Arı sokunca motosikletiyle kaza yaptı
Reklamlar
-
15 Ağustos 2008, 12:44
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Reklamlar
-
15 Ağustos 2008, 13:00
Arkadaşlar arıların nesli tükendiyi an insanlarında nesli tükenecekmiş.Biz önlemimizi alalım,özellikle bu aylarda montsuz ve fularsız motora binmeyelim.
-
15 Ağustos 2008, 13:10
Benide soktu ya aynı arı 2 kere kolumdan ısırdı bu hafta sonu
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
15 Ağustos 2008, 13:32
geçmiş olsun amca inşallah önemli bişeyi yoktur
-
15 Ağustos 2008, 13:50
asphaltkowboy adlı üyeden alıntı
..bi doktor tanıdığım yanında sürekli amonyak taşı dedi arının soktuğu yere dök o acısını ve şişmesini önler fakat alerjisi olan birisini amonyak sürdükten sonra mutlaka en yakın bir sağlık kuruluşuna götürmelisin dedi .bende doktora peki hocam amonyak yoksa yanımızda ne olacak..
oda bana idrarınızdan azcık sürün arının soktuğu yere çünkü idrarın içindede amonyak maddesi war dedi .. vay be olaya bakın (gülmeyin beaaa mevzu hayati
İdrar bulamazsak ne yapacaz xxxxxx Kolonya olmaz mıymış ?
-
15 Ağustos 2008, 14:18
asphaltkowboy adlı üyeden alıntı
..bir ay kadar önce aynı gün içerisinde 2 defa soktu namussuzlar...
birincisi geldi ben 120 km giderken kaskın içine girdi yanağımı soktu süratli olduğum için panik yapmamaya çalıştım .işini rahatça gördü kaskı 1 dk. sonra çıkardım defoldu gitti. aradan 6 saat falan geçmişti yine süratli gidiyorum bu defa en mahrem yerimden soktu (dişimiydi ne.
)
her iki yerimde şişti .
çenemin ağrısından 1 hafta zorlukla yemek yiyebildim.diğer yerin sıkıntısını zaten söleyemiyorum ne çektiğimi erkek arkadaşlar anlamıştır umarım
merak etiiğim şu bi günde arı tarafından 2 defa sokulma ihtimali yüzde kaç..? yada aynı arıysa beni sokan bu ihtimal yüzde kaç..? aramızda matematikçi arkadaşlar warsa bunu biri bana izah etsin ltf..
( not: kask takmanın zararını ilk defa bu olayda gördüm
)
matematik değilde istatistiki bir konu yada bedevi konusu
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
-
15 Ağustos 2008, 14:39
bugün gazetede vardı bu haber
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
15 Ağustos 2008, 14:46
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler