helal olsun walla ya imrenek tekrar tekrar baktım kardeşim. süper iş çıkartmışsınız..
helal olsun walla ya imrenek tekrar tekrar baktım kardeşim. süper iş çıkartmışsınız..
deponun 2 tanemi kapagı var son resımde sankım ole
ellerinize sağlık..bi gün 2 zamanlı motor alırsam ilk size danışırım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
mükemellsin emrah abi
Orgazma Dudak Büktürür
Güzel iş çıkarmışsın emrah helal olsun,etiketlere koptum ben :D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tebrik ederim emege saygı duyuyorum
fakat eksozun kabını son resimde takılmamış gördüm.
birde benzin deposu için iki depo kapagı mı kullanılıyor, yoksa birisi başka şey için mi?
98 Beygir.....
Bana da öğretirsin dmi ilk fırsatta zaten Lüleburgaza gelmem lazımmm .. Moderatör olmama da az kaldı
vay be yeniden canlanmıs teknik özellikleri nedir bunun bide bunun tamamlanması ne kadar süre aldı
Abi çok güzel bir çalışma olmuş, güzel bir işçilik çıkartmışsınız.Ellerinize sağlık grup olarak.Yalnız birkaç ayrıntıyla daha da güzel olacağını düşünüyorum.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Elinize sağlık.Gerçekten toplamak için zor bir motor.İyi iş olmuş.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
10 numara olmuş. Emeğinize sağlık Emrah.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
herşey süper ama o yeşil park lambası türkiyede olduğunu belli etmiş
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ellerine ve sevgine sağlık bir motor ancak bu kadar azim ve tutkuyla toplanır
heralde bu zahmetten sonra motoruna biri yanlışlıkla çizik atsa sende ona atarsın... :D
Ellerinize sağlık.
Güzel iş çıkartmışsınız.
Merak ettim.
Resimlerde pek net gözükmüyor.
Bu motosikleti de tanımıyorum.
Bu nedenle sormazsam duramam.
Çift depo kapağı mı var motorda?
Bana mı öyle geliyor?
Sanki Lemans için hazırlanmış gibi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
elinize ve emeğinize sagyı duymak gerekir işte azmin sonucu şimdi bu alate bindiginde bu benim bir parcam diyebileceksin her vidasına dokunmuşlugun var..benim atölyem yok malesef bu işleri bende seviyorum fırsat blsam bende hurda bir motoru adam ettmek isterim.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Helal olsun, süper bir çalışma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)