Çocukluğum dan beri hep motorsiklet kullanıcısı ve kendime ait bir motorsikletim olsun ister dururdum. Bu sevda beni yıllarca yaktı kavurdu. Okadar motorsikletleri severdim ki oyunlarda bile her zaman motorsiklet kullanırdım ilk tercihim bu araçtan yanaydı.
Hatta bekarken hayalim askerlik dönüşü ayrı bir eve çıkıp kendime bir motorsiklet alıp motorsikletimle Türkiye turu yapmaktı. Şöyle Akdeniz sahillerine gitmek doya doya gezmek, kendi kendime yaşamak isterdim.
Bu hayalim dünyanın en güzel kızını tanımamla suya düştü kendimi öyle kaptırmıştım ki askerlik dönüşü hemen düğünü yaptım Onu tanımadan önce yaş 30 dan aşşağı evlenmem kesinlikle diye büyük konuşurdum üstelik. Evlilik bir nebze çocukluk hayalimi ertelesede gerçekleşmemesine engel olamadı.
Motorsiklet sevdam sonunda son buldu. Forum kullanıcılarımızdan savaşkayan abimi forumdan tanımamla tekrar bir umut ışığı doğdu ve sonunda o umut ışığıda gerçekleşti.
Normal şartlarda bu yıl motorsikletimi alma ihtimalim yoktu ama eşimin desteği ve Savaş abinin yardımlarıyla bu yıl yeni motorsikletime kavuştum.
Aşağıda ilk göz ağrımın fotoları mevcut. Bu heyecanımı sizinle yaşamak istedim.
Bu dünya güzeli de benim kızım. Benden önce kaskı deniyor