..::a2 Ehliyetimi Aldımmm::..
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 14:30
selam arkadaşlar, sonunda A2 ehliyetimi aldım, sıra ilk motorum olacak 1300 hayabusa da şaka bir yana size bir sorum olacaktı, bende B sınıfı ehliyet vardı ve üzerine A2 ekletince ehliyet numaram değişmiş, garibime giden numara artmamış aksine azalmış, sonu 64 ile biterken 46 olmuş hemen aklıma kurt düştü acaba yanlış mı yazdılar diye, içerdeki polis abiye sordum ama pek emin olmayaraktan cevapladı normaldir dedi, sonra dışarı çıktım trafikçi abilere sordum kartın değişti ya numaranda değişir dediler, ama kafama takıldı bir defa size de sorup iyice emin olmak istedim, ehliyete sınıf eklenince numarası değişiyor mu acaba???
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 14:36
Değişir.... Kart numarası dır o... Yani belge numarası.. Her belge nin ayrı bir numarası var.. NORMALDİR !!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
13 Ağustos 2008, 14:46
İlk motor için hayabusa ????
Hayırlısı olsun
-
13 Ağustos 2008, 14:54
Hayırlı uğurlu olsun bide Biz alsaydık şu ehliyeti...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
13 Ağustos 2008, 15:01
cakalaz adlı üyeden alıntı
De𩾩r.... Kart numaras?o... Yani belge numaras?r belge nin ayr?numaras?. NORMALDݒ !!
peki hocam ehliyet numarasının değişeceğine kanaat getirdik diyelim ama yeni ehliyetin belge numarası daha büyük olması gerekmiyormuydu, yani sonu 64 iken 46 olmuş, kafama takılan konu bu, ha yok o belli olmaz büyük numara da olabilir küçük numara da olabilir onun bi sıralaması yok diyorsan eyvallah
-
13 Ağustos 2008, 15:01
Bende yeni aldım iki yıldır motor kullanıyorum daha bu ay aldım....
Bastırmadım gerçi de 3 kez polise yakalandım...
Patronum sağlam ki cezadan kurtuldum her seferinde
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
-
13 Ağustos 2008, 15:04
muratcan7 adlı üyeden alıntı
İlk motor için hayabusa ????
Hayırlısı olsun
eyvallah hocam, şaka yahu ben o hayabusayı alırsam max 3 saat yaşarım, onun daha zamanı değil 125 lik bi makina alırım heralde, şu an kafamda ybr ön planda
super adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun bide Biz alsaydık şu ehliyeti...
eyvallah hocam, ehliyetin daha güzeli senin olsun Allah kaza bela vermesin kimseye, ehliyeti aldık ama sonuçta araçları ehliyet kullanmıyor, dikkatli olduktan sonra bir şey gelmez başımıza inşallah.
hocam zaten sırf polis abiler sorduğunda göstermek için alıyoruz, yoksa kursların bi güzelliği yok, Almanya daki gibi hızlı araç kullanma dersleri falan vermiyorlar sonuçta
cakalaz adlı üyeden alıntı
De𩾩r.... Kart numaras?o... Yani belge numaras?r belge nin ayr?numaras?. NORMALDݒ !!
peki hocam ehliyet numarasının değişeceğine kanaat getirdik diyelim ama yeni ehliyetin belge numarası daha büyük olması gerekmiyormuydu, yani sonu 64 iken 46 olmuş, kafama takılan konu bu, ha yok o belli olmaz büyük numara da olabilir küçük numara da olabilir onun bi sıralaması yok diyorsan eyvallah
-
13 Ağustos 2008, 15:30
İYi sende bilinçli motorcusun YBR güzel herkes onu önerir zaten ilk motor için
-
13 Ağustos 2008, 15:36
o ehliyet numarasının düşmesi ehliyeti bir şekilde iptal olan birinin ehliyet numarası yerine geçmesi falan olabilir...
-
13 Ağustos 2008, 15:49
İYi sende bilinçli motorcusun
YBR güzel herkes onu önerir zaten ilk motor için
bilinçli olmazsak bilincimizi kaybederiz hocam
ShowDown adlı üyeden alıntı
o ehliyet numarasının düşmesi ehliyeti bir şekilde iptal olan birinin ehliyet numarası yerine geçmesi falan olabilir
...
olabilir mi??? gerçi benimde aklıma gelmedi değil
-
13 Ağustos 2008, 15:58
kardeş bişey sorcam eski ehliyetindeki foto da değişti dimi?
-
13 Ağustos 2008, 16:01
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
13 Ağustos 2008, 16:04
hayırlısı ilk motor ybr 125 2008 model ise güsel makina
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
13 Ağustos 2008, 16:10
emniyette ne gibi islemler yaptiniz?
-
13 Ağustos 2008, 16:17
okan33 adlı üyeden alıntı
kardeş bişey sorcam eski ehliyetindeki foto da değişti dimi?
evet hocam, verdiğiniz fotoğrafı yapıştırıyorlar zaten, eğer ilk ehliyetindeki fotoğrafı verdiysen onu yapıştırırlar, senin verdiğin fotoğraf neyse o yani
VWci adlı üyeden alıntı
emniyette ne gibi islemler yaptiniz?
sadece dosyamı verdim bir de eski ehliyetimi aldılar, ordaki görevli memur 1 hafta sonraya zaman verdi yeni ehliyetimi almam için, abi dedim ben sürekli trafikteyim polis abiler ehliyet sorarlarsa ne yapacam dedim yakalanmayacaksın o zaman dedi ama yeni ehliyetin verilme tarihi benim dosyamı verme tarihimle aynıydı zaten B sınıfı ehliyeti alırken dosyamı verip 2 saat sonra almıştım, 1 hafta sonraya zaman vermeleri garip geldi ztn...
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
hadi hayırlı olsun
teşekkür ederim
emomen adlı üyeden alıntı
hayırlısı ilk motor ybr 125 2008 model
ise güsel makina
eyvallah hocam, gözüme başka bir motosiklet hoş görünmezse ve kısmetse ybr 125 le yola çıkarız
-
13 Ağustos 2008, 16:36
1 hafta zaman mı geçti direksiyon sınavını geçtikten sonra ? bir ücret falan aldılar mı tekrar ?
-
13 Ağustos 2008, 16:38
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
13 Ağustos 2008, 17:08
1 hafta zaman mı geçti direksiyon sınavını geçtikten sonra ? bir ücret falan aldılar mı tekrar ?
direksiyon sınavından 3 gün sonra dosyamı alıp emniyet müdürlüğüne verdim, dosyamı verdikten 7 gün sonra ehliyetimi aldım, yani direksiyon sınavından 10 gün sonra alabildim ehliyetimi, önceki ehliyetimi aldığımda direksiyon sınavından 3 gün sonra dosyamı alıp emniyet müdürlüğüne verdim ve dosyamı verdikten 2 saat sonra almıştım ehliyetimi, şu an yaz döneminde olduğumuzdan kalabalık olsa gerek ki geç zamanda verdiler.
DrFirari adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun.....
eyvallah hocam sağol
1 hafta zaman m?i direksiyon s??ikten sonra ? bir ?falan ald??ar ?
kursa başka para vermedim, vergi dairesine harç parası olarak 63,50 ytl verdim, emniyet müdürlüğüne dosyamı verirken kart parası olarak 35 ytl verdim
-
13 Ağustos 2008, 17:31
Teşekkürler
-
13 Ağustos 2008, 18:06
Teşekkürler
rica ederim hocam, asıl ben teşekkür ederim sizlere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)