Taksiciler aralarında anlaşmamı yapmışlar
Reklamlar
-
17 Ağustos 2008, 06:05
Artık arkadaşlar günlük tutmaya karar verdim hergün trafikte bir olay yaşıyorum bugünde bir renault broadway üç dört milyarlık adi arabası olan bir adam yanında kapalı eşi arkasında 7 yaşlarında çocuğu çocuğu olay şöyle oldu iki şeritli yol bomboş gidiyorum adam sırf artistlik olsun diye yanında karısı varya hava atmak için dart dart kornaya basıyor sonra yavaşladım arabayaa doğru baktım araba geçerken çocuğu bana dil çıkardı babasıda gülüyordu peşlerinden gittim bir yokuşa girdiler o sırada hızları kesildiği için önlerine kırdım motoru adama elimle in dedim bu inmedi motoru sabitledim gittim yanına arabasının kaportasına vurdum artislikmi yapıyorsun bana diye sordum yok dedi hiçbirşey demedim motora binip yola devam ettim.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
Reklamlar
-
17 Ağustos 2008, 17:06
2Day2Die adlı üyeden alıntı
Artık arkadaşlar günlük tutmaya karar verdim hergün trafikte bir olay yaşıyorum bugünde incirliden sahil yoluna doğru gidiyordum bir renault broadway üç dört milyarlık adi arabası olan bir adam yanında kapalı eşi arkasında 7 yaşlarında çocuğu çocuğu olay şöyle oldu iki şeritli yol bomboş gidiyorum adam sırf artistlik olsun diye yanında karısı varya hava atmak için dart dart kornaya basıyor sonra yavaşladım arabayaa doğru baktım araba geçerken çocuğu bana dil çıkardı babasıda gülüyordu peşlerinden gittim bir yokuşa girdiler o sırada hızları kesildiği için önlerine kırdım motoru adama elimle in dedim bu inmedi motoru sabitledim gittim yanına arabasının kaportasına vurdum artislikmi yapıyorsun bana diye sordum yok dedi hiçbirşey demedim motora binip yola devam ettim.
süpersin ama yinede sinirlerine hakim ol trafikte bunlardan çok var kendini üzmeye değmez
-
17 Ağustos 2008, 17:08
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
eger ısıkta arkadan korna calarsa bidaha ac ayagı motoru durdur istop etti calışmıo de o gidince arkasından dvm et o sırada kaybettigi zaman ve sinir emin ol onu yeterince yıpratıcaktır
Bu taktik süpermiş ya...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
17 Ağustos 2008, 17:46
-
17 Ağustos 2008, 17:53
bana henüz denk gelemdi
keşke öle bişey deng gelse zaten gün içi devamlı adrenalin arıyorum ben ole çekilemem arkamdan dada dada yapıcak artislik yapıcak iner aşlıga kafasını gözünü kırarım taksici arkadaslarada duyurulur burdan ortaköye gidiyorum geceleri hep 34 znk 21 zx6 rr gorduklerinde dad dad yapsınlar hele..
-
17 Ağustos 2008, 18:16
-
17 Ağustos 2008, 18:19
taksiciler motorcularla en aktif muhattap olan sürücülerdir hem sıkışık trafikte hemde normal hızlarda adamlar 2 kuruş için aniden sinyal vermden sağa yanaşabilir yani 3 ytl için ölebilirsiniz bunlar genelde eskisi gibi taksi sahibi değil trafikte kafayı bozmuş hergün yusuf yusuf çalışan anormal adamlardır istisnalar kaideyi bozmaz onun için elinizden geldiği kadar yavaşlayın uzak durun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
17 Ağustos 2008, 18:20
haksız yere o tür şeyLer yapıyosa . in motosikLetten çak 2 tane bak bi daha yapıyomu. . Küçümsemesinler artık yeter ya. .
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
-
17 Ağustos 2008, 18:39
Motosiklet Eğitmeni
Bu tür problemlerin içeriği oluşturduğu topicler sık sık açılıyor.
Aklımıza bişey gelirse, ya da gözümüz takılırsa yazmaya çalışıyoruz.
Fakat hemen her topicte rastladığım ve burada da gördüğüm bişey var ki,
işte o çok fena.
Farkındamısınız bilmem ama bir çoğunuz o taksicilerden,dolmuş şoförlerinden daha tehlikelisiniz.
Fırsat bulsanız, silah,bıçak,levye,tornavida dalacaksınız adamlara.
Niye?
Bana korna çaldı.
Herhangi bir aracı kullanmanın kutuplaşma yarattığı başka bir ülke var mı acaba?
Çok enteresan hallerimiz var yahu.
Şunu asla unutmayın.
Yollar onların işyeri.
Sizinse ihtiyacınız olduğunda kullandığınız, yani aslında geçici olarak misafir olduğunuz yerler.
İşlerini yapmalarına engel olduğunuz sürece onlar size kızmaya devam edecekler.
Sizi tehlikeye attıkları sürece de siz onlara kızmaya devam edeceksiniz.
Ama olayı kan davası haline getirmenin nasıl bir mantığı olduğunu doğrusu ben kavrayamıyorum.
Bu sorunu ise siz değil devlet çözecek.
Tabii haberi olursa!!!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
17 Ağustos 2008, 18:54
coq onların misafirperver olmaları gerekmez mi?20 milyon para için(ki kesin değil) müşteriyi gördüğü an arkasına bakmadan frene kökleyip onu kucaklamaya giden bir adama ben adam demem.Tamam madem biz onların gözünde köpeğiz diyelim.Düşün sokakta bir köpeğe durmadan vuruyorsun birşey yapmıyor.Dönüp seni bir ısırıyor.Bir daha hiçbir köpeğe vuramıyorsun.İyi amaçlı dövmek kötülük değildir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)