Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Arı sokunca motosikletiyle kaza yaptı

REKLAM ALANI
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    benide parmaksız eldiven kullanırken sokmuştu.çok pis ağrımıştı.ayrıca 3 gün şiş kalmıştı...
    Orgazma Dudak Büktürür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    [QUOTE=Deryali;1207641]SÖKE'nin Yenicami Mahallesi Bağarası Caddesi'nde motosikletiyle giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan sokan arı kazaya neden oldu. Motosikletiyle refüje çarpan Hüseyin Çakırlar (64) yaralandı.

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 09 S 9663 plakalı motosikletiyle Bağarası Caddesi'nden şehir merkezine doğru giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan arı soktu. Can acısıyla boynunu tutan Hüseyin Çakırlar kontrolü kaybedince motosikletiyle refüje çarparak yolun ortasına savruldu.

Hüseyin Çakılar'ın yardımına kazayı görenler yetişti. Çeşitli yerlerinden hafif yaralanan Hüseyin Çakırlar, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...ori=turkiye&b=[/QUOT

buna benzer bir olay benimde başıma geldi.
    şile dönüşünde boynumdan birşey ısırdı ne olduğunu bilmediğim ama feci bir yanma oldu hemen durdum hızım 80km civarıydı.kardeşime baktırdım (nick84) birşey olmadığını şöyledi ama 5dk sonra şişti.eve vardığımda hemen sağlık karnemi alıp göztepe acile gittim.doktor bakıp pek birşey olmadığını söyledi ama yide bir iyne vurdular.
    aman arkadaşlar dikkat gerçektende çok kötü oluyor böcek ısırması yolda giderken.
    DRİFT RELİGİON

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    yaw nedir bu arılardan çektiğimiz.geçen benimde yaklaşık 150 ile ilerlerken koluma kondu gördüm diğer elle vurdum iğnesi kolumda kaldı soktu,hayır nasl yetişti anlamadımki yada ben onu soktum neyseki soğuk kanlı davrandım çok şükür bişey olmadı,tuhaf olan tam durduğum anda önümdeki tabelada,arıkent 100 mt. yazıyodu))?

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    kask taksaydı arı belki konamazdı geçmiş olsun diyelim amcamıza

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    buna benzzer bir olay sanırsam italyadamı nerde olmustu arabasına girmiş arı adam 2 kişiyi ezmişti

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı sanzalise adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... İçinden İğneyi Çaıkardı Baktık Şişmeye Başladı Hastaneye gidip tatonoz aşısı oldum ...

Tetanoz olmasın o

Beni hiç arı sokmadı daha. Arı fobim var zaten. Üzerime çekirge falan gelmişti scooter'la giderken . İnsan ister istemez panik oluyor ama Neyse zaten rüzgardan uçmuştu.

Motosikleti
    çelik crown 150+ yamaha venture royalstar xvz 1300
    mahlukat demeyin yaaa onlar sırf bizim için çalışıyo(tabii balarısı ise)....
    Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Faydasız mahlukat yokki zaten

arı sokması cok acı verıcı bırsey degıl bence panıklemıstır
    o ondandır bence neyse gecmıs olsuunn
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    allah acil şifa versin ne diyelim allahtan arı insan deyil

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde dirseğimden soktu..yavaş gittiğimden kenara çekip arıyı öldürdüm baya bi canım yanmıştı....

