Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sanki kendi sonumu görür gibi oldum çok hızlı ve seri motor kullanıyorum kendime bi dur demem lazım ama gerçekten çok dikkatliyimdir ama hız dikkat affetmez
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sanki kendi sonumu görür gibi oldum çok hızlı ve seri motor kullanıyorum kendime bi dur demem lazım ama gerçekten çok dikkatliyimdir ama hız dikkat affetmez
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
gene mi yaa gene mi yaaa
allah rahmet eylesin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
allah rahmet eylesin,,,
toprağı cennet olsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
çok kayıp veriryoruz çok acı rahmet diliyorum....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
herkes için çok ama çok üzücü bir olay allah yakınlarına sabır versin allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun suçlu araba ise allah onu ıslah etsin
Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırını kirletir...
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır versin.... Kaza nasıl olmuş bi bilgi var mı. Hatalı olan kim.???? Yasanan kazalardan ders almak acsından..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
ALLAH Rahmet eylesin :(
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Takdiri ilahi gelince vesilesi bizi oyalıyor..
Allah taksiratını affetsin.
Mekanı cennet olsun...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
allah rahmet etsin..
aylesinede sabırlar versin...
allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Allahtan rahmet dilerim..
Allah Rahmet Eylesin Ailesine Sabır Versin.başımız Saolsun
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Cok Üzücü..Allah Rahmet Eylesin...
Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...[COLOR="Red"][B]:bounce:[/B][/COLOR]
Çokta gençmiş. Yeri cennet olsun.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Sanırım arkadaşta kask ya da herhangi bir koruyucu ekipman yoktu
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
allah rahmet eylesin..ailesine sabır versin rabbim..
Rabbim taksiratını affetsin. Olan geride kalanlara oluyor. Ciğerleri kavruluyor. İnşallah en azından maddi olarak ele muhtaç kalmazlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)