Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aldım motoru geldim,inşallah bol bol etkinlik göreceğiz.

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar motorumu alalı bir kaç ay olmasına rağmen bir türlü siteye yazıp yeni arkadaşlar edinme fıtsatım olmadı. Umarım sitede güçlü bi bağlılık ve bol bol etkinlik vardır. Emin olun yapılacak her etkinliğin en başında yer alacağım.

Merak ettiğim havaların soğuması ramazandan sonra yapılacak etkinliklere engel olurmu. Bunun dışında daha önce arkadaş grubunla vosvos'ların Kasım başında gebze ballıkaya tarafında yaptığı cumartesi gecesi çadırlı,bol mangallı,treakingli ve pazar günü dönüşlü etkinliklere katıldım. Ramazandan sonra bu tür kamp etkinlikleri planlanıyormu. yoksa havalar soğumaya başlayınca motorlar yavaş yavaş kenara mı kalkıyor ?

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    +****************************************+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    hoş geldin crossfire motorunuda güle güle kullan
    forumları takip edersen büyük ihtimal ramazandan sonra yapılabilecek gezi ve buluşmalara katılabilirsin senide bekleriz
    dediğin gibi etkiliğin başında yer alacağını şimdiden hissediyorum

Teşekkür ederim cevabın için. Umarım güzel etkinlikler ve uzun geziler olacaktır. Hiç yaptınızmı bilmiyorum ama en çok istediklerimden biri uzun yol olayıdır. Umarın en kısa zamanda olur. GP'ye geliyosundur sanırım,tanışma fırsatı olur inşşallah

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı crossfire adlı üyeden alıntı
    Teşekkür ederim cevabın için. Umarım güzel etkinlikler ve uzun geziler olacaktır. Hiç yaptınızmı bilmiyorum ama en çok istediklerimden biri uzun yol olayıdır. Umarın en kısa zamanda olur. GP'ye geliyosundur sanırım,tanışma fırsatı olur inşşallah
    hoş geldin
    ben pek hoş gelememiştim

bi gün toplanır gezeriz biz yapıyorduk
    sabah 5 lere kadar terör esitiriyorduk

edit:imla hatası

Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı
    hoş geldin
    ben pek hoş gelememiştim

musti81,

Yeni motorcu olduğumuzdan daha doğrusu motora binmeyi sevmiyen nişanlımdan ayrıldığımdan beri bi gezme tozma sevdası başladı bende. Onun için sabaha kadar a olur,ertesi sabaha kadarda
    Kawasaki VN 800 Classic - Dağda,taşta,çamurda,yolda.. \\

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı
    hoş geldin
    ben pek hoş gelememiştim

musti81,

Yeni motorcu olduğumuzdan daha doğrusu motora binmeyi sevmiyen nişanlımdan ayrıldığımdan beri bi gezme tozma sevdası başladı bende. Onun için sabaha kadar a olur,ertesi sabaha kadarda
    şeytan azapta gerek
    harbi hava güzel oldumu 3-4 motor bambaşka oluyor
    caddelerde fink atmak

musti81

dediğin doğru bi kaç motor gezmek bi yere gidip yanyana park etmek hoş oluyo. inşallah yaparız yakın zamanda

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    crossfire, sitemizde istemediğin kadar arkadaş ve gezi bulabilirsin sanırım . Ama ben hiç çoğunluk olarak kamp tarzında bir gezi düzenlendiğine rast gelmedim ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler