interkom intercom n-com her neyse
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 04:22
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 07:23
bence de sart, arkadaslar ile gezerken lazim oluyor...
-
16 Ağustos 2008, 10:20
onun yerine biraz uzun bir kablo da olabilir.Yani her iki kaskta bir giriş olur.Arkaya oturan öndekinin kaskına takar konuşurlar
veyahutta cep telefonlarının bluetooth sistemiyle konuşmaya yarayan programlar da var.
-
16 Ağustos 2008, 10:29
telsizle halletsek konuyu hem radyo frekansını daha kolay ayarlıyorsun hemde çok güzel mikrofonlu kulaklıkları var...
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
-
16 Ağustos 2008, 10:53
bendeki intercom birbirini görüyor hemde çok şahane görüyor..
-
16 Ağustos 2008, 11:37
bu konuda bir projem var, inşallah 1-2 aya kadar ucuz maliyetli (öncelikle kendim için) üreteceğim.Eğer düşündüğüm kalite ve ucuzlukta olursa, sipariş üzerine yapabilirim
-
16 Ağustos 2008, 11:50
siz tek frekansta birbirinizle sesli iletişim kurmak mı istiyorsunuz.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
16 Ağustos 2008, 12:01
artçıyla haberleşmeyi sağlayan böyle bir ürün var acaba nerden temin edebiliriz bilgisi olan varmı ?
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...-intercom.html
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
16 Ağustos 2008, 12:19
Arkadaşlar ben 3 gün önce vox(sesi algılayarak düğmeye basmadan aktarıyor) özelliği olan aselsan marka telsiz aldım iki telsiz y tipi şarj aleti iki kulaklık 145 ytl gayet başarılı oldu hem artçı ile hem diğer motor ile görüşme yapma şansı verdi 5 km menzil var tek sorun kulaklığı takınca vox özelliği devre dışı kalıyordu kulaklık üzerindeki düğmeyi basılı halde tutmak için bantladım sorun falan kalmadı
-
16 Ağustos 2008, 12:59
vay konu benden acilmis
60 km/h dan itibaren kuvvetli rüzgar sesi sayesinde keni yaptigim (telsiz ile) interkom basarili deyildi. aletin muhakak bir "rüzgar flitresi" (bu rüzagr ugultusunu kesen bir program) olaliydi. kiz arkadasimla uzun bir tura hazirlandigimdan alternatifler aradim ve yurtdisindan getirttim.
tek kulaklikli olanlar ucuz ve ancak sehir icinde idare ederler...
albrecht marka interkomlar s600 serisi ile iyilestiler 500 serisi dayanikli deyil, 120 den sonra da konusulmuyor.
MIT firmasinin MIT 30 unu kesinlikle tavsiye edebilirim. almanyada fiyati 115 € civari, articinla konusur, müzik dinler ve elini sürmeden telefona bile cikabilirsin.
ses 150 ye kadar iyi. sigara kutusu büyüklügünde, sele altina takiyorsun, pil yok, yedekleri ile berabar 8 kulaklik, iki microfon.
http://www.yatego.com/mt-tuning/p,46...-handy---audio
-
17 Ağustos 2008, 02:12
aselsan vox
amanın galiba çözüm aselsanda ne kadar bu vox ?
cine 12 adet mail attım ilgili firmalara fiyat bekliyorum
valla atlıcam gidicem olmassa yol parasını satarken eklerim aramızdan çıkar masraf tahminim komik rakamlar vericekler 20-80 $ arası tahmin ediyorum kalitesine göre ve hepsi kablosuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)