Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Taksiciler aralarında anlaşmamı yapmışlar

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.
    [B]Today is a good day To Die...[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    minibüscüleri atlama onlara ayıp olur..
    Now the world is gone. Im just one.

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 seyden uzak durun ustadım,

1- taksi
    2- minibus
    3- halk otobusu
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    Yamaha Nouvo
    4-bazı kadın sürücülerden(istisnalar hariç)

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eger ısıkta arkadan korna calarsa bidaha ac ayagı motoru durdur istop etti calışmıo de o gidince arkasından dvm et o sırada kaybettigi zaman ve sinir emin ol onu yeterince yıpratıcaktır
    true love..

Drift Religion

Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    [QUOTE=2Day2Die;1209663]Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.[/QUOT

anlaşma degil kardes bunların aralarında rekabet var hangimiz trafikte daha çok o cocuklugu yapacaz diye

[QUOTE=Sergeant;1209692]
    Alıntı 2Day2Die adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.[/QUOT

anlaşma degil kardes bunların aralarında rekabet var hangimiz trafikte daha çok o cocuklugu yapacaz diye
    Aynen katılıyorum ve gördüğüm kadarıyla taksiciler o yarışı birinci sırada götürüyor minübüscüler sağ şerit işgali yapıyorlar onlara alıştım solluyorum mesele kapanıyor ancak taksiciler gerçekten kasıtlı olarak bizi sıkıştırıyorlar inanın tenha biryerde karşımıza çıksa bu taksiciler bizi devirir hatta birisi devirir diğer arkadaşı üzerimizden geçer kim vurduya gitmemiz için motosiklette ruhsatlı silah taşımaya başladım vurmam önemli değil onu adam yerine koyup ceza alacam ama cidden psikolojimi bu akşam eve dönerken fena bozdular
    [B]Today is a good day To Die...[/B]

Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    oyle bişey yaparsan kendisine sıkma eyvallah abi de yanından gecerken tekerine sık kopegin sesi kısılır bidahada havlamaz

Motosikleti
    Yamaha MT-03
    evet arkadaşlar bu trafik saygısızlığı yüzünden bıktık bu arada ben pazar sabahı 4:30 sularında taksiye yapıştım adam patinaj çekerek u dönüşü yapıyor aniden bide üstüne beyefendi kabadayıymış kaza olmuş biz iyimiyiz demeden eeee yeter dedim hayatımda ring haricinde 2 kere adam dövdüm bu da 2 oldu o kabadayı bende ağırsiklet boksörlük olunca .-*/++%^&!^+ reinanın body guardlarıyla trafik vakfı otoparkının görevlileri en son elimden aldı en son neyse böle olması gerekmiyor ve bu çok yanlış ama kazanın şokuyla yaptım

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    abi aynen ya antalyada da öyle kırmızı ışıkda durdum yanıma dolmuşcu diğer yanımda da halk otobusu geldı normalde halk otobusu en sağ da durur ama adamlar müşteri kavgasından dolayı yarısıyolar yeşil yandı hızlı gitmiyorum normal seyır dolmuş sagımda halk otobusu solumdayken adi otobuscu saga bı kırdı bende az kalsın 2 tane müşteri kapmak için nerdeyse canımı alacak olan adii şöförlerin arasında kalıyodum hemen fren koydum allahtan bi gözüm sürekli aynada da araba yoktu arkada yırttım sonra ne mi oldu allah belanızı versın dedim içimden küfür ettim biraz ilerde yıne aynı otobüsle dolmuş bırbırıne çarpıp kaza yapmıştı otobusun kapısı içe girmişti dolmuşunda ön sol yamuldu biraz
    AMA İYİ OLMUŞ dedim taksiciler biras daha anlayışlı ya da ben rastlamadım
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Motosikleti
    Hyundai Mover 125 cc - Jawa Ogar 350 cc
    Alıntı Yengi*15 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4-bazı kadın sürücülerden(istisnalar hariç)

Çok Doğru Söyledin

Arkadaşlar Öle bişi oldumu devir yapıp geçiyorum sağ sinyal vererek sağa geçiyorum ve 30-40 ile seyir ediyorum o beni geçince aynısını tekrar yapıyorum gıcık oluyo Tırstığından Sesde Çıkaramıyor

Konu Kadınlara gelince ( Herkes Üstüne Alınmasın ) Allah onlara ehliyet veren sürücü kursunun not veren hocanın Allah .... nese ben normal şehir içinde yolumda gidiyorum tali yoldan bi anda araba çıktı ne sağına soluna önüne
    araba geliyomu
    yol müsait mi
    hiç bişi yok direk atıo kendini yola kaç defa kaza atlattım öyle bi gün atacam motoru arabanın altına kendimi kenarı attcam görsün sonra neler oluyor maddi manevi tazminat polisler mahkeme töbe ettircem araba kullanmaya donuna kadar alacam
    ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥

Motosikleti
    Mct 250 Kışa İnş...
    arkadaşlar yalnız bi dolmuşcudan bi söz duymuştum bayağı dikkatimi çekmiştir...

adam sağında bi şahini sıkıştırdı ardından 50 metre sonra şahini durdurdu kapıdan indi adamın yanına gitti ve söz
    -kardeş dikkat et bak senden büyük araba sağıında seni aynadan göremez sadece enim için değil tüm araçlar için geçerli...

hımm dedim orda hani belki görmek istese görür dahada dikkatli olması lazım ama bunu söyleyebiliyorsa elbet bi bildiği vardır...
    Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)

Motosikleti
    Hyundai Mover 125 cc - Jawa Ogar 350 cc
    Alıntı RaNCoRiDeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yalnız bi dolmuşcudan bi söz duymuştum bayağı dikkatimi çekmiştir...

adam sağında bi şahini sıkıştırdı ardından 50 metre sonra şahini durdurdu kapıdan indi adamın yanına gitti ve söz
    -kardeş dikkat et bak senden büyük araba sağıında seni aynadan göremez sadece enim için değil tüm araçlar için geçerli...

hımm dedim orda hani belki görmek istese görür dahada dikkatli olması lazım ama bunu söyleyebiliyorsa elbet bi bildiği vardır...
    Kardeş Görmez Olur mu işine gelmiyor
    ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Taksicilerle veya bir baska sürücüyle hiç sorun yaşamadım henüz... Rize caddelerinde arasına önüme Minibüsler atlıyo ama onlar da sonradan el işaretiyle görmedim diyor
    Ama İST da bir gün motor sürüp denemem lazım O zaman karar veririm
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    taksici durağa girer
    -herkese benden çay...
    -ooooo X hayırdır?
    -çok mutluyum bi motorcu daha ezdim....
    -aaa desene be kardeşim helal olsun kardeşime...
    facebook.com/kaskafa

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksicilerle veya bir baska sürücüyle hiç sorun yaşamadım henüz... Rize caddelerinde arasına önüme Minibüsler atlıyo ama onlar da sonradan el işaretiyle görmedim diyor
    Ama İST da bir gün motor sürüp denemem lazım O zaman karar veririm
    Eğerki girmediysen, mecbur da değilsen hiç girme İstanbul trafiğine motordan soğursun
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğerki girmediysen, mecbur da değilsen hiç girme İstanbul trafiğine motordan soğursun
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Honda XL 200
    bi laf var..."boş taksinin arkasından, dolu taksinin önünden gidilmez!"

adamlar yol kenarında yolcu görmeye dursunler, zınk diye frene asılıyorlar. arka camlarından girmemek elde değil...

dolu olanları da bi an önce gitmek için yeşil yanmadan kornaya basar.

ışıklarda kornaya basan oldumu, ben yavaş yavaaşş arkamı dönüp bakıyorum, ne oldu da kornaya bastın der gibi.. sonrasında da yavaş bi kalkış yapıyorum.. bu onlara yeterince zaman kaybı oluyordur herhalde

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Taksicilerden bir yamuk görmedim şimdiye kadar

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Ankaradayım Motoru Alınca Size Yazarım Ank Trafiğini
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)