aynalara çiftine orj 2007 25 ytl diyo Kuzeni gönderdim almaya bakalım...
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
-
16 Ağustos 2008, 14:41
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
16 Ağustos 2008, 14:41
geçmiş olsun kardeş ne diyelim adi insan bunlar kesin motordan nefret eden bi adamdır
[COLOR="Red"][B]Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği[/B][/COLOR]
[B][COLOR="black"]/// moto23-motosiklet23[/COLOR][/B]
-
16 Ağustos 2008, 15:14
ReD_GhoST adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş ne diyelim adi insan bunlar kesin motordan nefret eden bi adamdır
Motordan nefret edenden çok aklı başnda birinin yapıcagı bişey degil..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)