hayırlı olsun geç değil!!!!güç olmasın önemli olan'da budur....
hayırlı olsun geç değil!!!!güç olmasın önemli olan'da budur....
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Kızınız da çok şirin.Allah bağışlasın.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Kardeşim hayırlı olsun. sonunda istediğin motosiklete kavuşmuşsun. Senin adına çok sevindim allah kaza bela vermesin. Neyse madem yollara düşeceksin elbet karşılaşırız bir yerlerde. İzmire de gelirsin bir çayımızı içersin
Hayırlı uğurlu olsun...
Güle güle keyifle binin...
Allah kaza bela göstermesin...
savaş Bisanla kros yapıyordu eğer BMW alırsa çöl gezisi başlığı açarsa hiç şaşırmam
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
[B][U][/U][/B]varmı ss gibisi :)
hayırlı uğurlu olur inşallah kardeşim. çorluya niyetim var bugünlerde, gelirsem nerelerdesin sen çorluda? heykelin ne yanında
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
Çorlu ya gelirseniz ben belediye konutlarında oturuyorum. Özelden cep numaramı vereyim geldiğinizde kısmet olursa buluşur biraz sohbet ederiz.Hafta içi 18:30 sonrası müsaitim haftasonu herzaman beklerim
Çok teşekkürler siz değerli forum üyeleri karar vermemde ve bu hobiye girmemde çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkürler. İzmir uzun bir yolculuk olacak ama neden olmasın
Savaş abi pek duramaz gibi geliyor bana birde istediği motorları alırsa asfaltta onu görebileceğimizi pek sanmıyorum. Nerede bir dağ bayır varsa oranın en tepesinde onu görecekmişim gibi bir his var içimde Umarım en kısa sürede alır oda yeni motorunu.
Tekirdağ-Çorlu
abi motorunu ailenle beraber mutlu mesut sağlıklı günlere sürmen dileğiyle...
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle. Ufaklığa da maşallah diyelim nazar değmesin. Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün. Bahtı açık olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Kazasız Belasız Cezasız Sürüşler....... Hayırlı Olsun darısı Bana
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Bu hayalim dünyanın en güzel kızını tanımamla suya düştü kendimi öyle kaptırmıştım ki askerlik dönüşü hemen düğünü yaptım Onu tanımadan önce yaş 30 dan aşşağı evlenmem kesinlikle diye büyük konuşurdum üstelik. Evlilik bir nebze çocukluk hayalimi ertelesede gerçekleşmemesine engel olamadı.
evet bunu bende yaşadım... allah kaza bela vermesin ailecek binin motora bebek hariç
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
way ne güzel be ama erken evlenmişsin :D yaşınıda bilmiyorum ama ya 23ünde çorluda sınava gelicem + kız arkadaşımda orda oturuyo bende evlenip çorluya gelirim belli olmaz ama askerden sonra evlenmem heralde daha 3 sene erteletmeyi düşünüyorum
bu arada geziye fln çıkarsan geliboluya da beklerim
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin..
abi çok güzeL yaa,
bende eşimden destekLi motorcu
cocugumdan onayLi kask istiyorum )
kazasiz beLasiz nice kilometreLer yaparsın inşallah
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
İnşaAllah darısı seninde başına diyorum
Çorluya geldiğinde buluşup tanışalım. Ben büyük konuştum lafımı yedim birdaha büyük konuşmam abi bence sende konuşma :D
kalyo beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün nereden buldun bu sözü çok beğendim gerçekten
Tekirdağ-Çorlu
ya mutluysan sorun yok Walla büyük konuşmadım ama istiyo insan sonra düşünüyorum ama herşey bitiyo yani biraz takılalım ya sonra ömür boyu inşallah zaten oyun değil yani
sen çorlunun içindenmisin
highspeed172000@msn.com eklersen msnim
msn nizi ekledim.
Tekirdağ-Çorlu
İlk motor başkadır.kazasız belesız sürüşler motor temiz güzel bir tercih.Ailenle uzun ömürlü yıllar dilerim.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Herkes hayırlı olsun demiş, tutamadım kendimi, gidip lütfen düzgün ve tam kapalı bir kask alın. Hatta mont, eldiven dizlik, bot vs de alın, motoru almakla iş bitti diye düşünmeyin lütfen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)