Arkadaşlar ankaradayım A2 ehliyet almak istiyorum Bazı yerleri aradım Fiyatlar uçmuş... Bana Uygun bi yer Söylermisiniz yada bulurmusunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
Arkadaşlar ankaradayım A2 ehliyet almak istiyorum Bazı yerleri aradım Fiyatlar uçmuş... Bana Uygun bi yer Söylermisiniz yada bulurmusunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
ben gidiyorum şuan 200 ytl kurs ücreti + işte masraflar sağlık belgesi falan filan 400 civarına geliyo ama b ehliyetim yok istersen özelden atıyım yeri...
facebook.com/kaskafa
Konu dışı olacak belki ama siz neden toplaşmalara gelmiyorsunuz bakiim
İzmirde 200 Ytl butun sınav parları vs dahil. Bide trafie 100 küsür verıosun o kadar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Ankarada oldugunu bılıorm gene benm dediim fiyattan pek fark olmaz diye yazıyım dedim
400 toplam gidiyorum. Haftada 5 gün 3 er saat sürüyor. Pazartesi Çarşamba Cuma günleri Trafik ve Motor dersleri , Salı ve Perşembe Trafik ve İlk yardım dersleri var.
Dersler bitti test çözüyoruz çıkmış sorular falan.
Derslere gitmeye hiç gerek yok bence son 3-4 tane sınavı cozun herturlu geceginizden eminim.
O kadar bi fark olması gerekmıor sadece a2 için?
Şimdi ben işte çalışıyorum sadece Kitabdan çalışsam olmuyomu???
Ehliyete sadece belge olarak bakarsan bence yanlış olur. Mesela ilk yardım dersini düşün. Gitmedin derslere sadece testlerde çözdün ama görüp öğrenemedin bir turnike nasıl yapılır veya karındaki yatay kesiklerde ne yapılır.
Sadece teorik olarak biliyorsun sınavı geçtin ama unutma bu sınav bizi hayatımızın sonuna kadar olacağımız trafiğe hazırlıyor
Git git ilk 1 gün sıkılıyorsun daha sonra alışıyorsun derken ilk hafta bitiyor sonra 2. haftada zaten dersler eğlenceli hale geliyor daha anlamadan sınav için test çözerken buluyorsun kendini.
Eğitim setleri de var internette bulabilirsin. Faydalı olacaktır
Yazılcaz işte Bakalım hayırlısıyla.........
Bin9yüz85 ya motorsuz gelmek de bi garip olur şimdi Valla şahsen ben alıp da gelmeyi tercih ederim niye deme bilmiyorum
super msn i attım öm ile burda vermiyim ismini yerin reklam olur
facebook.com/kaskafa
Ben ulus segmenler kursundan aldım B ehliyetim yoktu 350ye gelidi...
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)