Belkide Arının bi akrabasını Ön far kısmına yapıştrmışındır bi ailenin yok oluşuna sebebp olmuşun xDxD
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

benide arı soktu belimden sehir içinde olduğumdan ve sıcak olduğundan (40km geçmiyorum) giymemistim gömlekten göğsüme birsey çarptı gitti sandım meğer gömleğin yakasından içiri girmis belime doğru belimde bi acı acı yanma hissettim arkamda babam vardı baba bisey soktu dedim baktı yok bisiy cadde ortası olduğundan duramıyorumda biraz daha ilerledik sıcak sıcak yanıyo fakat vucut yapım iri ve acıyı bastırabildiğimden kontrol ettim motorsikleti ve ilerdi durduk kalles bir arı çıktı hemen bıcağı aldım sürdüm az kalsın kesiyodum belimi oda ayrı bi mesele çok geçmis olsun amcayada
    Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)

Motosikleti
    Olmayacak
    Kasksız bindiğim sırada yüzümden sokmuştu. Yola devam edebildim Allah'a şükür.
    Motosiklet kullanırken gerekli güvenlik önlemlerini almayınca insanlar sonuçlarına razı olmak zorunda kalıyorlar.

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Peki soralım bakalım bilen varmı.

Bu tür arı vb. sokmalarında & ısırmalarında ne yapmak gerekir ? Birde alerjimiz varsa ?

Motosikleti
    Olmayacak
    Allerjisi olanlar hemen bir sağlık kuruluşuna müracaat etmeli. Anaflaktik şok gelişirse hemen tedavi edilmezse ölümle sonuçlanabilir.
    Bir arkadaşımı zor kurtardık tansiyon 40 (4) - 20 (2 ) ye kadar düştü.

Motosikleti
    *SHELBY* 125_KT
    beni geçen gün boynumda acı hissettim aldım attım ne olduğunu bilmiyorum ama soktu veya ısırdı şişti 1 gün snra geçti o hızda giderken nası yapıştı yaw..
    kırım kongolumu acaba ölcemmi

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Amcaya çok geçmiş olsun acil şifalar. Arkadaşla çatalcada gazlıyoruz viraja yattık hız 100 km/h dur dur işareti, durdum baktık arkadaşı arı sokmuş, adama kaskı zor giydirdik ama montu giydiremedik bunalıyormuş, vesselam adamımız arıya alerjili, kızardı bozardı gözler kan çanağı şişmeye başladı, çevrede bişey yok, girdik köye yatırdım çeşmeye, tuz buldum azda sulu buz, yap masajı yap masajı adam kendine geldi, doğru çorluya, girişte polis çevirmezmi bende sinir tepe yaptı dedim kardeşim sırasımı arkadaşı arı soktu, dediler bizi takip edin sağolsunlar çorlu devlet hastanesine kadar eşlik ettiler, sonrada geçmiş olsun falan, Allah razı olsun olmasalar hastane çok cins bir yerde, neyse yaptırdık iğne 1 saat müşade altında kaldı buda bize ders oldu döndük geri. Siz siz olun korumasız ve arı alerjisi olan artçı almamaya özen gösterin.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Motosikleti
    Hyosung Gv250
    robocop gibi bindiğimiz yetmiyor, 'off' filan sıkıcaz her yanımıza bi de

Motosikleti
    tvs apache
    ..bir ay kadar önce aynı gün içerisinde 2 defa soktu namussuzlar... birincisi geldi ben 120 km giderken kaskın içine girdi yanağımı soktu süratli olduğum için panik yapmamaya çalıştım .işini rahatça gördü kaskı 1 dk. sonra çıkardım defoldu gitti. aradan 6 saat falan geçmişti yine süratli gidiyorum bu defa en mahrem yerimden soktu (dişimiydi ne.) her iki yerimde şişti . çenemin ağrısından 1 hafta zorlukla yemek yiyebildim.diğer yerin sıkıntısını zaten söleyemiyorum ne çektiğimi erkek arkadaşlar anlamıştır umarım merak etiiğim şu bi günde arı tarafından 2 defa sokulma ihtimali yüzde kaç..? yada aynı arıysa beni sokan bu ihtimal yüzde kaç..? aramızda matematikçi arkadaşlar warsa bunu biri bana izah etsin ltf..( not: kask takmanın zararını ilk defa bu olayda gördüm )
    ....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Bal arısıysa sokunca ölmüştür zaten o. Eşşşşeek ise bilemem. Tatlı geldi herhalde

Buz koy malum yere

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler