Arkadaşlar bu motoru bilen gren olursa lütfen bana ulaşsın şimdiden teşekkürler...
Merak eden arkadaşlar için söylüyorum trafikte hatalı olduğu halde üste çıkmaya çalışıp kaçmıştır
Arkadaşlar bu motoru bilen gren olursa lütfen bana ulaşsın şimdiden teşekkürler...
Merak eden arkadaşlar için söylüyorum trafikte hatalı olduğu halde üste çıkmaya çalışıp kaçmıştır
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Motosiklet mi çalınmış ;
Yoksa motosikletli kişi sprey sıkmış ?
çalınma yok sprey sıkmış 2 genç özür dilemek yerine gören haber versin...
Sprey sıkmak ne demek?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
göz yaşartıcı sprey sıkıyor millete..
vay şelepsisler ihnelik ediyorlar hea uçarım len ben onlara saol okan bari plakanın sonunuda yazsaydın tespit etmesi kesin olurdu şimdi günahsız birini hırpalamayayım..
yakalayınca istanbula postalayın..
98 Beygir.....
07 VC de ney ? sonunu söylede gözümüzü açalım . Trakya benim Polis telsizinden anons yaptıralım
sıcakta millet ter kokmasın diye deodorant mı sıkmışlar ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bana çok uzak ne yaptı sana
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
bide plakaya bak VC ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
haydi antalyalı motorcular yakalın Selefsüzü.....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
barış abi bilirsin antalya çoq sıcak millete faydamız dokunsun demişler rexona deodorant sıkmışlar..(terlemeyi önleyici)
her motorun vardır bir deliği depoya doldur benzincinin eniği yazıyormuş plakayı özel almışlar..
yakalasak şişe takıp sucuk yapacaz..
ei o zmn hallederis bulursak bende sıkarım onlara bi sprey :D dermişim görürsem polise vericem düşerim peşlerine beni ekemezler yolda :D
..gazcı team olsa gerek haklarında vur emri çıkarılsın
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
var ole s.refsızler...............
MT ANTALYA
İlginiz için teşekkürler sadece bana bildirin peşinde bi ton adam var zaten
07 VC .... sonu biber gazı sıkıldığından görülememiş polise gittik mobese kameralarındanda tespit edilemedi 06bluedragger sen görürsün elbet bi haber çakın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)