tek kelimeyle takdire şayan
elinize emeğinize sağlık arkdaşlar
tek kelimeyle takdire şayan
elinize emeğinize sağlık arkdaşlar
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Abi eline sağlık
Benim motoruda gönderiyim abi ozmn sana onuda bi baştan yaratsak
sanırım çinlilerle uğrasmıyon
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
bildiğim 2 zamanlı motor ustası çok yok kolay kolayda yetişmiyo
helede bu kadar azimlisi
emrahcım emegine saglık seni ayakta alkışlıyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
alkışlasan ne olcakk motor bağlandıktan sonraa
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
şimdiki halide benden olsun biraz kırmışlar ama
..........
arkadaslar bende gpz 500 toplayacam inşalla allahın ıznıyle bi aksılık olmassa hayalım gsxr 1000 streetfıghter top gunu copy lemek :D projeleri cizmeye basladım bakalımmm
Bu konuyu okumuştum. Şimdi dayanamadım bidaha okudum. Extrema helal olsun valla. Bu arada hala şöle sağlı sollu rs250 fotoları göremedik =) Sezonu açsan da gözümüz gönlümüz açılsa biraz. Buralarda rastlanmayan bi motor biliyosun..
Archeus; sen o top gun'ı kopyala, o gazla insan bile kopyalarsın =) çok şahane bi motor gerçekten. Arı gibi. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım uğraşırken çok eğlenirsin. Bi başlık da senden bekleriz artık
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Tebrikler valla. Bu arada motor satışa çıkmış anlaşılan
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
bu gazı aldıktan sonra kopyalayamazsam yazıklar olsun banaa :D yapacam kardes ınsalla allahın ıznıyle asık oldum resmen makınaya 3 gun aradım fotolarını ısmını bılmıodum :D o makınayı alma ıhtımalım olmadıgına gore en iyisi çinlilerin takdigini kullanmak copyy :D
hesaplarıma gore depo aynısı gibi olmıcak bıde saseyle oynayıp kuyrugu kaldırma konusunda kararsızımmm
extrıme kardesım rs 250 nınde bır hıkyesı varsa bızımle paylasırsan sevınırım tskk bu hıkaye cok guzeldı emegıne saygı duyuyorum
motor evrim geçirdi resmen :D ustasının eline sağlık ama benim gözüm yerdeki o sarı yoshi de kaldı
Emrah ellerin dert görmesin kardeşim.İzmirde olsan senle güzel işler yapabilirdik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)