Salcano SM-250 nin yakıt tüketimi 2,5-3/100 km yazıyor fabrika verilerinde bana az gösteriliyo gibi geldi kullananlar olarak bu rakam dogru mudur veya km de yac krs yakar??
Salcano SM-250 nin yakıt tüketimi 2,5-3/100 km yazıyor fabrika verilerinde bana az gösteriliyo gibi geldi kullananlar olarak bu rakam dogru mudur veya km de yac krs yakar??
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Fabrika verileri azdır tabi şaşılacak birşey yok
fazla devirmi kullanıyosun_? onlar nşa'da deneyip verileri belirliyolar
süpermotor 250 mi ???????
Resimlerini atarmısın ????
benim salcano çok yakıo ama bazıları rodajda oldugundan böyle biraz daha düşer falan diyorlar :D inş öle olur :D 100 km de 5 lt falan yakıo
Motor Kapasitesi : 250 cc
Max. Güç :18.82 Hp
Ağırlık :162 kg
Ölçüler : Boy: 2330 mm
Genişlik: 840 mm
Yükseklik: 1140 mm
Motor Tipi : Çift Silindir, Hava Soğutmalı, 4 Zamanlı
Çalıştırma : Elektrik Ateşleme: Elektronik C.D.I.
Yakıt Deposu :14±0.2 Litre
Akü :12V-9AH
Fren : Ön: Disk
Arka: Kampana
Lastikler :Ön: 110/90-16 Arka:130/90-15
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
arkadaşlar bende yukı 250 cc kullanıyorum , sanırım bunların motorlarına kadar herşeyi aynı ben 110.000 tl civarı bişey sarfediyorum
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Bende de yuki yk 250-4 var.700 km oldu şu an.Şehir içinde kullandığımda 130-140 gibi yakıyor.Fakat.Sürekli sokak aralarında kullanmam gerekti bir haftadır.Dün doldurdum 200 yakmış.Rodajdan sonra düşecek diyorlar ama bana kalırsa biraz sarfiyatı var herhalde.
Yada kardeşlerimde biniyorlar motora çokmu sıkıştırıyorlar bende anlamadım bir şey.
Paylaşılmayan bilgi değersizdir.
Hakikaten çok temiz görünüyor motorunuz güle güle kullanın rabbim kazadan beladan muhafaza eylesin.
Oturdum da Nemrut'un bahtsız tahtına,
Seyreyledim ziyaretçileri, Kör, ruhsuz, sağır ve etten,
Ve ruhum bin kıssa çıkardı, Bu negatif ziyaretten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)