Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

..::a2 Ehliyetimi Aldımmm::..

REKLAM ALANI
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Ehliyetin hayırlı olsun. Son iki rakama bakarak numaranın buyuyup kuculdugunu bilemessin, Son iki basamak birler ve onlar basamagı. Sonucta yuzler basamagı buyukse sonraki belge numaran buyuk olacaktır. Umarım bunlarada dikkat etmişşindir. Diyelimki baktın ve gercekten küçülmüş o zaman Sınıf sırasına göre olabilir. Yani turkiyede B sınıfı ehliyet sahibi sayısı, B+A2 Sınıfı ehliyet sahibi olanlardan fazladır....Sonucda A2 yi herkez almıyor...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    StreetFigther
    Alıntı xdanger adlı üyeden alıntı

sadece dosyamı verdim bir de eski ehliyetimi aldılar, ordaki görevli memur 1 hafta sonraya zaman verdi yeni ehliyetimi almam için, abi dedim ben sürekli trafikteyim polis abiler ehliyet sorarlarsa ne yapacam dedim yakalanmayacaksın o zaman dedi ama yeni ehliyetin verilme tarihi benim dosyamı verme tarihimle aynıydı zaten B sınıfı ehliyeti alırken dosyamı verip 2 saat sonra almıştım, 1 hafta sonraya zaman vermeleri garip geldi ztn...

Ben de biraz once emniyete gittim bana yeni bir dosya alacaksin felan dediler... :D

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Benim ehliyet değiştirildiğinde ön kısımdaki Belge no diye yazan numara değişmedi. Eskisiyle aynen geri geldi. Ancak senin canını sıkacak bir durum yok ki. Değişmişse değişmiştir. Yanlış yazmışlarsa bu onların problemi. Sonuçta orjinal bir ehliyetin var, evrakta sahtecilik falan da yapmamışsın. Emniyet vermiş sana bu ehliyeti. Boşver...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    BEVERLY 250
    Merhaba, Arkadasim sen ne kadar sansliymissin, biz direksiyon imtihanindan sonra 2 hafta bekledik, evraklarin Ilce Milli egitimden gelmesi icin, simdi evraklari iceri verdik ama bizde bir hafta bekliyoruz. Kismetse bu cuma gunu alicaz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)