ewet arkadaşlar başlıkdada belirtiğim gibi bi şeçim yapıcam ama hangisini alıyım bilmiyom size bi danışıyım dedim
ewet arkadaşlar başlıkdada belirtiğim gibi bi şeçim yapıcam ama hangisini alıyım bilmiyom size bi danışıyım dedim
Hocam motoru ne amaçla kullanacaksın ; vitessiz olsun gazı veriyim gitsin , arada yük falanda taşırım dersen scooter ama az yaksın ve beni hafiften vitese alıştırsın dersen cup motor derim...
cup tekerleri scooterlardan büyük genelde, büyük teker iyidir, cup daha dengelidir scootera göre frenlemede filan, seside daha güzeldir, yarı otomatik şanzumanlıdır, performansıda yüksektir scootera göre. ama tipi biraz gıcıktır. başka türlü yapamıyolarmı bu cupları anlamadım. tipsiz bi çamurluk, kötü renkler, cılız bi tip. ille bizmi çizelim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
sağlamlık performans +düşük yakıt büyük teker +vites dersen cup
rahatlık otomatik vites küçük teker fazla benzin sarfiyatı dersen scooter
olay bukadar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Arkadaşım ben hiç CUP ların modelini beğenmiyorum ama arkadaşların dediği gibi ; büyük motor için denge olayını cözersin CUP Al CUP
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cup biraz tipsizdir ama scotere gore daha dengeli ve ataktir biraz daha para verip 5 vitesli bisey almani oneririm param yok dersen cup derim
CUP CUP CUP CUP CUP
harbi az yakıolar ama tipsiz işte ilerde büyütürsün ya işini görsün maksat güzel görüncek ama çokta yakıcak sana zarar kimseye bişey olmaz önce kendini düşün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)