Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Taksiciler aralarında anlaşmamı yapmışlar

REKLAM ALANI
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    3 haftadır taximde bir pizza firmasında motorcu olarak çalışıyorum. dün 2 ayrı yerde taksiciler yüzünden büyük tehlikeler atlattım. sonunda özür dileseler de
    günde yüzlerce km yol yapan şoförlerin daha dikkatli olmalarını beklerdim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Olmayacak
    Üç kuruş fazla para kazanmak için kafasına göre kurallar icat edip istedidği gibi ticari araç kullanan, kendisini şöför sanan direksiyon magandaları sadece İstanbul'da yok. Ve bu sorun ticari araç sürücüsü olmaklada ilgili değil. Genel trafik kurallarına allerjisi olan, yeterince ehlileşmeden ehliyet sahibi olan, görgüsüzlük abidesi sürücülerle dolu yollar.
    Bir arkadaş yeşil yanmadan kornaya basan şöförlerden bahsetmiş. Daha karşı trafiğin ışığı kırmızı yanmadan henüz yeni sarıya dönmüşken kornaya basan özükler gördüm ben. (Öküzler derken dört ayaklı gerçek öküzlere hakaret etmiş olmak istemem)

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    5.sinide be ya yazayım. TIRlar dikiz aynasını ölü bölgelerine yaklaşmayın . derim ...
    Geri kalanına takmayın sadece dikkatli olun . her taraf insan kılığındaki hayvanlarla dolu.Gerçi hayvan bile terbiye edilirse deneni hayıyor ama ......

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Turizm firmaları servisleri otobüsleri.!!!!

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Bir kose yazari yazmisti, taksiye binmis kirmizi isikta en onde durmuslar. Sonra yesil yanmis, taksici hemen kornaya basmis, kose yazari da sormus, onunde kimse yok ki niye kornaya basiyorsun diye, abi demis aliskanlik oldu artik refleks yarattik kendi kendimize...

Aceleci davranan, trafikte ekmek parasini kazanan herkese dikkat etmek, mumkunse uzak durmak lazim.

Buna yalnizca 4 tekeler degil 2 tekerlerde dahil. Moto-kurye, ya da lahmancuncu-kebapci tarzi motorcularinda taksicilerden pek farkli olduklari soylenemez...

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Arkadaşlar kendimize belli kesimleri düşmanmış görüp onlara karşı tepki amaçlı
    hareketler bence yanlış herkesi aynı kefeye koymayalım bizimde aramızda kötü
    motor kullanıcıları yokmu var elbette onlar bizim için ne düşünüyor sizce...

bell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dünyadaki en pahalı benzinin satıldığı yer
    Motosiklete bindiğimde en çok halk otobüslerinden kendimi korumaya çalışıyorum..Taksiciler genel de daha düzgün hareket ediyorlar otobüscülere göre otobüs şöförleri resmen bana ne ölürse ölsün bana nasılsa bişi olmaz mantığıyla davranıyorlar.Ticari taksiler ve minübüsler ışıklarda çok acele davranıyorlar.Birgün minübüsün geldiğini göre göre geçerim ben bu aradan diyerek atladım yola minübüs yavaşlamak zorunda kaldı.Sonra arkamdan sürekli korna ve sellektör yapıyor..Durdum kenarda indim hemen yanına gittim ne be sürekli kornaya basıyosun? Her zaman siz mi yapacaksınız bi kere de biz yapalım nolmuş yani dedim..Minübüsçü kahkaha krizine girmişti Ama onun dışında ben motor kullanırken her araba sanki beni öldürmek için yarışıyorlarmış gibi düşünür her türlü dikkati gösteririm..

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı bell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklete bindiğimde en çok halk otobüslerinden kendimi korumaya çalışıyorum..Taksiciler genel de daha düzgün hareket ediyorlar otobüscülere göre otobüs şöförleri resmen bana ne ölürse ölsün bana nasılsa bişi olmaz mantığıyla davranıyorlar.Ticari taksiler ve minübüsler ışıklarda çok acele davranıyorlar.Birgün minübüsün geldiğini göre göre geçerim ben bu aradan diyerek atladım yola minübüs yavaşlamak zorunda kaldı.Sonra arkamdan sürekli korna ve sellektör yapıyor..Durdum kenarda indim hemen yanına gittim ne be sürekli kornaya basıyosun? Her zaman siz mi yapacaksınız bi kere de biz yapalım nolmuş yani dedim..Minübüsçü kahkaha krizine girmişti Ama onun dışında ben motor kullanırken her araba sanki beni öldürmek için yarışıyorlarmış gibi düşünür her türlü dikkati gösteririm..
    Aynısını bazen ben de yapıyordum.Hani o minibüslere durmadan korna selektör yapmak o kadar zevk veriyor ki onlar yaparken iyi sanki
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksicilerle veya bir baska sürücüyle hiç sorun yaşamadım henüz... Rize caddelerinde arasına önüme Minibüsler atlıyo ama onlar da sonradan el işaretiyle görmedim diyor
    Ama İST da bir gün motor sürüp denemem lazım O zaman karar veririm
    istanbula bekleriz nasıl motor kullanılıyor görürüsün dakar rallisi b... yemişş

