Allah(c.c) rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin. Cidden çok üzücü bir durum, Allah(c.c) korktuğundan kurtarsın.
Allah(c.c) rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin. Cidden çok üzücü bir durum, Allah(c.c) korktuğundan kurtarsın.
allah rahmet etsin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Allah rahmet eylesin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Geçende rize'de bizim arkadaşlarında tanıdığı bir motosiklet sürücüsünün kötü bir kaza sonrası bacağı kurtarılmadı ve kesildi.
Motor süren bütün arkadaşların psikolojisi felaketti o gün. Belki daha temkinli oluyoruz ama sürekli kaza düşüncesiyle motorun üstüne çıkmak da çok zor oluyor bizim için ve bu tür haberlerde malesef motor sürmemizi istemeyen çevremizi daha da tetikliyor.. üzerimizde hem sosyal hemde psikolojik bir baskı oluşturuyor
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Allah yakınlarına yağmur gibi sabır yağdırsın.
Sağlık çalışanı olarak bu aralar motorsiklet kazası kadar bisiklet kazaları olduğunu belirtmek isterim onlarda koruma genelde hiç olmadığından hasar çok daha büyük olmakta.Çoğu çocuk yaşta ve bilinçsizce sokaklarda dolaşmaktalar.Ülkemizde malesef bisiklet yolu da olmadığından iş yine Allah a kalıyor....Koru bizi Yarabbim!!?
Allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır versin.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
allah rahmet eylesin ardındakilere sabır versin
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
mekanı cennet olsun
98 Beygir.....
allah ramet etsin.
allah taksiratını affetsin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..Ailesine sabır versin :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Bende bugün dedemi son yolculuğuna uğurladım gerçekten çok zor sevenleri için..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabırlar ihsan eylesin
Allah rahmet eylesin..Genç bir insanın ufak bir dalgınlık sonucu vefat etmesi çok acı..Geride kalanlara sabır diliyorum..
Allah rahmet eylesin
Neden motosiklet kullanıcıları için koruyucu bir yasa yok
Hiçbir araç iplemiyor motormu geçiyor... sinekmi geçiyor... Üstündekide bir can
Belki kendi evladı.Babası annesi vb. olabilir.
Ama nerde düşünce ölürse ölsün çıkmasınlar trafiğe diyorlar
Off yaw yine sinirlendim...!
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Okan ACAR
Kötü... Çok kötü.... Allah rahmet eylesin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)