Taksiciler aralarında anlaşmamı yapmışlar
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 03:10
Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
Reklamlar
-
16 Ağustos 2008, 03:24
minibüscüleri atlama onlara ayıp olur..
Now the world is gone. Im just one.
-
16 Ağustos 2008, 03:29
3 seyden uzak durun ustadım,
1- taksi
2- minibus
3- halk otobusu
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
16 Ağustos 2008, 03:33
4-bazı kadın sürücülerden(istisnalar hariç)
-
16 Ağustos 2008, 03:35
eger ısıkta arkadan korna calarsa bidaha ac ayagı motoru durdur istop etti calışmıo de o gidince arkasından dvm et o sırada kaybettigi zaman ve sinir emin ol onu yeterince yıpratıcaktır
true love..
Drift Religion
-
16 Ağustos 2008, 03:49
[QUOTE=2Day2Die;1209663]Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.[/QUOT
anlaşma degil kardes bunların aralarında rekabet var hangimiz trafikte daha çok o cocuklugu yapacaz diye
-
16 Ağustos 2008, 03:54
[QUOTE=Sergeant;1209692]
2Day2Die adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.
[/QUOT
anlaşma degil kardes bunların aralarında rekabet var hangimiz trafikte daha çok o cocuklugu yapacaz diye
Aynen katılıyorum ve gördüğüm kadarıyla taksiciler o yarışı birinci sırada götürüyor minübüscüler sağ şerit işgali yapıyorlar onlara alıştım solluyorum mesele kapanıyor ancak taksiciler gerçekten kasıtlı olarak bizi sıkıştırıyorlar inanın tenha biryerde karşımıza çıksa bu taksiciler bizi devirir hatta birisi devirir diğer arkadaşı üzerimizden geçer kim vurduya gitmemiz için motosiklette ruhsatlı silah taşımaya başladım vurmam önemli değil onu adam yerine koyup ceza alacam ama cidden psikolojimi bu akşam eve dönerken fena bozdular
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
16 Ağustos 2008, 04:04
oyle bişey yaparsan kendisine sıkma eyvallah abi de yanından gecerken tekerine sık kopegin sesi kısılır bidahada havlamaz
-
16 Ağustos 2008, 04:11
evet arkadaşlar bu trafik saygısızlığı yüzünden bıktık bu arada ben pazar sabahı 4:30 sularında taksiye yapıştım adam patinaj çekerek u dönüşü yapıyor aniden bide üstüne beyefendi kabadayıymış kaza olmuş biz iyimiyiz demeden eeee yeter dedim hayatımda ring haricinde 2 kere adam dövdüm bu da 2 oldu o kabadayı bende ağırsiklet boksörlük olunca .-*/++%^&!^+ reinanın body guardlarıyla trafik vakfı otoparkının görevlileri en son elimden aldı en son neyse böle olması gerekmiyor ve bu çok yanlış ama kazanın şokuyla yaptım
-
16 Ağustos 2008, 06:20
abi aynen ya antalyada da öyle kırmızı ışıkda durdum yanıma dolmuşcu diğer yanımda da halk otobusu geldı normalde halk otobusu en sağ da durur ama adamlar müşteri kavgasından dolayı yarısıyolar yeşil yandı hızlı gitmiyorum normal seyır dolmuş sagımda halk otobusu solumdayken adi otobuscu saga bı kırdı bende az kalsın 2 tane müşteri kapmak için nerdeyse canımı alacak olan adii şöförlerin arasında kalıyodum hemen fren koydum allahtan bi gözüm sürekli aynada da araba yoktu arkada yırttım sonra ne mi oldu allah belanızı versın dedim içimden küfür ettim biraz ilerde yıne aynı otobüsle dolmuş bırbırıne çarpıp kaza yapmıştı otobusun kapısı içe girmişti dolmuşunda ön sol yamuldu biraz
AMA İYİ OLMUŞ dedim taksiciler biras daha anlayışlı ya da ben rastlamadım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
16 Ağustos 2008, 10:19
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
-
16 Ağustos 2008, 10:28
arkadaşlar yalnız bi dolmuşcudan bi söz duymuştum bayağı dikkatimi çekmiştir...
adam sağında bi şahini sıkıştırdı ardından 50 metre sonra şahini durdurdu kapıdan indi adamın yanına gitti ve söz
-kardeş dikkat et bak senden büyük araba sağıında seni aynadan göremez sadece enim için değil tüm araçlar için geçerli...
hımm dedim orda hani belki görmek istese görür dahada dikkatli olması lazım ama bunu söyleyebiliyorsa elbet bi bildiği vardır...
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
-
16 Ağustos 2008, 10:31
RaNCoRiDeR adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yalnız bi dolmuşcudan bi söz duymuştum bayağı dikkatimi çekmiştir...
adam sağında bi şahini sıkıştırdı ardından 50 metre sonra şahini durdurdu kapıdan indi adamın yanına gitti ve söz
-kardeş dikkat et bak senden büyük araba sağıında seni aynadan göremez sadece enim için değil tüm araçlar için geçerli...
hımm dedim orda hani belki görmek istese görür dahada dikkatli olması lazım ama bunu söyleyebiliyorsa elbet bi bildiği vardır...
Kardeş Görmez Olur mu işine gelmiyor
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
-
16 Ağustos 2008, 13:03
-
16 Ağustos 2008, 13:12
taksici durağa girer
-herkese benden çay...
-ooooo X hayırdır?
-çok mutluyum bi motorcu daha ezdim....
-aaa desene be kardeşim helal olsun kardeşime...
-
16 Ağustos 2008, 13:22
cakalaz adlı üyeden alıntı
Taksicilerle veya bir baska sürücüyle hiç sorun yaşamadım henüz... Rize caddelerinde arasına önüme Minibüsler atlıyo ama onlar da sonradan el işaretiyle görmedim diyor
Ama İST da bir gün motor sürüp denemem lazım
O zaman karar veririm
Eğerki girmediysen, mecbur da değilsen hiç girme İstanbul trafiğine motordan soğursun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
16 Ağustos 2008, 13:44
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
16 Ağustos 2008, 13:45
bi laf var..."boş taksinin arkasından, dolu taksinin önünden gidilmez!"
adamlar yol kenarında yolcu görmeye dursunler, zınk diye frene asılıyorlar. arka camlarından girmemek elde değil...
dolu olanları da bi an önce gitmek için yeşil yanmadan kornaya basar.
ışıklarda kornaya basan oldumu, ben yavaş yavaaşş arkamı dönüp bakıyorum, ne oldu da kornaya bastın der gibi.. sonrasında da yavaş bi kalkış yapıyorum.. bu onlara yeterince zaman kaybı oluyordur herhalde
-
16 Ağustos 2008, 13:47
Taksicilerden bir yamuk görmedim şimdiye kadar
-
16 Ağustos 2008, 14:01
Ankaradayım Motoru Alınca Size Yazarım Ank Trafiğini
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)