iyiymiş şu ulusta olan sırf kurs ücreti ne kadar acaba
facebook.com/kaskafa
Bentderesi dolmus duraklarının yukarsındaki ilk arada (biraz ters yerde) Kurs ucretini pazarlıkla 250 ytl yapıolar hıc sorun cıkmıyo guvenilir bi yer.... Malesef Tel i yok:(
Ayrıca ankara da toplanmaya ben gelebilirim zamnı bilen mesaj atabilirse ii olur
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Yakında ehliyetinde çinlisi çıkar ozaman fiyatlar ucuzlar kanımca.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
DrFirari yanlışın var
bunlar eklenince 415 ytl ediyor...30 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
100 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
facebook.com/kaskafa
250 nin üstüne 100 ytl trafik alıyor 15 ytl saglık raporu artı 5 ytl kan grubu sen 35 cok vermissin 370 e falan geliyor bence uygun ve guvenilir baskayerlerde ehliyet alırken sonradan masraf cıkardıklarını duydum onun icin güvenilir olması lazım
Ayrıca 3 testtende 100 puan alırsanız 250 ytl den baska para almayacaklarını vaat ediyorlar....
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Kayıt icin gerekli evraklar;
-saglık raporu
-savcılık belgesi
-Nüfus cuzdan fotokopisi 2
-ügrenci belgesi 2
-ikametkah ilmuhaberi
-5 foto
-kan grubu belgesi
Bunları hazırla kaydını yaparlar hadi bakalım ve verdikleri kitabı bi kere oku icindeki soruları cöz kursa gitmesende kesin ilk giriste kazanırsın...
Bir arkadaşım A2 ehliyet alacak.
Ona da bir kurs bulmamız lazım.
Muhtemelen 200 ytl'den aşağı kurs ücreti alan yer yok. (birde kafalarından masraf icat ediyorlar!)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ben 100 ytl ye kursa yazıldım su an ehliyet cebımde özel sakarya sürücü kursu
3465146 selamımı soyle yardımcı olurlar musa
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
oke çok iyi olur .... harbiden 100 ytl ye mi herşey ile birlikte 100 ytl yemi yazıldın yoksa sadece kurs ücreti mi ?? acill cvp meraklandımmm
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
ulusdaki yer ii ye benzio oraya gidebilirim
abi 100 ytl ise süper tutsa tutsa 300 ytl tutar toplam bence süper....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
şimdi biri gelip 50 ytl ye yazıldım diyecek atlayacam camdan aşağı
ya o 35 liraya sağlık raporunu ben yazmadım ki o bu sitede a2 de ek ücretlerle ilgili konuda yazıyor.Kimse de 35 çok fazla dememiş?
facebook.com/kaskafa
ben b aldım acaba a2 alsam şimdi ne kadar olur bi fikri olan var mı?
sağlık raporu 15e almıştım b için a2 içinde farketmez sanırım bir de bi arkadaş kan grubu için demiş 5 ytl onu sormuyolar emniyette sadece kan grubunu bildiriyosun ama eğer bu zamana kadar bilmiyosan bence öğrenmekte fayda var
:bestmt:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)