ege turuna çıkıyoruz...![yalova MT]
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 19:34
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 19:49
Beni de arkanıza aLın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
13 Ağustos 2008, 19:52
cakalaz adlı üyeden alıntı
Beni de arkanıza aLın
eğer motorsikletlerde yer olursa aklımdasın cako merak etme.uzun ve zorlu bir gezi olduğu için herkesin gözü yemiyor.son günlere göre netleşicek
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
13 Ağustos 2008, 19:57
Mes'ud ; KArdeşim ne zaman cıkacaksınız o beLLi mi bari
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
13 Ağustos 2008, 19:58
dedim yaa 25'i akşamı diye
-
13 Ağustos 2008, 21:46
Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim dostum.Güzel bir gezi geçirmeniz dileklerimle
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
13 Ağustos 2008, 21:59
İzmir'de buluşalım
-
13 Ağustos 2008, 23:03
-
13 Ağustos 2008, 23:29
Khutuck adlı üyeden alıntı
İzmir'de buluşalım
kısmetse izmir MT'yi ziyaret etmek istiyoruzz..hayırlısı ile görüşelim
-
14 Ağustos 2008, 01:30
mesut allah hayırlısını nasip etsin kardeşim sağsalim gidin gelin nasipse sizin için ii bi gezi olucak şimdiden yolunuz açık olsun
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
14 Ağustos 2008, 02:35
eskişehire gelmeden önce haberimiz olsun arkadaşlar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
14 Ağustos 2008, 15:24
arkadaşlar eskişehir-kütahya ve izmire uğramayı düşünüyoruz..bu topic'i takip ederseniz ne zaman nerde olduğumuzu ve nereye ne zaman geleceğimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.ayrıca 0535 506 79 86 cebim...!ulşamak isteyenler arayıp buluşma yeri ayarlayabiliriz
-
14 Ağustos 2008, 18:44
o mesut işleri büyütmüşün icene ben istanbula gelemiyorum kusura bakmayın size iyi eylenceler istanbulda ege geziniz güzel ollacak gibi bursadan geçerken haberim olsun işte olmasam arlarım sizi
özgür adam:
-
14 Ağustos 2008, 21:31
mesutsut belki 25 aya gelebilirim ben seni gelirsem çaldırırım kardeşim motorunu vermeden senle son bi defa daha görüşelim isterim:D
ayın 25 ine kadar gelmeihtimalim var yolovaya
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
14 Ağustos 2008, 23:58
mesut kardesim beni bilmem hatirlicanmi ama antalyadan yeni dondum bende seninle yalovada cinarcikda tanismisdik.hemserime satmissin motorunu hayirlisi olsun.bu arada ege tarafindan gitmen cok yorucu olur soyliyim.yolu cok uzatirsin.bence direk antalya yapin bilecik uzeri gidin tatil yapin donusde ispartadan gecicen zati oradan birakir donersin.
sadece bi oneri
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
15 Ağustos 2008, 02:15
sumensko adlı üyeden alıntı
o mesut işleri büyütmüşün icene ben istanbula gelemiyorum kusura bakmayın size iyi eylenceler istanbulda ege geziniz güzel ollacak gibi bursadan geçerken haberim olsun işte olmasam arlarım sizi
sen evlenmeyi düşün..biz yakında avrupa turunada çıkıcaz merak etme geçerken ararım seni
41calamity41 adlı üyeden alıntı
mesutsut belki 25 aya gelebilirim ben seni gelirsem çaldırırım kardeşim motorunu vermeden senle son bi defa daha görüşelim isterim:D
ayın 25 ine kadar gelmeihtimalim var yolovaya
osman beklerim kardeşim.araman yeter
deli_mavi adlı üyeden alıntı
mesut kardesim beni bilmem hatirlicanmi ama antalyadan yeni dondum bende seninle yalovada cinarcikda tanismisdik.hemserime satmissin motorunu hayirlisi olsun.bu arada ege tarafindan gitmen cok yorucu olur soyliyim.yolu cok uzatirsin.bence direk antalya yapin bilecik uzeri gidin tatil yapin donusde ispartadan gecicen zati oradan birakir donersin.
sadece bi oneri
seni hatırlıyorum arkadaşım.hatta motorun çok pis diye sana fırça atmıştım geldin demek ki antalyadan.hoşgeldin.yolu uzatacağımı biliyorum.fakat bilerek böle yapıyorum.çünkü ıspartaya aynı gün içerisinde gitmicez.ıspartaya varmam 2-3 günü bulacak..yani geze geze kamp yapa yapa gidicem.motorsikletimi satıyorum ve yaklaşık 1.5 sene motorsiklet alamicam(askere gidicem) bu yüzden bıkana kadar-işin suyunu çıkarana kadar gezmek istiyorum yani herşey planlı olarak yapılıyor..tavsiyen için tşk ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)