yanlız arkadaşlar istanbul trafiğinin hakkından kuryeci arkadaşlar geliyor harbiden herifler efsane resmen mini büscüleri taksicileri patatese çeviriyolar zaten hemen hemen hepsi bi,rbirini tanıyo moto kurye olarak bir aloo bakmışsın 5 tane kurye damlamış hemen ardından yermisin periz demisin
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Alıntı 2Day2Die adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar istanbul trafiğinde nezaman biryerden biryere gitsem nezaman tıkalı yada akıcı bir yolda motosikletimi sürsem karşıma çıkan ilk taksinin kornalı tacizine uğruyorum ışıklarda bile yeşil yanmadan adam korna çalıyor yol ver die bu taksici milleti aralarında anlaşmamı yapmışlar nedir bunlardaki kafa yapısı taksici düşmanı oldum resmen aileme bile artık diyorum normal taksiye para kazandırmayın korsan çağırtıyorum bize savaş ilan etmişler özellikle istanbulda motosiklet sürücülerine soruyorum benmi yanılıyorum yoksa taksiciler aralarında anlaşıp bizi her gördükleri yerde taciz etmeyemi karar vermişler.
    ben trabzonda dolmuşlardan muzdaribim adamlar 1 lira alacak diye önüne kırıp duruyor kaptan ne yapıyorsun diyorum yolcuyu almayalım mı diyor insan gibi alsana yolcunu

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynısını bazen ben de yapıyordum.Hani o minibüslere durmadan korna selektör yapmak o kadar zevk veriyor ki onlar yaparken iyi sanki
    aynen aheste aheste devam.

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    kadınn sürücüleri genelde severim bi korna sesi duysa hemen yavaslar saha çeker

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksicilerden bir yamuk görmedim şimdiye kadar
    sizin o tarafta yoktur burdakilerden

Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadınn sürücüleri genelde severim bi korna sesi duysa hemen yavaslar saha çeker
    kibardır bizim kadın sürücülerimiz ama geçende kamyonetle bana bi cakas attı senmisin bana cakas atan diye bunu yolda çıkarıyordum, sonra arabanın üzerindeki logo dan dükkanı aramış, bizim sekreter arkadaşda beni arıyor :
    cihan bir kadını eziyormuşsun yolda beni aradı dedi mahkemeye vercekmiş dedi seni, bende tamam yapacagımı orda yaparım dedim..
    hala ses yok 4 sene oldu
    98 Beygir.....

Motosikleti
    cbf 150
    çok korkutmussun kadını yavv

Motosikleti
    Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok korkutmussun kadını yavv
    ezecektim de kaçtı taksi ilee.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ezecektim de kaçtı taksi ilee.
    seni gördümü artık direk sağa çeker

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla ben korna çalan taksiye rastladım mı iyice yavaşlıyorum. Daha bugüne kadar bir tanesi kavga etmeye yanaşmadı. Eğer biri yanılıp kavga etmeye kalkarsa; Allah ne verdiyse girecem...

Motosikleti
    arkadaş geçenlerde anlatıyordu,
    altında transalp ile kadıköyde ışıklarda durmuş, kafamı kaldırdım ışığa bakıyorum, tam 10 saniye kala içimde bir acı hissettim, acısı kalbine kadar girmiş, ne oluyor demeye kalmadan ayagımı yerden kaldırmaya çalışmış ama birde bakmış ayağının üzerinde ticari taksi,o da kafasını kaldırmış ışığa bakıyormuş,
    alooo ayağımın üzerinde durdun çeksene demiş, adamda camdan kafasını çıkarıp bakmış ayağı tekerin altında,
    adamda bu sefer arabayı ileri alacagına ne işi var ayağının orda diye söylenmiş
    o sırada tabi ileri almış üzerinden tamamen geçmiş,
    arkadaşda inmiş aşağıa aşmış yan ayaklığını kafasındaki çenelikli açık olan kaskı ile adama kafayı gömünde adam ne olduğunu anlamamış,
    giderkende adama söylemiş umarım anlamışsındır ne aradığını..

arkadaş gitmiş bir yerde durmuş,düşünmüş len ben diye adama kafa attım diye düşünürken ayağındaki acıyı hissedince anlamış davayı, bi bakmış ayagı şiş.

ben daha ne diyim ki böyle sürücülere lafa bak ne işi var orda
    98 Beygir.....

Motosikleti
    Yamaha MT-03
    arkadaşlar bana çarpan taksiye inat kendimde bilirkişiyim ön amrtisörden tutun gidon jant disk balatalar komple ödetiyorum 4000 ytl civarı bide yediği dayakta cabası daha motor gördümü kaçar )

Motosikleti
    yamaha mt03
    Alıntı Tbilge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bana çarpan taksiye inat kendimde bilirkişiyim ön amrtisörden tutun gidon jant disk balatalar komple ödetiyorum 4000 ytl civarı bide yediği dayakta cabası daha motor gördümü kaçar )
    evet bence çok akıllıca belki daha dikkatli olurlar

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)