Aldım motoru geldim,inşallah bol bol etkinlik göreceğiz.
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar motorumu alalı bir kaç ay olmasına rağmen bir türlü siteye yazıp yeni arkadaşlar edinme fıtsatım olmadı. Umarım sitede güçlü bi bağlılık ve bol bol etkinlik vardır. Emin olun yapılacak her etkinliğin en başında yer alacağım.
Merak ettiğim havaların soğuması ramazandan sonra yapılacak etkinliklere engel olurmu. Bunun dışında daha önce arkadaş grubunla vosvos'ların Kasım başında gebze ballıkaya tarafında yaptığı cumartesi gecesi çadırlı,bol mangallı,treakingli ve pazar günü dönüşlü etkinliklere katıldım. Ramazandan sonra bu tür kamp etkinlikleri planlanıyormu. yoksa havalar soğumaya başlayınca motorlar yavaş yavaş kenara mı kalkıyor ?
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
+****************************************+
Reklamlar
-
-
Teşekkür ederim cevabın için. Umarım güzel etkinlikler ve uzun geziler olacaktır. Hiç yaptınızmı bilmiyorum ama en çok istediklerimden biri uzun yol olayıdır. Umarın en kısa zamanda olur. GP'ye geliyosundur sanırım,tanışma fırsatı olur inşşallah
-
-
musti81 adlı üyeden alıntı
crossfire adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim cevabın için. Umarım güzel etkinlikler ve uzun geziler olacaktır. Hiç yaptınızmı bilmiyorum ama en çok istediklerimden biri uzun yol olayıdır. Umarın en kısa zamanda olur. GP'ye geliyosundur sanırım,tanışma fırsatı olur inşşallah
hoş geldin
ben pek hoş gelememiştim
bi gün toplanır gezeriz biz yapıyorduk
sabah 5 lere kadar terör esitiriyorduk
edit:imla hatası
musti81,
Yeni motorcu olduğumuzdan daha doğrusu motora binmeyi sevmiyen nişanlımdan ayrıldığımdan beri bi gezme tozma sevdası başladı bende. Onun için sabaha kadar a olur,ertesi sabaha kadarda
Kawasaki VN 800 Classic - Dağda,taşta,çamurda,yolda.. \\
-
musti81 adlı üyeden alıntı
hoş geldin
ben pek hoş gelememiştim
bi gün toplanır gezeriz biz yapıyorduk
sabah 5 lere kadar terör esitiriyorduk
edit:imla hatası
musti81,
Yeni motorcu olduğumuzdan daha doğrusu motora binmeyi sevmiyen nişanlımdan ayrıldığımdan beri bi gezme tozma sevdası başladı bende. Onun için sabaha kadar a olur,ertesi sabaha kadarda
şeytan azapta gerek
harbi hava güzel oldumu 3-4 motor bambaşka oluyor
caddelerde fink atmak
-
musti81
dediğin doğru bi kaç motor gezmek bi yere gidip yanyana park etmek hoş oluyo. inşallah yaparız yakın zamanda
-
crossfire, sitemizde istemediğin kadar arkadaş ve gezi bulabilirsin sanırım . Ama ben hiç çoğunluk olarak kamp tarzında bir gezi düzenlendiğine rast gelmedim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler